Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2017

More
03 Apr 2017 18:23 #196481 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
H απάντηση της Konami

Η Kοnami μετά τις δημόσιες κατηγορίες του Diego Maradona τοποθετήθηκε επίσημα πάνω στο θέμα. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ανέφερε πως χρησιμοποιεί το μοντέλο του Maradona νόμιμα ακολουθώντας άδεια που έχει συμφωνηθεί στο συμβόλαιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 May 2017 16:44 #198071 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εξωδικαστικός συμβιβασμός των δύο πλευρών

Μετά τις απειλές του Diego Maradona ότι θα προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος της Konami, οι δύο πλευρές φαίνεται ότι τα βρήκαν μέσω ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το Kotaku.

O Maradona είχε κατηγορήσει την Konami ότι χρησιμοποιούσε το όνομα και το πρόσωπό του στο PES 2017, ενώ από την πλευρά της η ιαπωνική εταιρεία υποστήριζε ότι χρησιμοποιούσε το μοντέλο του ποδοσφαιριστή νόμιμα. Όπως όλα δείχνουν, η Konami έδωσε κάποιο χρηματικό ποσό στον Diego Maradona για να αποτρέψει τις δικαστικές περιπέτειες. Η συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι δύο πλευρές προβλέπει ότι ο Maradona θα γίνει επίσημος πρεσβευτής του Pro Evolution Soccer για τα επόμενα τρία χρόνια. Για να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία ο Takayuki Kubo, ο πρόεδρος της Konami Digital Entertainment, χρειάστηκε να μεταβεί στην Αργεντινή και να συναντήσει από κοντά τον διάσημο βετεράνο ποδοσφαιριστή. Ο Maradona από την πλευρά του δήλωσε πρόθυμος να δώσει ένα μέρος από τα χρήματα που πήρε για να βελτιωθούν οι ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις στη χώρα του.

Διαβάστε αναλυτικά για την υπόθεση εδώ.

More
11 May 2017 09:36 #198235 by Georgios Kyranis
Προσπαθω να παιξω και μου βγαζει προβλημα δικτύου
Δεν μ αφηνει να μπω πουθενα :(
Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;

More
11 May 2017 12:44 #198246 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

loup-garou wrote: Προσπαθω να παιξω και μου βγαζει προβλημα δικτύου
Δεν μ αφηνει να μπω πουθενα :(
Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;

Δε σε αφήνει να παίξεις online ή να μπεις στο παιχνίδι γενικά; Σε PC ή κονσόλα το έχεις; Αν είναι σε PC κάνε restart το router και το PC.

More
11 May 2017 15:53 #198270 by Georgios Kyranis
Στο PS3 το εχω
Αν και δεν το ξερω καλα, μονο φιλικο μπορω να παιξω
Παταω Δ να συνδεθω στο προφιλ και μου βγαζει προβλημα δικτύου

More
11 May 2017 16:31 #198275 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

loup-garou wrote: Στο PS3 το εχω
Αν και δεν το ξερω καλα, μονο φιλικο μπορω να παιξω
Παταω Δ να συνδεθω στο προφιλ και μου βγαζει προβλημα δικτύου

Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot να δούμε τι ακριβώς γράφει γιατί το πρόβλημα δικτύου μπορεί να προέρχεται από πολλά.

More
11 May 2017 16:56 - 11 May 2017 17:01 #198278 by Georgios Kyranis

Τελικα οι ταραμαδες κάνανε συντήρηση :angry:
Εφτιαξε τωρα
Attachments:
Last edit: 11 May 2017 17:01 by Georgios Kyranis.

More
11 May 2017 17:03 #198279 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κομπλέ τότε! Αν ξανά γίνει τίποτα εδώ είμαστε.

More
21 May 2017 15:11 #198728 by Marmaras John
Καλησπέρα μήπως ξέρετε στο myclub 2017 οι παίκτες εμφανιζουν κάποια γράμματα A,B,C,D,E σχετικά με την κατάσταση τους...και κάποιοι εμφανιζονται με μαυρη τελεία ...Αυτό δεν ξέρω ..

More
22 May 2017 16:56 #198760 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Spaik888 wrote: Καλησπέρα μήπως ξέρετε στο myclub 2017 οι παίκτες εμφανιζουν κάποια γράμματα A,B,C,D,E σχετικά με την κατάσταση τους...και κάποιοι εμφανιζονται με μαυρη τελεία ...Αυτό δεν ξέρω ..

Εννοείς τι σημαίνει η μαύρη τελεία; Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ακριβώς.