Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Batman: Arkham Knight

More
02 Dec 2015 16:30 - 02 Dec 2015 16:38 #171996 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
ρε παιδια μια ερωτηση. Μπαινω σημερα στο steam και βλεπω να μου έχει βγάλει στη λιστα με τα παιχνιδια όλα τα batman της σειρας Arkham με την ενδειξη game purchased που όμως δεν αγόρασα ποτέ με εξαίρεση το τελευταίο το arkham knight. To έχει παρατηρήσει κανεις άλλος αυτό?
και ακόμα πιο περίεργο είναι 'οτι μου έδωσε και όλα τα dlc + season pass για το arkham origins. Λέτε να το έκανε αυτό η εταιρεία σαν συγγνώμη για το γενικότερο πρόβλημα στο launch του arkham knight τους πρώτους μήνες?
Last edit: 02 Dec 2015 16:38 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2015 17:07 #171998 by Tony

More
02 Dec 2015 17:12 #171999 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
ohhhhh thanks! καλη φάση το τζάμπα πράγμα :P

More
30 May 2016 16:37 #182009 by Tony
Replied by Tony on topic Batman: Arkham Knight
Διέρρευσε η GOTY του Arkham Knight!!!!
Για PS4 και Xbox One!
Το περίμενα πώς και πώς ! Ας το ξαναπάρω και σε goty λοιπόν! Την άλλη κόπια θα την κρατήσω για να κάνουν παρέα με τα remastered.

More
31 May 2016 11:20 #182047 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Η Game of the Year Edition του Batman Arkham Knight φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Ιουλίου. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Attachments:

More
01 Jul 2016 19:03 #183378 by Tony
Replied by Tony on topic Batman: Arkham Knight
Xθες τερμάτισα το New Game Plus και μάζεψα όλα τα Riddler trophies!
Ένα έχω να πω :
Το παιχνίδι αυτό έχει απίστευτο σενάριο! Χαλαρά το καλύτερο σε όλη τη σειρά και με ending ακόμα επικότερο και πιο σοκαριστικό από αυτό του Batman Arkham City! Το πιο challenging παιχνίδι σε όλη τη σειρά!
Μοναδικό μελανό σημείο (σε σχέση με τα άλλα Arkham πάντα γιατί μόνο του μια χαρά στέκεται) θα έβαζα την απουσία καλών boss Fights! Πέρα από το boss fight Με τον riddler και κανα 2 ακόμα , δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο , τη στιγμή που θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι πολύ επικό με το υλικό που είχαν προσθέσει στο gameplay!
Πιστεύω πάντως το Arkham Knight έχει τεράστια διαφορά στην ατμόσφαιρα σε σχέση με τα άλλα Batman. Εδώ μιλάμε για έναν πιο Justice League - οποιημένο batman.
Το voice-acting , γραφικά , χειρισμός , κάμερα κλπ είναι για άλλη μια φορά αψεγάδιαστα.

Στα top 2 αγαπημένα μου games Μαζί με το Batman Arkham City. Δεν ξέρω ποιο να ξεχωρίσω! Το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα έναντι του άλλου...

More
03 Jul 2016 02:13 - 03 Jul 2016 17:26 #183447 by Priest
Replied by Priest on topic Batman: Arkham Knight
παιδια και εγω με τη σειρα μου να πω πως το παιχνιδι ειναι απιστευτο σε ολα τα επιπεδα!μεγαλο gameplay,τρομερα γραφικα,voice acting,σεναριο,πολλα side missions και 1η φορα στη σειρα Arkham τελεια dlcs!δεν ξερω και γω ποσες ωρες εχω καει στο παιχνιδι συνολικα!το κοντερ εχει γραψει πανω απο 80ωρες :P οτι καλυτερο για να τελειωσει την σειρα της η Rocksteady ;)
Last edit: 03 Jul 2016 17:26 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
02 Feb 2017 15:03 #193372 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Warner δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα που όπως βλέπετε μας δείχνει ότι το νέο Batman θα αποκαλυφθεί στις 8 Μαρτίου.

Μένει να δούμε τους ήρωες και το σενάριό του. Τι προβλέπετε;
Attachments:

More
04 Feb 2017 10:46 #193439 by Σωκράτης Νικολόπουλος
Η warner οκ... θα ειναι της rocksteady ο τιτλος?
Γιατι απ οτι ξερω ειχε πει οτι το arkham knight ειναι το τελευταιο της.

More
20 Jun 2017 17:01 #200238 by Πιέρρος Φουστέρης
Φιγούρα Arkham Knight

Η κατασκευάστρια εταιρεία συλλεκτικών Hot Toys αποκάλυψε την καινούργια φιγούρα της από το δημοφιλές Batman: Arkham Knight της Rocksteady Studios. Η νέα φιγούρα δεν είναι άλλος από τον Arkham Knight, τον κακό της υπόθεσης.

Ο Arkham Knight έχει ύψος σχεδόν 32 εκατοστά, 30 αρθρωτά σημεία, ένα κράνος που περιλαμβάνει LED φώτα και διάφορα εξαρτήματα της στολής του. Επιπλέον, διαθέτει 9 διαφορετικά αποσπώμενα χέρια, για να διαμορφώσετε τις πόζες του όπως εσείς επιθυμείτε. Ορισμένα από αυτά είναι σφιγμένες γροθιές, κρατούν όπλα ή κάνουν χειρονομίες. Η φιγούρα επίσης διαθέτει ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, ένα πιστόλι, δύο τροποποιημένα πιστόλια και τρεις χειροβομβίδες καπνού. Επίσης, διαθέτει μια βάση με το σήμα του παιχνιδιού και το ανάλογο σκηνικό. Τέλος, διαθέτει και ένα εναλλακτικό κράνος σε κόκκινο χρώμα.

Η φιγούρα Arkham Knight της Hot Toys θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μεταξύ του πρώτου και δεύτερου τριμήνου του 2018. Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Hot Toys.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments: