Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year: Κανονισμοί & Απορίες

More
02 Jan 2014 18:29 - 16 Apr 2017 03:18 #138438 by ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Commander George wrote:

panosdark wrote: Γεια σε όλους & Χρόνια πολλά ! εχω λαβει email σας ότι εχω κερδισει εδω και 12 μέρες περίπου! ,σας εστειλα απαντηση για το με πιο τροπο θα ηθελα να το παραλαβω το δώρο αλλα δεν μου εχετε απαντησει ακομα, να περιμένω απάντηση ή να ξαναστειλω email ? για να μου πείτε για την διεύθυνση παραλαβής

Στείλε e-mail στο games [ατ] gameworld.gr και εξέφρασε εκεί την απορία σου.

Γενικά για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον διαγωνισμό στείλτε εκεί e-mail.

οκ φιλε μου εστειλα email ευχαριστω για την ανταπόκριση!
Last edit: 16 Apr 2017 03:18 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jan 2014 22:21 #138442 by Αλέξανδρος Βουτσάς
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάποιο email.

More
02 Jan 2014 22:50 - 16 Apr 2017 03:17 #138445 by Γεώργιος Μανταφούνης

Dr.Painkiller wrote: Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάποιο email.

Στείλε ένα e-mail στο games [ατ] gameworld.gr ναφέροντας το θέμα που σε απασχολεί.
Last edit: 16 Apr 2017 03:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
02 Jan 2014 22:57 - 16 Apr 2017 03:16 #138447 by Αλέξανδρος Βουτσάς

Commander George wrote:

Dr.Painkiller wrote: Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάποιο email.

Στείλε ένα e-mail στο games [ατ] gameworld.gr αναφέροντας το θέμα που σε απασχολεί.

Done! Ευχαριστώ για την απάντηση.
Last edit: 16 Apr 2017 03:16 by Μάνος Γρυπάρης.

More
02 Jan 2014 23:00 - 16 Apr 2017 03:17 #138448 by Γεώργιος Μανταφούνης

Dr.Painkiller wrote: Done! Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τίποτα! :) Γενικά, για να προλάβω και άλλες μελλοντικές ερωτήσεις, οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον διαγωνισμό και το δώρο που κερδίσατε, στείλτε e-mail στο games [ατ] gameworld.gr μιας και εδώ, μέσω φόρουμ, δεν γίνονται τέτοιες συζητήσεις για τους διαγωνισμούς.
Last edit: 16 Apr 2017 03:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
04 Jan 2014 16:32 - 16 Apr 2017 03:11 #138533 by Παναγιώτης Γαζής

Commander George wrote: Done! Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τίποτα! :) Γενικά, για να προλάβω και άλλες μελλοντικές ερωτήσεις, οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον διαγωνισμό και το δώρο που κερδίσατε, στείλτε e-mail στο games [ατ] gameworld.gr μιας και εδώ, μέσω φόρουμ, δεν γίνονται τέτοιες συζητήσεις για τους διαγωνισμούς.[/quote]

Thanks. Σας εστειλα κι εγω το κατιτις μου :)
Last edit: 16 Apr 2017 03:11 by Μάνος Γρυπάρης.

More
05 Mar 2014 03:54 #141393 by Μάνος Γρυπάρης
Τα δώρα έχουν σταλεί. Αρχές Ιανουαρίου για όσους μένουν Αθήνα, αρχές Φεβρουαρίου για τους διαμένοντες εκτός Αττικής. Ήταν πολλά, μας συγχωρείτε για την καθυστέρηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Dec 2014 20:51 - 01 Dec 2014 20:56 #152872 by Grigoris
Απ' οτι βλεπω εδω:
www.gameworld.gr/forum/84-versus/149043-game-of-the-year-2014
Δεν εχει την δυνατοτητα να επιλεξω καποιο απ' ολα εκτος αν πρεπει να στειλω στο mail ποιο παιχνιδι επιλεγω σαν παιχνιδι της χρονιας.

Επισης ρωταω απλα για επαληθευση οτι αν διαλεξω ενα δωρο χωρις κληρωση δεν μπορω να μπω και στη κληρωση για playstation4 σωστα?
Last edit: 01 Dec 2014 20:56 by Grigoris.

More
01 Dec 2014 22:50 #152878 by Πιέρρος Φουστέρης
Τα forum topics, αυτή την στιγμή, είναι κλειδωμένα. Θα ανοίξουν μόλις περάσουν τα μεσάνυκτα της Τετάρτης (δηλαδή, μόλις αρχίσει η Πέμπτη). Τότε, θα μπορέσετε όλοι να ψηφίσετε και μετά να δώσετε τα links στο e-mail που θα στείλετε.

Στην κλήρωση για το PlayStation 4 μπαίνετε αυτόματα όσοι συμμετάσχετε στην κλήρωση, ασχέτως το τι δώρο δηλώσατε πως θέλετε (είτε είναι με κλήρωση, είτε είναι χωρίς).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
02 Dec 2014 03:07 #152887 by Grigoris
Σε ευχαριστω πολυ douzos για τις διευκρινίσεις.

Οποτε απο την πεμπτη το πρωι θα μπορουμε να μπουμε στην κληρωση μεχρι τη ληξη της.