Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2012

More
10 Jan 2012 15:37 #103617 by Γρηγόρης Βούλγαρης
www.pes-patch.com/

Αυτό είναι το site στο οποίο ψάχνω τα patch μου εγω. Έχει μια πλούσια λίστα με ένα σωρο downloads για όλα τα γούστα από πολλούς Modders. Μπορείτε να τσεκάρετε αν σας ενδιαφέρει

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Mar 2012 16:19 #105418 by eliminator
PES 2012: Μεταγραφές Ιανουαρίου

Έρχεται επιτέλους το πολυπόθητο patch.

Αυτή την Τρίτη 6 Μαρτίου, θα κυκλοφορήσει το νέο DLC για το Pro Evolution Soccer 2012.

Θα είναι συμβατό με τις εκδόσεις για PC, PS3 και Xbox 360 και θα αναβαθμίσει όλα τα ρόστερ των ομάδων με τις μεταγραφές Ιανουαρίου. Θα υπάρχουν επίσης ανανεωμένες εμφανίσεις για τις Εθνικές ομάδες Ισπανίας, Γερμανίας και Ιαπωνίας, οκτώ νέες μπότες από την Adidas και την Nike, αλλά και η νέα μπάλα της Adidas που θα χρησιμοποιηθεί στον τελικό του Champions League.

Το update θα εκτελείται αυτόματα με το που θα συνδεθείτε στο παιχνίδι.

Μάνος Γρυπάρης

More
03 Apr 2012 13:28 #106487 by eliminator
Pro Evolution Soccer 2012 Video Review

Το τελευταίο από τα χρωστούμενα.

Με το Pro Evolution Soccer 2012, η Konami εισήγαγε την φετινή σεζόν αρκετές καινοτομίες, όμως δεν εκπλήρωσε τις φιλοδοξίες της λόγω των σημαντικών προβλημάτων στο gameplay. Τα προβλήματα αυτά δυστυχώς δεν έχουν λυθεί με τα patches που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Το παρακάτω είναι το τελευταίο video review απ' τα games της περυσινής χρονιάς. Δείτε το στο κανάλι του GameWorld στο YouTube .

[youtube:xngnzks0]
[/youtube:xngnzks0]

Μείνετε συντονισμένοι καθώς αύριο θα σας έχουμε video review του Mass Effect 3 .

Μάνος Γρυπάρης

More
10 Apr 2012 18:04 #106694 by Αποστόλης Αναστασίου
Θα ελεγα πως πεφτουν τα frames ... ο υπολογιστος μου δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα παρα μονο με το Pro ... αν δεν επεφταν τα frames ισως και να ηταν καλυτερα γιατι σπαστικα τοσο οσο εφτασα σε σημειο να το απεγκαταστησω ...

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
10 Apr 2012 20:24 #106700 by Γρηγόρης Βούλγαρης
το Pro έχει παραδοσιακα πρόβλημα με frames αλλά σε PC που έιναι 2-3 χρόνια παλαιότερα από την εκάστοτε έκδοση...Μήπως ήρθε η ώρα για μια νέα κάρτα γραφικών??

More
17 Apr 2012 04:15 #106900 by nasosmitro
Καλησπερα κ απο εμενα παιδια.. Θελω να κανω μια ερωτηση , σχετικα με το PES 2012 στο PS3.... αγορασα απο αμερικη το PES 2012 κ παιζω κανονικα ONLINE. Προσπαθησα μ'ενα φιλο μου να παιξουμε παρεα, αυτος απο το δικο του PS3, με ελληνικο PES 2012 κ δεν μπορουμε να βρουμε ο ενας τον αλλον οταν κανουμε SEARCH, εν τω μεταξυ εμενα μου βγαζει μονο US- SERVERS.. Γιατι? μπορειται να με βοηθησετε?
Φταιει το οτι ειναι απο Αμερικη το παιχνιδι?

More
17 Apr 2012 12:09 #106902 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι. Βλέπεις μόνο τους servers της έκδοσής σου. Δηλαδή αν αγόραζες το Ασιατικό (που λέγεται Winning Eleven) θα έβλεπες μόνο Ασιατικούς servers. Και τώρα σκέψου ότι τώρα δυστυχώς έχεις ακόμα μεγαλύτερο ping, οπότε το lag θα σου προσφέρει μια..."συναρπαστική" εμπειρία!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Apr 2012 12:51 #106905 by nasosmitro
Χαχαχχαα... Ναι οντως, τρομερη εμπειρια!!! Λογικα δεν μπορω να κανω κατι με καποιο PATCH? Μονο αν αγορασω το ελληνικο ε? Μαλλον ετσι θα γινει!! Δεν εχει ουσια αν δεν εχεις εναν Ελληνα να σε βριζει οταν του βαζεις goal.. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!!!

More
25 Apr 2012 23:29 #107211 by eliminator
Copa Santander Libertadores update στις 27 Απριλιου

http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/4/7/7/9/5/4/4_201202160433020368.jpg.jpg/EG11/resize/300x-1

Θα περιλαμβάνει την επίσημη μπάλα του Copa Santander Libertadores, όλες τι ομάδες(38 για την ακρίβεια), και τα αληθινά ρόστερ.

More
16 May 2012 23:36 #107905 by Tasos Georgos
Καλησπέρα, ξέρετε αν πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημο update με τα ροστερ του Euro ????