Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2012

More
01 Oct 2011 00:50 #99370 by andmak
Replied by andmak on topic Pro Evolution Soccer 2012
H πρωτη ενημερωση της Κοναμι για το pro pοτε βγαινει ξερουμε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2011 12:24 #99380 by Άγγελος Φασούλης
Για update μεταγραφών μιλάς;

More
01 Oct 2011 14:45 #99396 by andmak
Replied by andmak on topic Pro Evolution Soccer 2012
ναι

More
01 Oct 2011 15:14 #99400 by Άγγελος Φασούλης
Λογικά λίγες μέρες αφού τελειώσει η μεταγραφική περίοδος τον χειμώνα.

More
01 Oct 2011 19:47 #99429 by ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
Μα καλα σε αυτο το post εχετε δωσει resital ολοι...τελικα πολυ χερωμαι που είμαι μελος σε αυτο το site!!!

More
02 Oct 2011 10:40 #99450 by Ρούπας Χρήστος
πολύ καλό το το καινούργιο προ φοβερή ποιότητα πολυ καλή δουλειά οι προγραμματιστές

EDIT: ωραίος τίτλος αλλά νομίζω ότι θέλει πολλά καρβέλια ακόμα για να φτάσει το φιφα

EDIT2: τα ελληνικά του είναι αρκετά καλά απ' ότι είδα αλλά εκεί που χάνει είναι στο γκείμπλει

EDIT3: νομίζω στο μέλλον πως η κονάμι θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο συγκεκριμένους τομείς αν θέλει να πιάσει τιν εα σπορτσ

More
04 Oct 2011 02:02 #99596 by Μάνος Γρυπάρης
2 θέματα πρέπει να διορθωθούν στο patch οπωσδήποτε:
1)Οι τερματοφύλακες οι οποίοι πραγματικά δεν παλεύονται. Οποιοδήποτε φάουλ εκτελεστεί πάει κατευθείαν μέσα, είτε έχεις τέρμα τον Καρνέζη, είτε τον Cech.
2)Κάθε πισώπλατο τάκλιν στο οποίο θα πάρεις μόνο πόδια είναι κόκκινη. Αυτό σε ποιον κανόνα διαιτησίας το λέει είμαι πολύ περίεργος να μάθω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Oct 2011 09:59 #99600 by eliminator

Manos wrote: 2)Κάθε πισώπλατο τάκλιν στο οποίο θα πάρεις μόνο πόδια είναι κόκκινη. Αυτό σε ποιον κανόνα διαιτησίας το λέει είμαι πολύ περίεργος να μάθω.

Αυτό στην πραγματικότητα γίνεται μόνο όταν είσαι σε πλεονεκτική θέση για γκολ. Δηλαδή αν δεν έχεις κάνενα άλλον παίχτη μπροστά σου ή κανένας αντίπαλος αμυντικός δε βρίσκεται στην ίδια ευθεία με σένα και έχεις μόνο τον τερματοφύλακα οτιδήποτε φάουλ και να σου γίνει ο παίχτης αποβάλλεται με κόκκινη. Στο Pro βρίσκεσαι στην ίδια ευθεία ή και πιο πίσω από άλλους παίχτες και σου βγάζει κόκκινη(!!!) σε περίπτωση πισώπλατου τάκλιν, τα ξέρω εγώ και δε τα ξέρουν αυτοί που το έφτιαξαν; Έλεοcccc (Γεωργίου)

More
04 Oct 2011 13:55 #99606 by ΜπΚ
Replied by ΜπΚ on topic Pro Evolution Soccer 2012
Και φυσικά πρέπει να διορθώσει και τα προβλήματα στην database του Master League Online, που απ' ότι είδα δεν είχα μόνο εγώ πρόβλημα. Συγκεκριμένα δεν εμφανίζει ορισμένες φορές άμεσα τις μεταγραφές που έχεις κάνει, "τρώει" ημέρες από συμβόλαια, εμφανίζει παίχτες που έχουν αποδεσμευτεί...

Όπως έχει γράψει αρκετές φορές ο Μάνος ο λόγος που "σώθηκε" το Pro είναι το ML Online, αν είναι και αυτό γεμάτο bugs...

More
04 Oct 2011 14:27 #99610 by Ρούπας Χρήστος
πολύ καλή ποιότητα από ένα αρκετά καλό παιχνίδι αλλά νομίζω θέλει βελτίωση στο γκειμπλει του