Tanno wrote: Δεν ήταν απαραίτητο να του πεις να σβήσει το συγκεκριμένο σχόλιο. Αντιθέτως, ο άλλος που το έγραψε εκτίθεται και μόνος του (μία βρισία που θα ξεστόμιζε θα ήταν απόδειξη της ζωώδη νοημοσύνης του και όλοι θα έβλεπαν πόσο ζώο είναι και θα τον απέφευγαν). Εγώ ήμουν συντάκτης κι αποχώρησα από αυτό κι έσβησα (δείτε και μόνοι σας) ΟΛΑ τα reviews που έγραψα εκεί. Ως μέλος έχεις τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι τα άρθρα σου (όχι όμως άλλων μελών). Εγώ αποχώρησα για ευνόητους λόγους και αυτό αφορά προς το πρόσωπο των διαχειριστών του εν λόγω site. Ηθικά, δεν ήθελα να μείνουν τα reviews μου σε site που το ελέγχουν κάποιου που έχουν (edit) συγκεκριμένη ιδεολογία.
Εκπλήσσομαι για αυτά που λες προς το τέλος για την συγκεκριμένη ιδεολογία τους και μάλιστα είδα στο Facebook προφίλ ενός moderator τους links που παρέπεμπαν σε τέτοια άρθρα, αλλά κάνω επεξεργασία το post σου για να μην έχουμε νομικά θέματα. Δεν το έχω ψάξει το θέμα όμως για την συγκεκριμένη κοινωνία ανθρώπων για να σου πω και δεν με αφορά. Αν ισχύει που δεν το γνωρίζω, σε κάτι τέτοια θα πρέπει να είναι ουδέτεροι. Μου κάνει επίσης εντύπωση που οι περισσότεροι διαχειριστές του site αυτού δεν γράφουν το πλήρες όνομά τους στο Facebook, αν και...δικαίωμά τους είναι στην τελική χωρίς να σημαίνει κάτι απαραίτητα.
Για το αν έπρεπε ή όχι να σβηστεί κάποιο σχόλιο: Θεωρώ ότι όταν συνεργάζεσαι με κάποιον οφείλει να σε προστατεύει από κακόβουλα σχόλια που γράφονται στο forum του. Είναι δυνατόν π.χ. εμείς που συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με τον SentraFM να επιτρέψουμε να αποκαλέσει κάποιος στο forum μας π.χ. "Γραφικό" ένα σημαντικό στέλεχός του; Η τουλάχιστον θα ενημερώναμε άμεσα τον σταθμό για το τι θα να κάνουμε, καθότι συνεργάτες.
Αυτά ειλικρινά δεν τα έχω ξαναδεί πουθενά στα 10 χρόνια που είμαι στο χώρο.
- Συνεργάζεσαι με κάποιον, τον βρίζουν στο forum σου κι εσύ δεν του λες τίποτα.
- Το βρίσκει ο άλλος, σου λέει να το σβήσεις κι εσύ το παίρνεις ως "εντολή". Μα είναι απλό. Δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ δύο sites όπου στο forum του ενός θα εξυβρίζονται συντάκτες του άλλου. Πόσο πιο αυτονόητο; Ο χαρακτηρισμός φυσικά δεν αφορούσε όλους τους αναγνώστες που έχουν αλλά έναν συγκεκριμένο αναγνώστη που μας εξύβρισε. Κι όλο αυτό στην τελική
ήταν προσωπική συνομιλία σε στιγμή που είχα (και έχω) δυσαρεστηθεί για την απαράδεκτη στάση του συγκεκριμένου gaming community που γνωρίζει ότι γράφονται τόσο άσχημα σχόλια στο forum του και τα αφήνει ελεύθερα εν γνώση του. Φανταστείτε ο καθένας που έχει διαφωνία με κάποιον στο Facebook να καταγράφει τις προσωπικές συνομιλίες με σκοπό να τις δημοσιεύσει και παράλληλα να είναι τέρας ψυχραιμίας σε αυτές ώστε να δικαιωθεί. Αν ήταν έτσι τότε θα είχαν σφαχτεί εταιρείες, θα είχαν κλείσει οικογένειες και πάει λέγοντας.
Όσον αφορά στο post, ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν πρόκειται να σβήσουν κάτι γιατί δεν κάνουν moderate. Πραγματικά ξέρω απειροελάχιστα forums στην Ελλάδα που δεν κάνουν moderate. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει κάποιος, να βρίζει με ονοματεπώνυμο και το μήνυμα να διατηρείται ανέπαφο.
Τέλος, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε συγκεκριμένα άτομα από τον διαγωνισμό γιατί το να ελέγξουμε όσα γράφονται είναι χρονοβόρα διαδικασία. Όσο για τον χρήστη που "Υποτίθεται ότι γράφτηκε" σε αυτούς μόνο και μόνο για να πει την άποψή του, από ψέματα πάμε καλά το τελευταίο 24ωρο.
Όπως και να 'χει ευχαριστούμε για την υποστήριξη.