Λοιπόν τέλος το story για το MGSV συν τα 157 side ops,τώρα πάμε για S rank,δυσκολάκι γιατί ώρες ώρες ενώ παίζω τέλεια no kills,no alerts κλπ. μου βγάζει ένα βαθμό B γιατί έκανα retry.Ενω σε άλλα επεισόδια παίρνω λιγότερους πόντους και μου δίνει S.
Ίσως είναι κάποιο απο τα χιλιάδες glitches και bugs και βλέπω να μας σπάει τα νεύρα για αρκετό καιρό.
Γενικά η αίσθηση που μου άφησε το παιχνίδι είναι οτι είναι μισοτελειωμένο.Και απο πλευράς story και απο πλευράς gameplay αν και απαντάει τα περισσότερα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση.
Εδώ κάπου φταίει και ο Kojima,αφού έβλεπε οτι θα του πάρει πιο πολύ καιρό απ' οτι υπολόγιζε το παιχνίδι,έπρεπε να το χωρίσει σε 2 parts.
Θα έβγαινε το part 1 σαφώς πιο καλοδουλεμένο στο gameplay και με την ιστορία να συνεχίζεται στο part 2.
Όχι μόνο δεν θα ήταν κακό για τους fans,αλλά θα περίμεναν πως και πως να βγεί το 2 για να δούν την υπόλοιπη ιστορία.Και θα χαίρονταν ένα πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι απο πλευράς gameplay.
Anyway το multiplayer που έρχεται όπου να ναι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και μακάρι να μας κρατήσει για αρκετό καιρό.