Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
20 Jun 2006 19:18 #15554 by ribogio
Παιζω manager και age of empires 3.Και καμια βολτες με φιλους για κανενα φραπεδακι και καμια ταινια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2006 20:41 #15557 by Σάββας Σάββα
Εξω με φιλους, και video games!!!

More
20 Jun 2006 20:46 #15558 by Μάνος Αλιμπέρτης
Ερωτήσεις είναι αυτες σε game site

Everything that has a beginning has an end...

More
08 Sep 2006 03:40 #19061 by anestis
anime anime anime :) amv creations kafedes ligo doulia kai poli xabale

hinata eisai koukla :) ssssssssssssssssssss

Uchiha Itachi - The famous slayer of the Uchiha clan, whom Sasuke has vowed to kill, returns in episode 80. He is way past Jounin level and easily takes out Kakashi, Kurenai and Asuma. He has come to kidnap Naruto to extract the Kyubi\s Chakra from him

More
08 Sep 2006 14:53 #19097 by Χριστόφορος
Έχω τον gamesradio.gr να μου κρατάει συντροφιά και όταν βαρεθώ ας είναι καλά η καφετέρια της γειτονιάς ή τα ster cinemas(που και που ρίχνω και κάνα oblivion).

PSN: personGR

More
08 Sep 2006 16:06 #19110 by Κωνσταντής Νικολάου
Εγω διαβαζω ολη την ημερα δυστηχοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
08 Sep 2006 18:22 #19136 by Eirhnh Merakou
ΧΑ! Ήρθα να σας ξενερώσω, περνάω περίοδο αποτοξίνωσης από τα διάφορα παιχνίδια, μόνο τα tabletop rpgsδεν κόβω με τίποτα. Λόγω εξεταστικής το διάβασμα είναι η πρώτη μου ασχολία, αλλά όταν δε διαβάζω είμαι έξω διαφορετικά δεν θα αντέξω. Βγαίνω κάθε μέρα για ένα διώρο τουλάχιστον. Επίσης περπατάω πολύ ακούγοντας μουσική στο ipod (ευλογημένη η Apple και τα δημιουργήματά της). Μπόλικη μουσική επίσης και μπόλικες ταινίες. Λατρεύω να πηγαίνω σινεμά σε διάφορες ταινίες... Ο μέσος όρος είναι πάνω κάτω μια ταινία την βδομάδα... Όοοταν μου μένει ελεύθερος χρόνος από όλα αυτά μαζεύω την παρέα στην ταράτσα να πούμε καμμιά μαλακία και να πιούμε και λίιιιγο αλκοόλ ή διαβάζω βιβλία που δεν έχουν καμμία σχέση με τη σχολή μου...
Αυτιά

DA ORKZ! Κάθε Κυριακή 22:00-24:00 στον gamesradio.gr

I'm not like them but I can pretend
The sun is gone but I have a light
The day is done but I'm having fun
I think I'm dumb Or maybe just happy
Think I 'm just happy

More
22 Sep 2006 13:08 #19953 by Πανος Π
Εγώ σπουδάζω στο Τεί Αθηνών,βιβλιοθηκονομία και συστήματα πληρφόρησης.
Εντάξει καλά είναι.. Όσο για δουλειά και σχολείο.. Καλά είναι όλα μωρέ παιδιά!Κάθε πράγμα έχει τη χάρη του.Εμένα μου έχει λείψει το σχολείο να σας πω την αλήθεια.Δεν ήμουν καλός μαθητής,θα πέρναγα ιατρική διαφορετικά.. Αλλά από το σχολείο και ιδιαίτερα από το λύκειο έχω πολύ καλέ αναμνήσεις.
Οι πρώτες αλητείες,οι πρώτες περιπέτειες,οι πρώτες σοβαρές σχέσεις,οι πρώτοι επικύνδινοι τσαμπουκάδες...όλα βιώματα λυκείου.. Όσο για την δουλειά...δεν έχω δουλέψει μόνιμα σε κάποια δουλειά για να ξερω.Προς το παρόν το αντιμετωπίζω σαν έναν τρόπο αύξησησης εσόδων..

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

More
22 Sep 2006 14:13 #19956 by xrhstos
egw 8a paw sto AKTO gia skitso comics kai cartoon twra.. kai ontos to lukeio ka igenika to school itan kalh fash ..egw exasa twra kati video apo to kinito gmt pou to estila gia service:( tis pio tromeres faseis krima ...:/ alla den pirazei mwre :P kala perasame :P

More
22 Sep 2006 17:08 #19969 by Γιώργος Φωτόπουλος
ΤΕΙ Τουριστικών στο 5ο έτος με λίγα ακόμη και το τελειώνω

Σοβαρά παίδες δεν ξέρω τι λέτε, προτιμώ να ήμουν πάλι πρωτοετής.
Είναι ίσως ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής. Όχι full υποχρεώσεις, όχι full ανεμελιά αλλά μια ενδιάμεση κατάσταση, μια όμορφη ισορροπία, από την οποία βγαίνουν πολλά συμπεράσματα....όπως ότι οι κοπελίτσες του πρώτου εξάμηνου είναι καλή κατάσταση ειδικά αν είσαι μεγαλύτερος :mrgreen:

Do I look like the sort of man who'd go and find unsuspecting Japanese schoolgirls in short skirts and white panties and ask them if they want to see my "Cthulu Special"?