Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Batman: Arkham Knight

More
29 Nov 2015 11:49 #171802 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Mystique wrote: Tony αξιζει λες ο Batman για αγορα στο pc?. Υποθετω οτι το αγορασες στο xbox1 ετσι δεν ειναι?. Γραψε ενα mini review η πρωτες εντυπωσεις για να ξερουμε αν αξιζει τα λεφτα του (ειναι και ακριβουτσικο ακομα). ;)

'Εγω θα το πάρω σε κάποιο steam sale λογικά, γιατί δεν ξέρω καν αν θα μπορώ να το τρέξω στο PC μου, οπότε δεν είναι συνετή ιδέα να δώσω 50 ευρώ. Συν το ότι μπορεί να έχουν βγει unofficial patches από το community, που να μαζεύουν αυτό το χάλι(στον τεχνικό τομέα αναφέρομαι). Αν και αυτή τη στιγμή το Arkham Knight είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Nov 2015 18:39 #171827 by Tony
Replied by Tony on topic Batman: Arkham Knight
Θα κάνω και ένα mini review για το παιχνίδι εννοείται μόλις το τελειώσω ( και όταν λέω ''τελειώσω'' δεν εννοώ μόνο το κύριο story , αλλά και τα side missions , AR challenges).
Πάντως στις 2 ώρες που έπαιξα , τα πράγματα που μου έχουν μείνει και αξίζουν να αναφερθούν είναι :
1) Το combat system είναι πιο διασκεδαστικό από ποτέ
2)Το free roam πιο γρήγορο και σου δίνει την εντύπωση ακόμα μεγαλύτερης ελευθερίας.
3)Τρομερή ατμόσφαιρα!
4)Το batmobile έχει την πλάκα του και στις μάχες αλλά και στα Puzzles που πρέπει να λύσεις.

Υ.Γ Θα αγοραστεί και season pass κάποια στιγμή.

More
29 Nov 2015 22:45 #171846 by Κατερίνα Μαρίνου

TheRedWood wrote:

Mystique wrote: Tony αξιζει λες ο Batman για αγορα στο pc?. Υποθετω οτι το αγορασες στο xbox1 ετσι δεν ειναι?. Γραψε ενα mini review η πρωτες εντυπωσεις για να ξερουμε αν αξιζει τα λεφτα του (ειναι και ακριβουτσικο ακομα). ;)

'Εγω θα το πάρω σε κάποιο steam sale λογικά, γιατί δεν ξέρω καν αν θα μπορώ να το τρέξω στο PC μου, οπότε δεν είναι συνετή ιδέα να δώσω 50 ευρώ. Συν το ότι μπορεί να έχουν βγει unofficial patches από το community, που να μαζεύουν αυτό το χάλι(στον τεχνικό τομέα αναφέρομαι). Αν και αυτή τη στιγμή το Arkham Knight είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει.

Διαβαζω τα σχολια αυτων που το εχουν αγορασει στο steam και με πιανουν γελια. Τρωει πολυ θαψιμο τα παιχνιδι και φανταζομαι πως θα εχει γινει χαλια η μεταφορα του απο τις κονσολες. Μονο σε καποιο steam sale τωρα που ερχονται οι γιορτες θα αξιζει αλλιως ειναι αρκετα τα χρηματα αν βρισκεται σε τετοιο χαλια επιπεδο ποιοτητας οπως περιγραφουν τα παιδια εκει. ;)

More
29 Nov 2015 23:31 - 29 Nov 2015 23:36 #171851 by Purple Wolf
Replied by Purple Wolf on topic Batman: Arkham Knight

Mystique wrote:

TheRedWood wrote:

Διαβαζω τα σχολια αυτων που το εχουν αγορασει στο steam και με πιανουν γελια. Τρωει πολυ θαψιμο τα παιχνιδι και φανταζομαι πως θα εχει γινει χαλια η μεταφορα του απο τις κονσολες. Μονο σε καποιο steam sale τωρα που ερχονται οι γιορτες θα αξιζει αλλιως ειναι αρκετα τα χρηματα αν βρισκεται σε τετοιο χαλια επιπεδο ποιοτητας οπως περιγραφουν τα παιδια εκει. ;)

30FPS σε PC Game πραγματικά απαράδεκτο.
Επίσης έχει 78,79€ DLC!
Πραγματικά μακάρι να το βγάλουν αυτό και κάτι άλλες τέτοιες αηδίες από το Steam!
Last edit: 29 Nov 2015 23:36 by Purple Wolf.

More
29 Nov 2015 23:58 #171854 by Σωκράτης Νικολόπουλος
όσο αναφορά την PC έκδοση παίζω το παιχνίδι σε μια απλή r9 280 με 40-70 fps
πλέον δεν έχει κανένα frame drop ( με το τελευταίο patch λέω) αλλά και πριν ήταν playable για μένα
το κατατάσσω στο καλύτερο παιχνίδι με βάση τη εξέλιξη του story, το αναποδογύρισμα , το ending....
κρίμα για τα τεχνικό προβλήματα που είχε άν και εμένα δεν με πείραξαν ιδιαίτερα
για να καταλάβετε το unity πολυ χειρότερο στο day one
αξίζει τα λεφτά του και ειναι το καλύτερο batman όλων των εποχών για μένα...

More
30 Nov 2015 14:44 #171876 by Tony
Το arkham knight είναι έπος , όπως όλα τα παιχνίδια της σειράς(μαζί με το origins).
Η επιτυχία τους μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που η warner θέλει να φτιάξει κι άλλα super-hero games ( dc εννοείται ).
Την ποιότητα των batman,πιστεύω, δεν θα τη φτάσουν και είναι πολύ εύκολο να φανταστεί κανείς γιατί αλλά ό,τι από εδώ και στο εξής φτιάχνει η rocksteady θα είναι αναμενόμενο έπος( ελπίζω να φτιάξει νέο superhero game).
wbgamesmontreal.com/en/

Κρίμα που αυτή η τρομερή σειρά(arkham) τελειώνει! :(

More
30 Nov 2015 17:43 #171883 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

tonyler wrote: Το arkham knight είναι έπος , όπως όλα τα παιχνίδια της σειράς(μαζί με το origins).
Η επιτυχία τους μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που η warner θέλει να φτιάξει κι άλλα super-hero games ( dc εννοείται ).
Την ποιότητα των batman,πιστεύω, δεν θα τη φτάσουν και είναι πολύ εύκολο να φανταστεί κανείς γιατί αλλά ό,τι από εδώ και στο εξής φτιάχνει η rocksteady θα είναι αναμενόμενο έπος( ελπίζω να φτιάξει νέο superhero game).
wbgamesmontreal.com/en/

Κρίμα που αυτή η τρομερή σειρά(arkham) τελειώνει! :(

Αφού δεν ξέρεις πως και τι θα ειναι τα επόμενα παιχνίδια, πως ξέρεις ότι δε φτάσουν τα Batman? ...

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
30 Nov 2015 18:16 #171886 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
ρε παιδια βλεπω πολυ θαψιμο στο παιχνιδι αλλά εγώ πάντως που το αγόρασα απο τις 28/9/15 (εχω ακόμα την απόδειξη για του λόγου το αληθες) το παίζω μια χαρά από τοτε χωρίς κανένα bug ή οποιοδήπωτε πρόβλημα. Τίποτα απολύτως, λειτουργούσε κανονικότατα, άσχετα τι ακούγεται για την pc εκδοχή του.
Αν το έθαβα θα το έκανα για το story του πάντως.

More
30 Nov 2015 18:58 - 30 Nov 2015 19:01 #171889 by Tony

TheRedWood wrote: Αφού δεν ξέρεις πως και τι θα ειναι τα επόμενα παιχνίδια, πως ξέρεις ότι δε φτάσουν τα Batman? ...

Για το ίδιο λόγο που ο batman θεωρείται ο σπουδαιότερος χαρακτήρας της dc(ίσως όχι πιο διάσημος).
Θα'θελα να'ξερα αν super-hero game θα φτάσει το βάθος της ιστορίας στο επίπεδο των arkham...

BTW το story του arkham knight στις 5 ώρες που έπαιξα , είναι τρομερό!!!
Αναμένω να δω ποιος είναι ο arkham knight ( έχω υποψίες που έχουν γερή βάση).
Τα side missions πάντως φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα-ειδικά αυτό με τον Azrael(βασίζεται 100% στο πραγματικό lore του χαρακτήρα).....πραγματικά respect στη rocksteady(<----αγαπημένο studio επισήμως)!
Last edit: 30 Nov 2015 19:01 by Tony.

More
01 Dec 2015 12:08 #171929 by Σωκράτης Νικολόπουλος
επειδη το τερματησα ολο 100% μπορω να πω πως το story ειναι το βασικο πλεονεκτημα του παιχνιδιου.....
εχει τουλαχιστον τρεια αναποδογυρισματα... πραγματικα εγω προσωπικα δεν εχω παιξει ξανα ποτε τετοιο παιχνιδι με τοσο προσεγμενο story
αντε ισως το bioshock ....
το πιο βασικο του μειονεκτημα ειναι τα επαναλαμβανομενα side missions, που εδω ισως ολα τα games πρεπει να ακολουθησουν χαρακτηρα witcher 3...
αλλα και παλι ακομα και αυτα σε τραβανε γιατι στο τελος θα κλειδωσεις ακομα εναν στη φυλακη.!!
Συγχαρητηρια στη εταιρια το παιχνιδι ειναι υποδειγμα στη πλοκη...