Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

More
12 Aug 2015 14:20 #167491 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Μάλλον δε με καταλάβατε... Δεν είπα ότι δε θέλω να το παίξω, είπα ότι δε θέλω να το αγοράσω, έχει μία διαφορά. Πληρώνοντας το παιχνίδι δε στηρίζεις με κανέναν τρόπο τον Kojima, ο οποίος παίρνει έναν μίσθο, που δεν επηρεάζεται από τις πωλήσεις.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2015 13:54 - 14 Aug 2015 13:57 #167571 by Ilias Korolis

the_prophet1987 wrote: Γνωρίζουμε καλά τι γίνεται με τις μεγάλες εταιρίες και τώρα που είπες Battlefield φαντάζομαι έχεις καεί κι εσύ απο την Ε.Α.Εγώ είμαι αλλά οχι απο τα BF τέλος πάντων,το θέμα είναι οτι υπάρχουν κι άλλοι publishers που φαίνονται οτι είναι εντάξει π.χ. Namco,Bethesda.Και υπάρχουν τόσοι άλλοι ανεξάρτητοι developers που μπορείς να βρείς εύκολα κάποιο game για σένα.Υπάρχει εκεί έξω ένα indie game για όλους αρκεί να ψάξεις.Με αυτόν το τρόπο περνάς το μύνημα στις μεγάλες εταιρίες οτι η πολιτική τους δεν βγάζει πουθενά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση το MGS 5 πρώτον το έφτιαξε η Kojima Productions κι εμείς αυτούς θα τιμήσουμε με την αγορά του κι ας πάνε τα λεφτά στη Konami.Μαζι με τα λεφτά θα λάβουν και το μύνημα.Δεύτερον είναι αριστούργημα και τρίτον είναι ακριβώς το στύλ παιχνιδιού που γουστάρω να παίζω (Open World Tactical Stealth) οπότε δεν παίζει ούτε μια στο τρισεκ. να μη το πάρω.

καμμενος οχι μονο απο την ΕΑ αλλα και απο αλλες για αυτο πλεον κραταω μικρο καλαθι και φυσικα να με συγχωρουν οι αγαπητοι συνομιλητες μου αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε σε μεγαλη ουτε σε μεσαια ουτε σε μικρη εταιρεια και εννοειται και στους εμμισθους υπαλληλους τους.

οτι αφορα το MGS 5 ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το PES 2016 το οποιο για μενα δεν αξιζει ουτε ευρω να δωσεις (αναμενομενο απο μενα μετα την αποτυχια του PES 2015)

"προσωπικη αποψη ειναι ετσι δεν παρεξηγω κανεναν που ειχε το PES 2015 και που θα παρει το PES 2016 εγω παντως δεν δινω χρηματα για αυτα"

Με εκτίμηση
Last edit: 14 Aug 2015 13:57 by Ilias Korolis.

More
14 Aug 2015 14:41 #167578 by Tony

zer0c00l wrote:
οτι αφορα το MGS 5 ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το PES 2016 το οποιο για μενα δεν αξιζει ουτε ευρω να δωσεις (αναμενομενο απο μενα μετα την αποτυχια του PES 2015)

"προσωπικη αποψη ειναι ετσι δεν παρεξηγω κανεναν που ειχε το PES 2015 και που θα παρει το PES 2016 εγω παντως δεν δινω χρηματα για αυτα"

Eγω παλι θεωρω το pes 2015 το καλυτερο pes στην 7η γενια(και 8η αφου ειναι το μονο)Το pes 2016 το θεωρω ακομη καλυτερο.
Το mgs 5 για να πω την αληθεια δε θελω να αλλαξει καθολου (σε σχεση με το ground zeroes),εκτος απο τα γραφικα εννοειται και να εχει μεγαλυτερο campaign/αποστολες.Το online απο τα gameplay που ειδαμε ,μου φανηκε πολυ ενδιαφερον!
Προσωπικα δε με νοιαζει αν ο Κοτζιμας εφυγε /απολυθηκε απο την konami.Δεν ειναι δικια μου δουλεια αυτα ουτε το πως συμπεριφερονται στους εργαζομενους τη στιγμη που σε ''εργαζωμενους''(πιο πολυ δουλοι) που δουλευουν για πιο απλα/χρησιμα/αναγκαια πραγματα(π.χ ρουχα) γινονται αλλα κι αλλα.
Ε δε νομιζω να τους μαστιγωνουν κι ολας εκει στην κοναμι!
Δε χρειαζεται να εχει κανενας εμπιστοσυνη σε καποια εταιρεια(εκτος κι αν αγοραζει καποιος day one)

More
26 Aug 2015 19:50 - 26 Aug 2015 19:50 #168028 by Άρης Φουρναράκης
Παιδια να ρωτησω κατι, να μου πειτε αν γνωριζετε. Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει και στους υπολογιστες, αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω κανενα ελληνικο site (πλαισιο, public κλπ) να το εχει διαθεσιμο προς αγορα. Εχουν μονο τις εκδοσεις για τις κονσολες. Σε σχετικη ερωτηση μου στα public μου απαντησαν " δεν γνωριζουμε". Μονο steam το εχω βρει διαθεσιμο προς αγορα αλλα με την τωρινη κατασταση ενας θεος ξερει ποτε θα μπορεσουμε να αγορασουμε απο εκει ξανα. Θα το ηθελα και με το κουτακι του. Ξερετε γιατι?
Last edit: 26 Aug 2015 19:50 by Άρης Φουρναράκης.

More
27 Aug 2015 12:32 #168089 by Georgios Manolis
Αν και λίγο αργοπορημένα,ορίστε και το Launch trailer του The Phantom Pain.Βλέποντας το trailer και ιδιαίτερα στη φράση "the missing link",μου έδωσε την εντύπωση οτι όσο καιρό δούλευε ο Kojima στον τελευταίο του τίτλο με τη Kojima Productions η ένοια του είμασταν εμείς.Ήθελε δηλαδή να κλείσει τον κύκλο της ιστορίας της σειράς πριν φύγει και να αφήσει τους fans ικανοποιημένους.....Θεούλης απλά!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
30 Aug 2015 13:40 #168240 by George

Nocturne wrote: Παιδια να ρωτησω κατι, να μου πειτε αν γνωριζετε. Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει και στους υπολογιστες, αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω κανενα ελληνικο site (πλαισιο, public κλπ) να το εχει διαθεσιμο προς αγορα. Εχουν μονο τις εκδοσεις για τις κονσολες.

Την ίδια απορία είχα και εγώ. Το τσίμπησα για PS4 αν και προοριζόταν για PC.

More
31 Aug 2015 13:11 - 31 Aug 2015 13:15 #168272 by Φοίβος Ζαφείρης

KillerJason13th wrote:

Nocturne wrote: Παιδια να ρωτησω κατι, να μου πειτε αν γνωριζετε. Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει και στους υπολογιστες, αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω κανενα ελληνικο site (πλαισιο, public κλπ) να το εχει διαθεσιμο προς αγορα. Εχουν μονο τις εκδοσεις για τις κονσολες.

Την ίδια απορία είχα και εγώ. Το τσίμπησα για PS4 αν και προοριζόταν για PC.

Δεν υπάρχει physical copy για την έκδοση PC απ' όσο ξέρω, τουλάχιστον όχι ακόμα. Μόνο digital. Το Google λέει ότι έτσι είναι και στο εξωτερικό.

Το πήρα στο Steam και θα με περιμένει για λίγο καιρό μέχρι να έρθει η σειρά του. Είναι τα τελευταία ευρώ που βλέπει η Konami απο μένα για πάρα πολλούς και διάφορους λόγους.

EDIT: Διόρθωση, είδα μόλις πως υπάρχει retail έκδοση στο εξωτερικό, αλλά πράγματι εδώ τίποτα. Επίσης η retail έκδοση είναι ένας δίσκος με τον Steam installer. Και τίποτε άλλο.
Last edit: 31 Aug 2015 13:15 by Φοίβος Ζαφείρης.

More
31 Aug 2015 16:17 #168280 by Γιάννης Πετρόχειλος
Ίσως να ξέρει η Zegetron που απόσο ξέρω εκπροσωπεί την KONAMI στη χώρα μας. Εδώ έχει κάποια τηλέφωνα επικοινωνίας.

More
31 Aug 2015 18:46 - 31 Aug 2015 18:49 #168284 by Νικολής Ασημάκης
Invalid consumer key/secret in configuration
Νέος πάτος για την Konami.

*slow clapping*
Last edit: 31 Aug 2015 18:49 by Νικολής Ασημάκης.

More
31 Aug 2015 19:38 #168285 by Γιάννης Πετρόχειλος
Ε μάλλον γι'αυτό δε το χουν εδώ τα μαγαζιά για να μη δουλεύουν τον κόσμο :P