Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Batman: Arkham Knight

More
05 Nov 2015 22:19 - 05 Nov 2015 22:23 #170696 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Batman: Arkham Knight
Δεν υπάρχει θέμα κανένα. Αυτό που ήθελα να τονιστεί ήταν ότι σε εσάς δεν υπήρχαν προβλήματα. Μου έχει συμβει στο παρελθόν, ο κόσμος να θάβει ένα παιχνίδι και εμένα να μου φένεται εντάξει ή τουλαχιστον με υποφερτά προβλήματα, οπως και το αντίθετο. Αυτό θέλουμε να λέτε και την αποψή σας όχι ότι σέρνει ο σωρός. Το ερώτημα για τον τερματισμό ήταν για να καταλάβω πόση ώρα αφιερώνετε σε κάποιο παιχνίδι και φυσικά δεν περιμένω να το οργώσετε κιόλας. Δεν είστε beta testers. Όλα καλά με καλύψατε με τις απαντήσεις σας.
Last edit: 05 Nov 2015 22:23 by Myrmidon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2015 23:58 - 09 Nov 2015 01:19 #170851 by Σωκράτης Νικολόπουλος
σας ειχα πει οτι θα σας ενημερωσω για το πως τρεχει το game σε μενα ...
οπως το περιμενα βλεποντας απο αλλους, το game δεν εχει καποιο σοβαρο προβλημα
να φανταστειτε οτι δεν εχω κανει ακομα το performance patch επιτηδες για να το δοκιμασω και ετσι.
εκτος καποιων ελαχιστων frame drop για μερικα κλασματα του δευτερολεπτου.. το game εχει απο 35 εως και 80 fps πιο συχνα 50-60
οταν κανει αυτο το frame drop παει για λιγο 20
εκτος του drop δεν εχω δει καποιο αλλο τεχνικο προβλημα δεν καταλαβαινω ακομα πως αυτο το game δεκτηκε τετοια κριτικη
το pc εχει μια r9 280( τιποτε το σπουδαιο δηλαδη)
και για να ολοκληρωσω εχω win 10 με κατω απο 12 gb ram (8 δηλαδη), και οπως λεγανε απο τη rocksteady οτι θα υπαρχουν προβληματα με αυτο, εγω δεν συναντησα καποιο θεμα που να οφειλεται στη ram
οσο για το drop διορθωνεται στο performance patch
μεγαλη γκαφα που ακουγα κριτικες και δεν το επαιξα περιμενωντας να ξανα βγει
λαθος και απο τη εταιρια που το απεσυραν και δεν βαλανε απλως το patch ετσι οπως και στο unity
(καθησαν παραπανω απο 4 μηνες δηθεν για να διορθωσουν τι?? απολυτως τπτ)
(καμια σχεση τα προβληματα του game με αυτα του unity, οποιος το συγκρινει κανει τεραστιο λαθος)
Last edit: 09 Nov 2015 01:19 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
09 Nov 2015 10:15 #170884 by Myrmidon
Θαυμάσια. Υπομονή τώρα μέχρι να βγει και το Radeon Software,εντός του μήνα για καλύτερα (ίσως) αποτλέσματα στη ρύθμιση των game settings ανάλογα με το σύστημα σου. Radeon Software . Mόλις βγει θα μπορείς να το κατεβάσεις από το link δτη δεξια πλευρά της σελίδας.

Να υποθέσω ότι μνήμη δεν θα αγοράσεις έτσι;

More
10 Nov 2015 15:54 - 10 Nov 2015 15:57 #170935 by Σωκράτης Νικολόπουλος
θα αγοράσω μνήμη γιατι ούτως η άλλος θα χρειαστεί στο κοντινό μέλλον...
το νέο software δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς θα αλλάξει...
να υποθέσω ότι θα κανει over right το τωρινό; ( δεν θυμάμαι πως λέγεται.)
Last edit: 10 Nov 2015 15:57 by Σωκράτης Νικολόπουλος.

More
10 Nov 2015 21:00 #170946 by Myrmidon
Αντικαθιστά το Catalyst Control Center.Aν δεν κάνω λάθος θα έχει και δυνατότητα να βρίσκει παιχνίδια στο PC και θα ρυθμίζει optimal settings ανάλογα με την Radeon που θα έχει.

More
28 Nov 2015 19:24 #171764 by Tony
Replied by Tony on topic Batman: Arkham Knight
Πήρα arkham knight!!!!<3<3<3!!!!!!<3<3<
(θα το έγραφα με κεφαλαία αν επιτρεπόταν)
Κατάφερα τόσους μήνες να μην φάω spoiler και να δω όσο το δυνατόν λιγότερα από το παχνίδι(κανά 2ωρο gameplay είδα).
Διάβασα όλα τα prequel comics του παιχνιδιού , πλατίνιασα το asylum Κ city και όσο ο bro παίζει Disney Infinity εγώ θα παίζω arkham origins , , ώστε σε μια ώρα να είμαι σωματικά και ψυχολογικά έτοιμος για να αρχίσω το υπέρτατο έπος!!!
4 χρόνια υπομονή και μοναδικός λόγος αγοράς ''next-gen'' κονσόλας!! <3
Δεν πρόκειται να απογοητευτώ ακόμα κι αν το παιχνίδι είναι forza motosport( με τη μόνη διαφορά ότι ξέρουμε ποιος είναι ο οδηγός-σ'ολα τ'άλλα ίδιο είναι :P).

More
28 Nov 2015 22:20 - 28 Nov 2015 22:24 #171773 by Myrmidon

tonyler wrote: Πήρα arkham knight!!!!<3<3<3!!!!!!<3<3<

Κατάφερα τόσους μήνες να μην φάω spoiler και να δω όσο το δυνατόν λιγότερα από το παχνίδι(κανά 2ωρο gameplay είδα).
Διάβασα όλα τα prequel comics του παιχνιδιού , πλατίνιασα το asylum Κ city και όσο ο bro παίζει Disney Infinity εγώ θα παίζω arkham origins , , ώστε σε μια ώρα να είμαι σωματικά και ψυχολογικά έτοιμος για να αρχίσω το υπέρτατο έπος!!!
Δεν πρόκειται να απογοητευτώ ακόμα κι αν το παιχνίδι είναι forza motosport( με τη μόνη διαφορά ότι ξέρουμε ποιος είναι ο οδηγός-σ'ολα τ'άλλα ίδιο είναι :P).

Νυχτερίδα γκαβή
Που πετάς μες τα σκοτάδια
Βαλ' το ραντάρ να λειτουργεί
Μη σκάσεις στα ντουβάρια.

Δικό μου χιουμοριστικό ποιηματάκι, από το δημοτικό. :lol:
Last edit: 28 Nov 2015 22:24 by Myrmidon.

More
28 Nov 2015 23:00 #171777 by Tony
Replied by Tony on topic Batman: Arkham Knight

Myrmidon wrote:

Νυχτερίδα γκαβή
Που πετάς μες τα σκοτάδια
Βαλ' το ραντάρ να λειτουργεί
Μη σκάσεις στα ντουβάρια.

Δικό μου χιουμοριστικό ποιηματάκι, από το δημοτικό. :lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό!

Προσωπική άποψη για το παιχνίδι στις 2 ώρες που έπαιξα:
Αν το παιχνίδι παραμείνει το ίδιο καλό και για την υπόλοιπη διάρκειά του , τότε θα γίνει χαλαρά το Νο.1 αγαπημένο μου παιχνίδι !
Ο κόσμος είναι τρομερός(για το gotham μιλάω).
Νέα takedowns και πολλά νέα cinematics. Ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης , τo combat system μου φαίνεται αρκετά βελτιωμένο (κ είναι αδύνατον να βελτιωθεί το τέλειο), το story φαίνεται πολλά υποσχόμενο και με κρατά σε αγωνία , το batmobile έχει πολύ πλάκα και δεν μπορώ να πως το βαριέμαι.

Μέχρι στιγμής δεν έχω κολλήσει πουθενά! Τα κάνω όλα τέλεια , ο bats δεν έχει πάθει ούτε γρατσουνιά ( καθόλου damage Και παίζω στο hard)....

More
28 Nov 2015 23:02 #171778 by Κατερίνα Μαρίνου
Tony αξιζει λες ο Batman για αγορα στο pc?. Υποθετω οτι το αγορασες στο xbox1 ετσι δεν ειναι?. Γραψε ενα mini review η πρωτες εντυπωσεις για να ξερουμε αν αξιζει τα λεφτα του (ειναι και ακριβουτσικο ακομα). ;)

More
28 Nov 2015 23:33 #171779 by Γιάννης Πετρόχειλος

Τι έχει το forza;

Mystique wrote: Tony αξιζει λες ο Batman για αγορα στο pc?. Υποθετω οτι το αγορασες στο xbox1 ετσι δεν ειναι?. Γραψε ενα mini review η πρωτες εντυπωσεις για να ξερουμε αν αξιζει τα λεφτα του (ειναι και ακριβουτσικο ακομα). ;)

Είναι χαλασμένο το game στα PC. Νομίζω επίσης ότι το XOne είναι πιο φτηνό από το PS4.