Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2012

More
16 Jul 2011 21:49 #96061 by Σπύρος Λούης
Μετά από τόσα χρόνια πρωτοκαθεδρίας του Pro πλέον είναι εμφανές πως τα σκήπτρα τα έχει πάρει το Fifa. Επόμενο ήταν αυτό να γίνει γιατί το Pro είχε αρχίσει να βολεύεται, να δείχνει μια αλαζονεία και χρόνο με το χρόνο οι αλλαγές που έκανε ήταν όλο και λιγότερες ενώ από την άλλη πλευρά έδειξαν πως είχαν πεισμώσει. Το αποτέλεσμα σήμερα σίγουρα αυτούς που ευχαριστεί περισσότερο είναι εμάς δηλαδή τους καταναλωτές.

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2011 19:09 #96095 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μα το FIFA πάντα πουλούσε περισσότερο στο εξωτερικό, στην Ελλάδα για κάποιον παράλογο λόγο παίζανε PRO.

More
17 Jul 2011 19:19 #96105 by Αλέξανδρος Κωστάκης
στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν ξέρουν καν το FIFA μόνο το pro evolution soccer μακάρι να ξυπνήσουν ή έστω να ξέρουν γιατί το έχουν επιλέξει σε σχέσει με το fifa

More
17 Jul 2011 19:25 #96108 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μια χαρά το ξέρουν, το FIFA μονοπωλούσε εδώ πριν απο καμιά 6ρια χρόνια απλά για κάποιο λόγο μεταφέρθηκαν στο PRO.

More
17 Jul 2011 19:34 #96109 by Αλέξανδρος Κωστάκης
όχι ρε παιδιά εγώ δεν θυμάμαι ποτέ το fifa να κατείχε το μονοπώλιο πάντα το pro (pes) θυμάμαι να παίζουν όλοι

More
17 Jul 2011 19:39 #96112 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Κοίτα δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι (δεν το λέω υποτιμητικά προς Θεού), αλλά παλιότερα το FIFA είχε και ελληνικά menu, και ελληνική γλώσσα και ελληνικό πρωτάθλημα! Και εγώ μικρός είμαι οπότε δεν τα έχω λιώσει αυτά τα παιχνίδια αλλά τα έχω παίξει.

Μετά πήρε το PRO τα ηνία χωρίς να ξέρω τον λόγο, ούτε καν τις γνωστές ομάδες με τα ονόματά τους δεν έλεγε, ρεζίλι... Πως μπόρεσε να πουλήσει τόσο πολύ εδώ...

More
17 Jul 2011 19:51 #96115 by Αλέξανδρος Κωστάκης
εκτός ότι είμαι σχετικά μικρός (17,5) δεν ασχολούμαι και πολύ με τα ποδοσφαιράκια και να πω την αλήθεια δεν το ήξερα αυτό για τα ελληνικό menu

More
17 Jul 2011 19:52 #96116 by eliminator

gostflash wrote: όχι ρε παιδιά εγώ δεν θυμάμαι ποτέ το fifa να κατείχε το μονοπώλιο πάντα το pro (pes) θυμάμαι να παίζουν όλοι

Κάποτε το Fifa στην Ελλάδα ήταν μεγαλύτερο μονοπώλειο από'τι είναι το Pro τώρα! Στο Playstation 1 το Fifa 1998 1999 2000 2001 ήταν έξαιρετικά παιχνίδια και μονοπώλειο στην Ελλάδα. Μάλιστα το 2001 είχε και ελλήνικη περιγραφή(σε διαβεβαιώνω πολύ καλύτερη από'τι έχει τώρα το pro 11 και ελληνικά μενού, ολόκληρη την Superleague(Α εθνικη τότε) με τα ονόματα τους κανονικά και το γήπεδο τους. όλα αυτά το 2001, αυτά το Pro τα έκανε 10 χρόνια μετά με μια διαφορά....τα έκανε χειρότερα!

More
17 Jul 2011 20:37 #96119 by Kostas Milonas
Ειναι καθαρα θεμα δικαιωματων και ποσο ειναι διατεθημενη η καθε εταιρια να δαπανησει. Σιγουρα ομως απο την στιγμη που κανει ελληνοποιηση του παιχνιδιου η ΚΟΝΑΜΙ το σωστο ηταν να αγορασει τα δικαιωματα για τις ελληνικες ομαδες.

Πιστευω το Pro εδεσε με το Playstation 2 στην Ελλαδα και ηταν για τους πιο πολλους αλληλενδετο πακετο.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
17 Jul 2011 20:56 #96124 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Η KONAMI δεν αγοράζει της γερμανικές-αγγλικές θα αγοράσει τις ελληνικές? Θέμα 1-2 χρονών μέχρι το FIFA να ξαναπάρει τα ηνία του βασιλιά αν δεν δαπανήσει παραπάνω η KONAMI.