Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

More
05 Aug 2015 22:12 - 05 Aug 2015 23:54 #167011 by Marios Ntallaris
Trailer από Gamescom, το οποίο δίχασε τους οπαδούς λόγο της έλλειψης του γνωστού A Hideo Kojima Game, αλλά και της έλλειψης της αισθητικής του Kojima στο trailer. Εντάξει δεν είναι τόσο κακό αλλά σίγουρα δεν είναι και το υπερφανταστικό απίστευτο trailer που άρμοζε σε αυτήν την ιστορική σειρά.
Last edit: 05 Aug 2015 23:54 by Marios Ntallaris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2015 15:32 #167087 by Georgios Manolis
Εκτός απο το trailer είχαμε κι ένα 30άλεπτο Gameplay Demo του The Phantom Pain στην Gamescom.Δείχνει αναλυτικά το πως λειτουργεί η Mother Base σε online και offline mode.
Εγώ δεν θέλω να σκέφτομαι όλα οσα έγιναν με τον Kojima και τη Konami και θέλω απλά να λιώσω,να αφήσω τα κόκκαλα μου στο παιχνίδι μετά απο αυτά που είδα στο demo.Νομίζω αυτό θα ήθελε κι εκείνος για όσους θα αγοράσουν το παιχνίδι.
Ο Σεπτέμβρης μοιάζει τόσο μακριά ξαφνικά!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
06 Aug 2015 18:42 - 06 Aug 2015 18:43 #167101 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εκπληκτικό .Μακάρι να βγει άρτιο ,και ελπίζω να έχει καλό optimaze να καταφέρει να παίξει καλά και άρτια σε όλα τα μηχανήματα που έχουν πει έστω και τα minimum.Εκεί είμαι καιε γω γι αυτό το λέω.Μαγεμένος με τα γραφικά που είδα. Ελπίζοντας να καταφέρω κάποια στιγμή να πάρω μια πιο καλή κάρτα γραφικών,
Last edit: 06 Aug 2015 18:43 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

More
06 Aug 2015 18:48 #167103 by Ilias Korolis
καθώς κατέβασα δωρεάν και επαίξα το Metal Gear Solid V "Ground Zeros" που έδωσαν στο XBOX One και μου άρεσε (γιατί ομολογώ καθώς ποτέ δεν είχα κονσόλα έτσι δεν τα είχα παίξει τα προηγούμενα είναι η πρώτη φορά που έχω κονσόλα XBOX 360 και XBOX One) το βρήκα καταπληκτικό ελπίζω το Metal Gear Solid 5 Phantom Pain να είναι το ίδιο καταπληκτικό

Με εκτίμηση

More
08 Aug 2015 21:00 #167281 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εγώ MGS έχω παίξει μόνο λίγο στο PS2 και στο PSP, γι'αυτό και θεωρώ πολύ καλή την κίνηση της Konami να βγει σε PC. Η ιστορία του με μπερδεύει λίγο αλλά νομίζω ότι την έχω καταλάβει.. κάπως :P

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
08 Aug 2015 22:14 #167288 by Alexandros Pappas
Αν γινει αυτο,περα απο το οτι η konami θα χασει ΟΛΟ το κοινο του metal gear,πιστευω οτι δεν ειναι και "ηθικα" αποδεκτο.Ο kojima "γεννησε" αυτην την σειρα,αρα αφου εφυγε,η σειρα πρεπει να τελιωσει.Γενικα η konami,τελευτεα εχει πεσει πολυ (τουλαχιστων στα δικα μου ματια).

More
11 Aug 2015 22:00 #167455 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Και να βγουν κι άλλα Metal Gear, θα πατώσουν. Εγώ προσωπικά, αφού διάβασα και τις συνθήκες εργασίες στην Konami(ουσιαστικά ''το κερασάκι στην τούρτα''), δε θέλω να δώσω ούτε μισό ευρώ στην Konami.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
11 Aug 2015 23:09 #167456 by Tony
Πρωτη φορα που επαιξα οποιοδηποτε mgs ηταν στο ps3 οταν δοκιμασα το demo του guns of the patriots.Δεν μου αρεσε καθολου.Οταν επαιξα το ground zeroes(δωρεαν στο xbox live gold) εμεινα μ@λ#42ς.Ειχα πολυ χαμηλες προσδοκιες μιας και δεν εκτιμουσα και πολυ τη σειρα.
Ψηνομαι για το phantom pain,αν βεβαια εχει το ιδιο στυλ με το ground zeroes(open world stealth,πας με οποια στρατηγικη θες κλπ).

More
12 Aug 2015 11:09 #167468 by Ilias Korolis

TheRedWood wrote: Και να βγουν κι άλλα Metal Gear, θα πατώσουν. Εγώ προσωπικά, αφού διάβασα και τις συνθήκες εργασίες στην Konami(ουσιαστικά ''το κερασάκι στην τούρτα''), δε θέλω να δώσω ούτε μισό ευρώ στην Konami.

μακαρι να ειχαμε ασχοληθει με τις συνθηκες των εργαζομενων στις εταιρειες τεχνολογιας πιστεψε με δεν θα αγοραζαμε ουτε ενα παιχνιδι η κονσολα xbox/playstation , δεν θα αγοραζαμε ουτε ενα apple iphone/ipad

αλλα δεν μας ενδιαφερει καθως δεν ειμαστε εμεις στην δικη τους θεση ετσι στηνομαστε σε ουρες , αγοραζουμε κονσολες η παιχνιδια απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας κτλ

ουτε λυπαμαι η στεναχωριεμαι για τα "κορυφαια ονοματα" εργαζομενων σε αυτες τις εταιρειες (μια χαρα χρηματα εχουν βγαλει) και ορισμενες φορες κανουν τους πελατες-καταναλωτες πειραματοζωα με τα προιοντα τους που τα βγαζουν "τελικη μορφη" αλλα θελει καμποσες αναβαθμισεις για να στρωσει (βλεπε EA/DICE BATTLEFIELD 4) δεν νομιζω να εχετε ξεχασει ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ κυκλοφορησε ενα παιχνιδι που κοστιζει καμποσα ΕΥΡΩ για να το εχεις πληρη ωστε να μπορεις να παιξεις (και ακομα θελει βελτιωσεις...)

Με εκτίμηση

More
12 Aug 2015 13:09 #167483 by Georgios Manolis
Γνωρίζουμε καλά τι γίνεται με τις μεγάλες εταιρίες και τώρα που είπες Battlefield φαντάζομαι έχεις καεί κι εσύ απο την Ε.Α.Εγώ είμαι αλλά οχι απο τα BF τέλος πάντων,το θέμα είναι οτι υπάρχουν κι άλλοι publishers που φαίνονται οτι είναι εντάξει π.χ. Namco,Bethesda.Και υπάρχουν τόσοι άλλοι ανεξάρτητοι developers που μπορείς να βρείς εύκολα κάποιο game για σένα.Υπάρχει εκεί έξω ένα indie game για όλους αρκεί να ψάξεις.Με αυτόν το τρόπο περνάς το μύνημα στις μεγάλες εταιρίες οτι η πολιτική τους δεν βγάζει πουθενά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση το MGS 5 πρώτον το έφτιαξε η Kojima Productions κι εμείς αυτούς θα τιμήσουμε με την αγορά του κι ας πάνε τα λεφτά στη Konami.Μαζι με τα λεφτά θα λάβουν και το μύνημα.Δεύτερον είναι αριστούργημα και τρίτον είναι ακριβώς το στύλ παιχνιδιού που γουστάρω να παίζω (Open World Tactical Stealth) οπότε δεν παίζει ούτε μια στο τρισεκ. να μη το πάρω.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore