zer0c00l wrote:
οτι αφορα το MGS 5 ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το PES 2016 το οποιο για μενα δεν αξιζει ουτε ευρω να δωσεις (αναμενομενο απο μενα μετα την αποτυχια του PES 2015)
"προσωπικη αποψη ειναι ετσι δεν παρεξηγω κανεναν που ειχε το PES 2015 και που θα παρει το PES 2016 εγω παντως δεν δινω χρηματα για αυτα"
Eγω παλι θεωρω το pes 2015 το καλυτερο pes στην 7η γενια(και 8η αφου ειναι το μονο)Το pes 2016 το θεωρω ακομη καλυτερο.
Το mgs 5 για να πω την αληθεια δε θελω να αλλαξει καθολου (σε σχεση με το ground zeroes),εκτος απο τα γραφικα εννοειται και να εχει μεγαλυτερο campaign/αποστολες.Το online απο τα gameplay που ειδαμε ,μου φανηκε πολυ ενδιαφερον!
Προσωπικα δε με νοιαζει αν ο Κοτζιμας εφυγε /απολυθηκε απο την konami.Δεν ειναι δικια μου δουλεια αυτα ουτε το πως συμπεριφερονται στους εργαζομενους τη στιγμη που σε ''εργαζωμενους''(πιο πολυ δουλοι) που δουλευουν για πιο απλα/χρησιμα/αναγκαια πραγματα(π.χ ρουχα) γινονται αλλα κι αλλα.
Ε δε νομιζω να τους μαστιγωνουν κι ολας εκει στην κοναμι!
Δε χρειαζεται να εχει κανενας εμπιστοσυνη σε καποια εταιρεια(εκτος κι αν αγοραζει καποιος day one)