Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year: Κανονισμοί & Απορίες

More
01 Jan 2014 15:57 #138370 by Giannis Lazaridis
ευχαριστω κ γω για το δωρο.Και σε μενα δεν εχει ερθει email.Θα πρεπει να αρχισω να ανησυχω?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2014 18:13 #138376 by Ηλιας
καλη χρονια σε ολους. να ευχαριστησω κ εγω για το δωρο.
ουτε εγω εχω παρει email αλλα θεωρω πως λογο της ημερας θα τα λαβουμε ολοι απο αυριο.

More
01 Jan 2014 19:44 - 01 Jan 2014 21:55 #138386 by Γεώργιος Μανταφούνης
Να περιμένετε e-mail μέχρι αργά το βράδυ. Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε από τις 15 με 30 Ιανουαρίου.
Last edit: 01 Jan 2014 21:55 by Γεώργιος Μανταφούνης.

More
01 Jan 2014 21:41 #138399 by Doctor_E
Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για το δώρο! Μένω εκτός Αττικής και θα ήθελα να σας ρωτήσω από ποιο σημείο γίνεται η παραλαβή του δώρου (Chaos on Deponia), έτσι ώστε αν μένει κοντά κάποιος γνωστός μου να τον ειδοποιήσω να το παραλάβει, αλλιώς να επιλέξω την αποστολή μέσω ΕΛΤΑ.

Ευχαριστώ και πάλι. Καλή χρονιά.

More
01 Jan 2014 21:55 - 16 Apr 2017 03:13 #138400 by Γεώργιος Μανταφούνης

Doctor_E wrote: Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για το δώρο! Μένω εκτός Αττικής και θα ήθελα να σας ρωτήσω από ποιο σημείο γίνεται η παραλαβή του δώρου (Chaos on Deponia), έτσι ώστε αν μένει κοντά κάποιος γνωστός μου να τον ειδοποιήσω να το παραλάβει, αλλιώς να επιλέξω την αποστολή μέσω ΕΛΤΑ.

Ευχαριστώ και πάλι. Καλή χρονιά.

Στείλε e-mail στο games [ατ] gameworld.gr και εξέφρασε εκεί την απορία σου.
Last edit: 16 Apr 2017 03:13 by Μάνος Γρυπάρης.

More
02 Jan 2014 14:15 #138410 by ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γεια σε όλους & Χρόνια πολλά ! εχω λαβει email σας ότι εχω κερδισει εδω και 12 μέρες περίπου! ,σας εστειλα απαντηση για το με πιο τροπο θα ηθελα να το παραλαβω το δώρο αλλα δεν μου εχετε απαντησει ακομα, να περιμένω απάντηση ή να ξαναστειλω email ? για να μου πείτε για την διεύθυνση παραλαβής

More
02 Jan 2014 15:15 - 16 Apr 2017 03:12 #138411 by Γεώργιος Μανταφούνης

panosdark wrote: Γεια σε όλους & Χρόνια πολλά ! εχω λαβει email σας ότι εχω κερδισει εδω και 12 μέρες περίπου! ,σας εστειλα απαντηση για το με πιο τροπο θα ηθελα να το παραλαβω το δώρο αλλα δεν μου εχετε απαντησει ακομα, να περιμένω απάντηση ή να ξαναστειλω email ? για να μου πείτε για την διεύθυνση παραλαβής

Στείλε e-mail στο games [ατ] gameworld.gr και εξέφρασε εκεί την απορία σου.

Γενικά για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον διαγωνισμό στείλτε εκεί email.
Last edit: 16 Apr 2017 03:12 by Μάνος Γρυπάρης.

More
02 Jan 2014 15:33 #138413 by Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους ,θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει και καποιος αλλος νικητης απο πατρα ?
Ακομα σχετικα με το 2ο - angry birds που δε δηλωθηκε τι γινεται θα μπορουσα να το ζητησω ?

More
02 Jan 2014 15:42 #138414 by Γεώργιος Μανταφούνης

KonstantineSt wrote: Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους ,θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει και καποιος αλλος νικητης απο πατρα ?
Ακομα σχετικα με το 2ο - angry birds που δε δηλωθηκε τι γινεται θα μπορουσα να το ζητησω ?

Για δεοντολογικούς αλλά και ευνόητους λόγους δεν δίνουμε στοιχεία για άλλους νικητές. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, τα δώρα που δεν δόθηκαν θα ξανακληρωθούν έτσι ώστε κανείς να μην πάρει δύο δώρα, στερώντας τα από άλλα άτομα.

More
02 Jan 2014 15:49 #138415 by Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος

Commander George wrote:

KonstantineSt wrote: Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους ,θελω να ρωτησω μηπως υπαρχει και καποιος αλλος νικητης απο πατρα ?

Για δεοντολογικούς αλλά και ευνόητους λόγους δεν δίνουμε στοιχεία για άλλους νικητές. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, τα δώρα που δεν δόθηκαν θα ξανακληρωθούν έτσι ώστε κανείς να μην πάρει δύο δώρα, στερώντας τα από άλλα άτομα.

Οκ , ευχαριστω και παλι .