Myrmidon wrote: Μάνο για αυτά που γράφεις θέλω να σε ρωτήσω.Το τερμάτησες το παιχνίδι; To review πως το κάνετε συνήθως: Παίζετε μέχρι τέλους, ή άντε καμιά ώρα και μετά γράφετε εντυπώσεις; Όχι τίποτε άλλο αλλά για να ξέρουμε και εμείς τι διαβάζουμε, και τι βαθμολογείτε.
Myrmidon wrote: Η πρώτη πρόταση/ερώτηση απευθύνεται στον Μάνο για τα όσα γράφει σε post του "27 Ιουν 2015 16:50", όπου από όσα καταλαβαίνω εγώ μιλάει για το PC, μιας και έχει βίντεο για το LIVE στο PC όπως όλοι παρακολουθήσαμε.Ο Παντελης είχε άλλο live στο XBOX One. Αν κάνω λάθος πρέπει να διορθωθεί. H δεύτερη είναι γενική γιατί βλέπω βαθμολογίες που για μένα δίνουν την περιεκτικά την συνολική εντύπωση του κάθε reviewer. Δηλαδη αν σε κάποιο παιχνίδι υπάρχουν glitches κλπ προβλήματα στη μέση ή στο τέλος το πέρνετε χαμπάρι; Για μένα έχει σημασία να δηλώνεται ότι υπάρχουν προβλήματα (και που περίπου) να το παίζουν πχ τα παιδιά, να μην τα αντιμετώπίζουν και να μας το λένε. Στα PC τα πράγματα είναι κουλά πολλές φορές λόγω διαφορετικών configurations.Στο κάτω κάτω αυτό νομίζω ότι προσπαθεί να μας πει ο Μάνος με το παραπάνο αναφερόμενο post. Τώρα να μιλάει για την PS4 έκδοση πρέπει να διευκρινιστεί και πάλι. Ιδίως σε ένα παιχνίδι που έχει στην PC έκδοση σοβαρά θέματα. Ειδεμή παιδιά θα πρέπει να ψάχνουμε και αλλού;
Διάβασες στο review του Batman: Arkham Knight που λέει "Γρηγόρης Βούλγαρης" ?
Προσωπικά δεν πρόλαβα να το τερματίσω και έγραψα μια άποψη μόνο με βάση το όσο είχα παίξει, αλλά ο Γρηγόρης τα είπε όλα στο review του. Εγώ το έπαιξα live. Μην μπερδεύουμε μία άποψη στο Forum με το review. Αν θέλετε να μάθετε για το Batman Arkham Knight σε άλλα format πέραν του review τότε συζητήστε μεταξύ σας τι ισχύει, διότι δεν υπάρχει χρόνος με τόσα reviews να γράψουμε και για άλλα format.
Το ότι μέχρι να το τερματίσει ο Γρηγόρης δεν συνάντησε σοβαρά glitches/bugs έχει να κάνει με το δικό του Playthrough. Ο καθένας παίζει διαφορετικά. Άλλος κάνει περισσότερες secondary missions για παράδειγμα. Στο GameWorld τερματίζουμε τα games αλλά δεν κάνουμε παρά ελάχιστες secondary missions. Αναφέρουμε δηλαδή όσα θα δούμε στο campaign και φυσικά σε όλα τα multiplayer modes. Αν βρήκες κάτι στο campaign που στο δικό σου PC και στην δικιά σου κάρτα γραφικών παρουσίαζε θέματα ή σε κάποια secondary mission που δεν έκανε ο Γρηγόρης μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος και με ακριβές όνομα αποστολής για να σου απαντήσει κι ο Γρηγόρης που ούτως ή άλλως θα δει το post σύντομα.
Απλά να προσέχουμε ποιος reviewer γράφει το καθετί γιατί αυτός το τερματίζει άλλωστε. Όλα αυτά αναφέρονται ξεκάθαρα στο
Scoring policy
.
Η γνώμη των συντακτών είναι ότι για το αν θα αγοράσετε ένα game σαφή άποψη παίρνετε κυρίως από το review του που γράφουμε. Επομένως απορίες αν έχεις πάντοτε επί του review.
Περί 60 fps unlock
Όσο για το 60 fps unlock που έγραψε ένας αναγνώστης στην προηγούμενη σελίδα, πέραν του ότι απαγορεύεται η διαφήμιση και θα πρέπει κάποιοι να
μάθετε τους κανόνες του Forum
πριν postάρετε, την ημέρα που το παίξαμε δεν θυμάμαι να είχε διαρρεύσει τόσο πολύ η συγκεκριμένη πατέντα που κάνεις unlock πέραν των 30 fps. Εκτός αυτού, δεν είμαστε λεφτάδες όπως άλλοι YouTubers για να έχουμε SLI με 2 GTX 980 και να παίζουμε σε Max Settings τα games μας. Αν δεν το έχετε καταλάβει να σας το πω γιατί το έχω πει δεκάδες φορές, πως δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ για ένα site, 12-16 ώρες τη μέρα, την στιγμή που άλλοι έχουν μία κύρια δουλειά και ένα site ή ένα youtube κανάλι απλά για χόμπι. Όλα τα λεφτά που βγάζει το Gameworld.gr από τις χορηγίες πηγαίνουν στο να πληρώνονται οι συντάκτες του. Είναι το μόνο gaming site στην Ελλάδα που πληρώνει συντάκτες, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα που τους έχει να δουλεύουν στο τζάμπα. Εδώ και 10 χρόνια λοιπόν, αν κρατούσα για πάρτη μου τα λεφτά που βγήκαν από τις χορηγίες, θα με βλέπατε όχι με GTX 980 , αλλά με SLI με GeForce GTX TITAN να streamάρω στα 60fps max settings. Αλλά προτιμώ να δίνω δουλειά σε 12 αξιόλογα άτομα παρά να κοιτάω την καμπούρα μου για να ζήσω άνετα. Ακόμα και το PC που έχω το πήραμε όπως ξέρετε με ανταλλακτική διαφήμιση με το E-Shop.gr.