Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

More
05 Sep 2015 20:56 #168414 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
The Hype is real :'(

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Sep 2015 22:23 #168417 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ περιμένω την έκδοση για PC. Σκέψου τουλάχιστον πως μπορεί να περιμένεις, αλλά η τιμή είναι μόλις 35μιση ευρώ, οπότε κάνεις και οικονομία.

More
06 Sep 2015 12:06 #168427 by Georgios Manolis
Υπο άλλες συνθήκες θα περίμενα την Pc version αλλά στη πρίπτωση του MGSV δε γινόταν να περιμένω.Χώρια που η έκδοση για το Ps4 είναι εξίσου δυνατή,αμαρτία να μη το πάρω! :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
06 Sep 2015 20:48 - 06 Sep 2015 21:02 #168438 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εγώ πάλι δεν ξέρω αν θα το τρέχει το παιχνίδι το pc μου ,επεξεργαστής είμαι στα minimum κάρτα γραφικών έχω την gtx750 ti της gigabyte .στο Steam στα minimum λέει NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) ,υπάρχει κάπου που να βλέπουμε πινάκα με επιδόσεις καρτών?
Κάτι που θα έπρεπε να έχουν όλα τα παιχνίδια είναι το demo να βλέπουμε αν τρέχει το παιχνίδι για εμάς που δεν τα έχουμε καλά με τα μοντέλα και τα νούμερα στις κάρτες γραφικών.

Βρήκα λύση τελικά σε ένα site του εξωτερικού που έβαλα τα specs και μου είπε αν το τρέχω ,ειναι ανάμεσα στα minimum και medium settings. Αναμονη λοιπόν να βρούμε καλή προσφορά ,
Last edit: 06 Sep 2015 21:02 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

More
07 Sep 2015 13:07 #168464 by Georgios Manolis
Αν βολεύεσαι με τα minimum ok.Εγώ για να πω την αλήθεια δε θα ήμουν ευχαριστημένος αν δεν έπαιζα ένα τέτοιο παιχνίδι στα high του.
Τώρα για το Α.Ι. που είχα πει άκυρο το Ι-15.Το Α.Ι. έχει αποδειχτεί πολύ μεγαλύτερη πρόκληση απ'οτι περίμενα.Θα περάσουμε καλά στο Extreme. :P
Κάνουν αρκετή χρήση χειροβομβίδας και προσπαθούν να με βγάλουν απο κει που είμαι κρυμμένος,αλλά έχουν τη τάση να έρχνονται όλοι απο την ίδια μεριά και γίνονται εύκολος στόχος για Machine gun η grenade.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
07 Sep 2015 13:44 #168467 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Δεν έχω εγώ τέτοια κολλήματα να τα παίζω όλα στα 60 fps και 1080p.Το μόνο που θέλω είναι να παίζει ομαλά δίχως κολλήματα το οποιοδήποτε παιχνίδι .

More
07 Sep 2015 14:34 #168473 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Asxetoss wrote: Δεν έχω εγώ τέτοια κολλήματα να τα παίζω όλα στα 60 fps και 1080p.Το μόνο που θέλω είναι να παίζει ομαλά δίχως κολλήματα το οποιοδήποτε παιχνίδι .

Μην αγχώνεσαι, το συγκεκριμένο είναι τόσο well-optimized που το παίζεις άνετα. Εγώ παράδειγμα το ground zeroes το έπαιζα στα high με μία radeon hd7790(2gb) και τον fx-6300(overclock δεν τον έχω κάνει, γιατί έχω τη μανίσια ψύκτρα)

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
07 Sep 2015 20:54 #168483 by Myrmidon
Αχαχαχαα......

More
07 Sep 2015 22:07 #168486 by Tony
Χαχαχαχα!!!Μονο Ιαπωνες μπορουν να χωρεσουν τοσο troll σε τοσο σοβαρο παιχνιδι.

More
08 Sep 2015 20:27 - 04 Mar 2016 18:33 #168529 by Παντελής Δασκαλέλος
Metal Gear Solid 5 review

Μόλις ανέβηκε το review στο GameWorld.gr. Διαβάστε την αναλυτική μου άποψη στο σχετικό link.

Οφείλω να ομολογήσω ότι το Guns of the Patriots δεν μου άρεσε, εντούτοις όταν έπιασα πέρυσι στα χέρια μου το Ground Zeroes ενθουσιάστηκα, αφιερώνοντας δεκάδες ώρες προσπαθώντας να ολοκληρώσω τις αποστολές με το καλύτερο δυνατό ranking. Κατ' επέκταση περίμενα με ανυπομονησία το The Phantom Pain. H αποχώρηση του Kojima από την Konami μάλιστα με είχε βάλει σε κάποιες σκέψεις, καθώς δεν θα ήθελα με τίποτα η σειρά να κλείσει με έναν άδοξο τρόπο.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που έβαλα το δισκάκι στο Xbox One όμως οι όποιες αμφιβολίες υπήρχαν εξανεμίστηκαν. Το σενάριο είναι απλά καθηλωτικό, εστώ κι αν δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο και παράλληλα δένει, αλλά και αλληλοσυμπληρώνει το ήδη υπάρχουν πλούσιο lore της σειράς. Στον τομέα του gameplay τώρα εκτίμηση απίστευτα την μεγάλη ελευθερία κινήσεων, καθώς προσωπικά δεν αισθάνθηκα να περιορίζομαι σε καμμία στιγμή, αντίθετα επιστράτευσα την εφευρετικότητα μου για να ολοκληρώσω όχι μόνο τα βασικά, αλλά και τα προαιρετικά objectives σε κάθε αποστολή. Το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα Action-Adventures, αλλά και stealth games που έχω παίξει ποτέ. Νομίζω και οι περισσότεροι από εσάς έχετε πάνω κάτω την ίδια άποψη με μένα. Ως εκ τούτου το συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν αγοράσετε μόνο ένα game τον Σεπτέμβριο φροντίστε να είναι αυτό.
Last edit: 04 Mar 2016 18:33 by Μάνος Γρυπάρης.