Weezer wrote: Τελος παντων τελος καλο ολα καλα δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο.Έτσι κι αλλιως η Nintendo δυστυχώς έχει πάρει τα κάτω της μαζί κι αυτοί.Το Gameworld πιστεύω ότι έχει αποδείξει την αξία του και δεν πρέπει να ασχολείται με τέτοια.
έχει πάρει τα πάνω της η Νιντεντο τελευταία, τουλάχιστον είναι η 5-6 εβδομάδα σερι, που έχει ανεβάσει πωλησεις παγκόσμιος, από 2-3000 κάθε εβδομάδα!!! Τώρα είναι 90.000-180.000 εβδομαδιαίως, στο wii U. Το 3ds τα σπάει από μόνο του, μιλάμε για 500.000-1.000.000 την εβδομάδα σε συστήματα!
Εγώ χαλάστηκα επί της αρχής με το κοντρολερ, προτιμούσα και φώναζα για αυτό, να δώσουν τα λεφτά για μια καλύτερη gpu, όμως οτι έγινε έγινε... Καλύτερο από τα ps360 είναι... Υποστηρίζει και open GL 4.3, με αποτέλεσμα δεν στερείτε και πολύ, εάν δείξουν οι developers ενδιαφέρων. Το wii U εγώ σκέπτομαι να το αγοράσω όταν βγει το Χ και εύχομαι να ανακοινωθούν όμοια παιχνιδάκια μέχρι τότε για αυτό, μην το αγοράσω για 1 παιχνίδι!
Τώρα όσο έχει τα άλλα συστήματα, αυτή την περίοδο φτιάχνω το νέο μου πισι, no money για κονσόλες. Όμως θα ήθελα το ps4 για το "THE ORDER". Για το xbox one ούτε λόγος.
γενικώς, εγώ είμαι να μου δώσεις RPG - action/open world games, με ένα μπουκάλι νερό και είμαι μια χαρά.
Κοντεύω να τελειώσω πάντως το πισι, έχω πάρει όλα τα τριγύρω, (τροφοδοτικό, ssd, hdd, 1χ gtx780, κουτί) υπολείπετε μητρική και επεξεργαστής (σκέπτομαι και για μια δεύτερη gtx780, άμα πέσουν λίγο ακόμη οι τιμές). Έρχεται και το ddr4 σύντομα και είμαι σε ενδοιασμούς, εάν θα έπρεπε να περιμένω λίγο για μητρική/επεξεργαστή