Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year: Κανονισμοί & Απορίες

More
24 Dec 2013 03:24 #137863 by Γεωργιος Κωνσταντακελης

Weezer wrote: Τελος παντων τελος καλο ολα καλα δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο.Έτσι κι αλλιως η Nintendo δυστυχώς έχει πάρει τα κάτω της μαζί κι αυτοί.Το Gameworld πιστεύω ότι έχει αποδείξει την αξία του και δεν πρέπει να ασχολείται με τέτοια. :wink:

έχει πάρει τα πάνω της η Νιντεντο τελευταία, τουλάχιστον είναι η 5-6 εβδομάδα σερι, που έχει ανεβάσει πωλησεις παγκόσμιος, από 2-3000 κάθε εβδομάδα!!! Τώρα είναι 90.000-180.000 εβδομαδιαίως, στο wii U. Το 3ds τα σπάει από μόνο του, μιλάμε για 500.000-1.000.000 την εβδομάδα σε συστήματα!

Εγώ χαλάστηκα επί της αρχής με το κοντρολερ, προτιμούσα και φώναζα για αυτό, να δώσουν τα λεφτά για μια καλύτερη gpu, όμως οτι έγινε έγινε... Καλύτερο από τα ps360 είναι... Υποστηρίζει και open GL 4.3, με αποτέλεσμα δεν στερείτε και πολύ, εάν δείξουν οι developers ενδιαφέρων. Το wii U εγώ σκέπτομαι να το αγοράσω όταν βγει το Χ και εύχομαι να ανακοινωθούν όμοια παιχνιδάκια μέχρι τότε για αυτό, μην το αγοράσω για 1 παιχνίδι!

Τώρα όσο έχει τα άλλα συστήματα, αυτή την περίοδο φτιάχνω το νέο μου πισι, no money για κονσόλες. Όμως θα ήθελα το ps4 για το "THE ORDER". Για το xbox one ούτε λόγος.

γενικώς, εγώ είμαι να μου δώσεις RPG - action/open world games, με ένα μπουκάλι νερό και είμαι μια χαρά.

Κοντεύω να τελειώσω πάντως το πισι, έχω πάρει όλα τα τριγύρω, (τροφοδοτικό, ssd, hdd, 1χ gtx780, κουτί) υπολείπετε μητρική και επεξεργαστής (σκέπτομαι και για μια δεύτερη gtx780, άμα πέσουν λίγο ακόμη οι τιμές). Έρχεται και το ddr4 σύντομα και είμαι σε ενδοιασμούς, εάν θα έπρεπε να περιμένω λίγο για μητρική/επεξεργαστή

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2013 22:36 #137947 by Χριστιάνα Θάνου
Επειδή ενημερώθηκα για το θέμα αυτό, αποφασισα να επικοινωνήσω με το συγκεκριμένο site για να δω πως ειναι το κλιμα εκει απο πρωτο χερι. Διαβασα ολα οσα ειχαν πει και εγραψα τη δικη μου γνωμη σχετικα με το θεμα. Οι περισσότερες απαντησεις που πηρα ηταν θετικες και πιστευω οτι εκανα το κλιμα λιγο καλυτερο απ' οτι ηταν.

More
27 Dec 2013 23:46 #138100 by Γιώργος Λόλας
Μια μικρή διόρθωση στα δώρα:

Τα Saints Row 4 που κληρώνουμε είναι 2 για Xbox 360 και 2 για PC (και όχι για PS3 όπως είχε αρχική ανακοινωθεί, δηλαδή όπου PS3 έχουμε PC). Όσοι άλλαξαν γνώμη μετά από αυτό μπορούν να στείλουν νέο email επιλέγοντας άλλο παιχνίδι. Αφορά όσους έχουν επιλέξει Saints Row και όχι όσους έχουν ήδη δηλώσει δώρο.

Ευχαριστούμε.

More
27 Dec 2013 23:53 #138101 by Βασίλης Σπετσιέρης
Είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει θέμα με το διπλό email?

More
28 Dec 2013 00:42 #138103 by Μάνος Γρυπάρης
Οχι, κανένα θέμα, αρκεί να το πείτε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Dec 2013 21:46 #138174 by Βασίλης Σπετσιέρης

Manos wrote: Οχι, κανένα θέμα, αρκεί να το πείτε.

Oκ.Έστειλα δεύτερο email αλλάζοντας το παιχνίδι στο βήμα 4.Δεν αναφέρω κάτι στο email σχετικά με αυτό.Ενημερώνω εδὠ.

More
30 Dec 2013 20:51 #138273 by Καζαμιάκης Λευτέρης
Παιδιά περιμένουμε reply mail για την συμμετοχή μας;

More
31 Dec 2013 14:34 #138303 by Μάνος Γρυπάρης

mmoglis4 wrote: Παιδιά περιμένουμε reply mail για την συμμετοχή μας;

Όχι, απαντάμε μόνο σε περίπτωση που κερδίσετε κάτι. Έχουμε περίπου 1.000 συμμετοχές φέτος και πρέπει να καταχωρηθούν σε excel για την κλήρωση άρα πρακτικά αδύνατο.

Μέχρι το βράδυ θα έχουν γίνει όλες οι κληρώσεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Dec 2013 21:11 #138340 by Giorgos Νικολάου
Ευχαριστώ για το δωράκι!!
Συγχαρητήρια στους νικητές και καλή χρονιά!

More
01 Jan 2014 12:51 #138359 by Παναγιώτης Γαζής
Eυχαριστω πολυ για το δωρο! Εχω ενα μικρο θεματακι ομως...δεν μου εχει ερθει ακομα mail. Υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο απο χαζομαρα καποια στιγμη που εκανα εκκαθαρισεις στο mail μεσω του sweep που εχει το Hotmail να εβαλα το gameworld στην block list...αν παιζει κατι τετοιο θα το διορθωσω, αλλα αν στο μεσοδιαστημα στειλατε mail και χαθηκε τι γινεται?

( προτου με εκτελεσετε με νεροπιστολο, επαναλαμβανω οτι αν εγινε κατι τετοιο ηταν καθαρο λαθος :D )

Καλη χρονια σε ολους!!