Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

More
18 Sep 2015 15:53 #168898 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Kατά την διάρκεια του Tokyo Game Show η Konami αποκάλυψε ένα costume DLC για το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. To DLC θα περιέχει armor για το άλογο σας καθώς και διάφορα κοστούμια από το Metal Gear Solid 3. Δείτε τις εικόνες:

H Konami δεν έχει αποκάλυψει το κόστος και την ημερομηνία κυκλοφορίας του συγκεκριμένου DLC.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2015 14:42 #168927 by Vasilis Maverick
Θα υπάρξει κάποιο ολοκληρωμένο Review απο GW?
Συγκεκριμένα θέλω να μάθω πως λειτουργεί το Multiplayer.
Ουσιαστικά παίζοντας τη main campaign φτιάχνεις και την Mother Base οπου θα χρησιμεύσει ως meta-game στο multiplayer?
Λέει να το αγοράσει κάποιος μόνο για single player?

More
19 Sep 2015 20:25 #168938 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
To Review είναι εδώ www.gameworld.gr/component/content/article/190-games/22486-m...-gear-solid-v-the-phantom-pain
από τον Παντελή .Εδώ είναι ένα βίντεο για το multiplayer που θα βγει για κονσόλες από όσο ξέρω τον επόμενο μήνα και αργότερα στα PC.

Και σίγουρα οταν βγει θα μάθουμε περισσότερα απο τους συντάκτες του GameWorld.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
20 Sep 2015 12:54 #168949 by Georgios Manolis
Το πρώτο Sάρι μετά απο αρκετή ώρα.Είναι δύσκολο να πάρεις S με το πρώτο Playthrough σε κάποια mission γιατί δε ξέρεις που βρίσκονται όλα τα A.I.,τι διαδρομή ακολουθούν κλπ.Ενώ πίστευα οτι τους έκανα tag όλους πάντα μου ξεφεύγαν μερικοί και μου χαλούσαν το παιχνίδι.
Μεγάλη έλειψη το manual save για το παιχνίδι!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Attachments:

More
20 Sep 2015 23:11 - 20 Sep 2015 23:14 #168964 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Μόλις χθες κατάφερα και έπαιξα το Ground zero , 1ο playthrough βαθμολογία C . To παιχνίδι είναι πανέμορφο και είδα παίζει ομαλά στο pc μου και ξέροντας ότι τρέχει χωρίς προβλήματα στα pc το έκανα παραγγελία πριν λίγο , Στο site έλεγε 22/09 παραλαβή οπότε εγώ Κρήτη θα το περιμένω Τετάρτη αργότερο Πέμπτη για λιώσιμο.
Ένα μείον φυσικά από KONAMI είναι αυτό που έχει κάνει στην retail έκδοση που πρέπει έτσι και αλλιώς να κατεβασεις το παιχνίδι .
Last edit: 20 Sep 2015 23:14 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

More
21 Sep 2015 16:28 #168977 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Asxetoss wrote: Μόλις χθες κατάφερα και έπαιξα το Ground zero , 1ο playthrough βαθμολογία C . To παιχνίδι είναι πανέμορφο και είδα παίζει ομαλά στο pc μου και ξέροντας ότι τρέχει χωρίς προβλήματα στα pc το έκανα παραγγελία πριν λίγο , Στο site έλεγε 22/09 παραλαβή οπότε εγώ Κρήτη θα το περιμένω Τετάρτη αργότερο Πέμπτη για λιώσιμο.
Ένα μείον φυσικά από KONAMI είναι αυτό που έχει κάνει στην retail έκδοση που πρέπει έτσι και αλλιώς να κατεβασεις το παιχνίδι .

Κι εγώ έκανα pre-order την PC έκδοση και περιμένω, αν και μου έχει φύγει το τρελό hype που είχα όταν κυκλοφόρησε.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
21 Sep 2015 16:31 #168978 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

VMaverick wrote: Ουσιαστικά παίζοντας τη main campaign φτιάχνεις και την Mother Base οπου θα χρησιμεύσει ως meta-game στο multiplayer?
Λέει να το αγοράσει κάποιος μόνο για single player?

Λογικά αναφέρεσε στα FOBs, αυτό δεν είναι το multiplayer του παιχνιδιού αλλά κάτι σαν tower defence. Το κανονικό multiplayer θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτόβριο. Το παιχνίδι εννοείται πως αξίζει μόνο για το sp, it's metal freaking gear...

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
22 Sep 2015 11:16 #168993 by Δημήτρης Βουρβαχάκης

Εγώ υπολόγιζα να το έπαιζα το παιχνίδι αργότερα αλλά αφού έπαιξα το Ground zero δεν άντεξα ,τελικά ηρθε πιο νωρίς απο οτι υπολόγιζα ,κατεβαίνει στο steam και έτσι όπως το βλέπω απο το βράδυ ξεκινάει το κάψιμο.
Attachments:

More
22 Sep 2015 15:19 #169000 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Asxetoss wrote:

Εγώ υπολόγιζα να το έπαιζα το παιχνίδι αργότερα αλλά αφού έπαιξα το Ground zero δεν άντεξα ,τελικά ηρθε πιο νωρίς απο οτι υπολόγιζα ,κατεβαίνει στο steam και έτσι όπως το βλέπω απο το βράδυ ξεκινάει το κάψιμο.

Από που το παρήγειλες? Γιατί εγώ το παρήγειλα από Public και ακόμη τίποτα(αν και μένω Αλεξανδρούπολη, οπότε δικαιολογόυνται κάπως, αλλά εσύ λες ότι μένεις Κρήτη ...).

More
22 Sep 2015 15:39 #169002 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ το παρήγγειλα από Console Club (κατάστημα Αθήνας) και ενώ θα ερχόταν σήμερα, μου έστειλαν μήνυμα χτες ότι ήταν διαθέσιμο. Θα το πάρω σήμερα μεν, αλλά ήταν μια μέρα νωρίτερα. Και σε τρελά καλή τιμή.