Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Batman: Arkham Knight

More
25 Jun 2015 13:21 #163215 by Γιώργος Δημητρούλης
Σίγουρα θα έπρεπε να τεστάρουν τον τίτλο πριν την κυκλοφορία του και να αφουγκραστούν το κοινό που διαμαρτύρεται λίγο νωρίτερα αλλά έστω και τώρα τελευταία στιγμή με την απόσυρση ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να το διορθώσουν και να το κυκλοφορήσουν όπως πρέπει.δεν έχω παράπονα απο τη συγκεκριμένη εταιρεία και τέτοια λάθη ξέρω ότι όντως μπορούν να γίνουν.Τουλάχιστον σε σχέση με κάποιες άλλες εταιρείες που δεν σέβονται το κοινό τους αυτοί έστω και τώρα προσπαθούν να το διορθώσουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2015 17:03 #163229 by Tony
Replied by Tony on topic Batman: Arkham Knight
Aπ'τη μια ο λαος κραζει που το παιχνιδι εχει προβληματα ,απ'την αλλη ξανακραζει που η εταιρεια θελει να τους ευχαριστησει.
Σε μια τετοια περιπτωση πιστευω πως η warner πρεπει να πει : Αι στο δι@$#λ0 ολοι σας ,αφηστε τους console gamers να ευχαριστηθουν το επος''

More
27 Jun 2015 09:48 #163410 by Δημήτρης Αραμπατζίδης

tonyler wrote: Aπ'τη μια ο λαος κραζει που το παιχνιδι εχει προβληματα ,απ'την αλλη ξανακραζει που η εταιρεια θελει να τους ευχαριστησει.
Σε μια τετοια περιπτωση πιστευω πως η warner πρεπει να πει : Αι στο δι@$#λ0 ολοι σας ,αφηστε τους console gamers να ευχαριστηθουν το επος''

Δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το PC gaming είχε, έχει και θα έχει (δυστυχώς) πάντα τα ίδια προβλήματα. Οι εταιρείες θα κυκλοφορούν προβληματικά ports, καθώς δίνουν έμφαση στις κονσόλες και το τεράστιο κέρδος που τους προσφέρουν. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως όσο κάποιοι προτιμούν να κατεβάζουν τα παιχνίδια πειρατικά στο PC, τόσο περισσότερο θα αγνοείται το αγοραστικό κοινό του PC. Πραγματικά κρίμα, γιατί πολλοί (μεταξύ αυτών και εγώ) έχουμε σπαταλήσει πολλά λεφτά στα PC μας, μόνο και μόνο για να τρώμε στην μάπα ports κάτω του αποδεκτού σε ποιότητα.

More
27 Jun 2015 16:50 - 02 Nov 2015 21:08 #163444 by Μάνος Γρυπάρης
Παιδιά ανεξάρτητα από τα όσα διαβάζετε, εμείς παίζοντας το παιχνίδι χθες δεν ενοχληθήκαμε από τα ελάχιστα glithches. Παρά τα 30 fps απολαύσαμε όμορφα γραφικά, τόσο στο Batman όσο και στους βασικούς εχθρούς του, μάχες με το Batmobile που έδιναν αέρα...Shooter, ειδικά με τα αντίπαλα οχήματα, χρήση των gadgets του Batman κτλ. Όλα αυτά τα λέω με κάθε επιφύλαξη έχοντας παίξει κάποιες ώρες το παιχνίδι.

Τα δεδομένα είναι τα εξής:
- 30 fps
- Ήθελε καλύτερο optimization, είχε μικρά glitches κτλ.

Από την άλλη όμως:
- Δεν υπάρχουν gamebreaking bugs. Το παίζεις κανονικά χωρίς σοβαρά θέματα.
- Από την στιγμή που έγινε launch όποιος δεν έχει κονσόλα έπρεπε να μπορεί να το παίξει και τα προβλήματα να διορθωθούν με patches.
- Από την στιγμή που έγινε launch, όλοι οι δημοσιογράφοι πήραμε κωδικούς για reviews, άρα τα αρνητικά reviews θα ανέβουν όπως και να έχει. Αυτά έπρεπε να προβλεφθούν το αργότερο ένα μήνα πριν ή έστω πριν γίνει το λανσάρισμα.

Update: Μόλις είδαμε πως μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα frames και να φτάσετε στα 60.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 02 Nov 2015 21:08 by Μάνος Γρυπάρης.

More
27 Jun 2015 17:42 - 27 Jun 2015 17:44 #163449 by Νικολής Ασημάκης
O Angry Joe πάντως στο τούμπανο pc του είχε 4 κρασαρίσματα στο desktop και ένα κατεβατό κειμένου σαν error.

Last edit: 27 Jun 2015 17:44 by Νικολής Ασημάκης.

More
27 Jun 2015 17:58 #163452 by Tony

Zaratoth wrote: O Angry Joe πάντως στο τούμπανο pc του είχε 4 κρασαρίσματα στο desktop και ένα κατεβατό κειμένου σαν error.

Εχω την εντυπωση οτι αυτος εκραζε και το origins γιατι του κρασαρε επισης(αν θυμαμαι καλα)

More
28 Jun 2015 02:12 #163471 by Νικολής Ασημάκης
Ναι, καθώς η ίδια εταιρεία έκανε το port σε pc και στα δυο.

More
28 Jun 2015 08:25 #163475 by Γιώργος Δημητρούλης
Tonyler τσίμπα το τώρα τι περιμένεις.Εγώ το λιώνω στο ps4 ήδη.Το σενάριο του και η ατμόσφαιρά του απλα θα σε απορροφήσει.Εκληκτικός τίτλος.

More
28 Jun 2015 11:36 #163478 by aggelos oiko
Replied by aggelos oiko on topic Batman: Arkham Knight
Θα το παρω και γω μαλλον πολυ καλο παιχνιδι

More
28 Jun 2015 12:32 #163483 by Tony

Zaratoth wrote: Ναι, καθώς η ίδια εταιρεία έκανε το port σε pc και στα δυο.

Η high voltage ???αυτη εφτιαξε το port...
Παντως,η rocksteady απ'ο,τι φαινεται δε φταει και σε τιποτα.

Και να'θελα να το τσιμπησω τι θα καταλαβω?Δεν εχω ps4,xbox one η κανα τουμπανιαρικο pc να περιμενω να το παιξω εστω και μεχρι το φθινοπωρο...Μαζευω λευτα σιγα-σιγα για να το παιξω επιτελους του χρονου το καλοκαιρι.. :///...Πολυ φοβαμαι ομως οτι θα μου spoilerιασουν την ιστορια...