Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2017

More
19 Sep 2016 15:41 #187783 by Δημήτρης Φιλίππου
Έπαιξα και τα δυο demo pes και fifa και τελικά κατέληξα στο fifa , διότι το Journey Mode με ξετρέλανε, το gameplay είναι καλύτερο του fifa και τα γραφικά επίσης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2016 17:48 - 19 Sep 2016 19:48 #187787 by lazaros8080
myClub Μπόνους Πράκτορες - PES 2017
15 Σεπ του 2016

MYCLUB 2017
myClub 2017 είναι τώρα ζουν. Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα διάφορα μπόνους myClub, τις απαιτήσεις και τι παράγοντες που συνεπάγονται. Θα καθαρίσει αυτό τώρα.

MYCLUB ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ ΜΠΌΝΟΥΣ
EARLY BIRD ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑ ΕΙΔΙΚΉ
Ολοκληρώστε τη λειτουργία εκμάθησης myClub από 5 Οκτωβρίου. Το μπόνους θα σταλεί στο myClub εισερχόμενά σας. Τα ακόλουθα θα ανταμειφθούν:

UEFA Team of the Year 2015 AGENT - Ένα τυχαίο παίκτη από την τελευταία UEFA Team of the Year που είναι στο επίπεδο 30

PES AGENT x1 - Ένα τυχαίο παίκτη από τα ιστορικά πρεσβευτές ή παίκτης που έχει εμφανιστεί σε προηγούμενες εκδόσεις PES. Για άλλη μια φορά αυτός ο παίκτης θα είναι σε επίπεδο 30.

MYCLUB STARTER KIT
Ολοκληρώστε τη λειτουργία φροντιστήριο myClub από τη στιγμή που η υπηρεσία τελειώνει. Το μπόνους θα σταλεί στο myClub εισερχόμενά σας. Τα ακόλουθα θα ανταμειφθούν:

FC Barcelona AGENT 75+ - Ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα που έχει βαθμολογηθεί 75 ή υψηλότερο (Επίπεδο 30).

Start Up AGENT x4 (Ένας από κάθε θέση) - Ένας παίκτης από κάθε θέση, κάθε στο επίπεδο 30.

10.000 GP για 10x εβδομάδες - Κάθε εβδομάδα 10.000 GP θα σταλεί στο myClub εισερχόμενά σας.

ΨΗΦΙΑΚΉ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΜΠΌΝΟΥΣ
Ισχύει για όλους τους χρήστες οι οποίοι προ-παραγγείλει την ψηφιακή έκδοση του PES 2017.

FC Barcelona AGENT 80+ x2 - Δύο παίκτες από τη Βαρκελώνη που έχουν βαθμολογηθεί 80 ή υψηλότερο (Επίπεδο 30).

Δωρεάν PES 2017 θέμα για το PS4 ή PS3.

ΒΕΤΕΡΆΝΟΙ ΜΠΌΝΟΥΣ
Συμπληρώστε τα σεμινάρια myClub. Το μπόνους θα προσφέρεται μόνο σε όσους κατέχουν PES 2016 και έχουν αγοράσει PES 2017.

PES 2016-17 ειδικός πράκτορας x2 - Δύο παίκτες που έχουν μια συνολική βαθμολογία των 80 ή περισσότερα (Επίπεδο 30).

PES 2016-17 ειδικός πράκτορας x1 - Ένας παίκτης ο οποίος έχει μια συνολική βαθμολογία των 80 ή περισσότερα (Επίπεδο 30).

Αυτοί οι παράγοντες θα είναι διαθέσιμη αν έχετε περισσότερους από δύο παίκτες με μια συνολική βαθμολογία των 90 ή περισσότερα στο PES 2016 και αν έχετε ολοκληρώσει το φροντιστήριο myClub στο PES 2016 αντίστοιχα.

μπορειτε να μου εξηγησετε το μπονου που λεει με την ΨΗΦΙΑΚΉ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΜΠΌΝΟΥΣ ? πως θα το παρω?????
Last edit: 19 Sep 2016 19:48 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
19 Sep 2016 19:47 #187793 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Λάζαρε, όπως λέει και η πρόταση ακριβώς κάτω από το "Ψηφιακή προ-παραγγελία μπόνους", τα 2 συγκεκριμένα μπόνους (2 παίκτες της Μπαρτσελόνα με rating 80+ και το δωρεάν PES 2017 θέμα για το PS4 ή PS3 το παίρνουν μόνο όσοι έχουν προπαραγγείλει, ψηφιακά πάντα, το PES 2017 για την κονσόλα τους. Μπορώ να ρωτήσω πού το βρήκες το συγκεκριμένο κείμενο, για να έχω πιο ξεκάθαρη άποψη;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
19 Sep 2016 23:34 #187797 by lazaros8080
ναι θα δωσω εδω τα λινκ
δες τα δυο πρωτα και μετα τα αλλα δυο
www.pesmyclub.com/myclub-bonus-agents-pes-2017/

www.konami.com/wepes/2017/eu/en/privilege/

www.blu-rayshop.gr/product_info.php?products_id=15063

www.mediamarkt.gr/el/product/_pro-evolution-soccer-2017-ps3-1185305.html

οταν λεει ψηφιακη μηπως εννοει να το αγορασω απο το playstation store. να το κατεβασω απο κει,

More
20 Sep 2016 01:21 #187799 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Λάζαρε, γράφει "ψηφιακή προ-παραγγελία", άρα δε μπορείς να τα πάρεις αυτά τα bonus, μιας και έχει βγει η πλήρης έκδοση. Αν και έχω μια υποψία, όμως, ότι μπορείς να βρεις την pre-order έκδοση σε συγκεκριμένα καταστήματα, αλλά θέλει ψάξιμο. Όπως κατάλαβες, τα bonus αυτά, αν δεν το είχες προπαραγγείλει μέσω της κονσόλας σου, δυστυχώς τα έχασες.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
20 Sep 2016 14:31 #187809 by lazaros8080
μαλιστα.
παντως σε ευχαριστω φιλε μου για τις απαντισεις σου.
κριμα παντως ειναι ενα καλο μπονους αυτο που χανουμε σχεδον ολοι μας

More
20 Sep 2016 18:57 #187813 by Δημήτρης Φιλίππου
Σήμερα έπαιξα για πρωτη φορά το κανονικό Pes 17. Το gameplay είναι καλό. Επίσης έχει καλά animations και γραφικά , αλλά το Fifa με τραβάει περισσότερο.

More
20 Sep 2016 19:31 #187815 by Γιώργος Λόλας
Μέχρι στιγμής εγώ έχω παίξει μόνο τα demos και των δύο και το PES μου φαίνεται καλύτερο. Τουλάχιστον για να παίζεις με την παρέα σου κρίνεται καλύτερη επιλογή κατά την άποψή μου. Αυτό που με τραβάει από τα FIFA είναι το Ultimate Team.

More
20 Sep 2016 21:08 #187818 by Alexandr0s
Σιγουρα πιο βελτιωμενο απο την τελευταια του εκδοση.Επίσης πιστευω πως τα γραφικα μπορει να ειναι καλυτερα απο του fifa το οποιο το συμπερανα απο διαφορα βιντεο στο youtube οπως αυτα με την συγκριση προσωπων αλλά δεν ειναι ακομη σιγουρο.Ακομη κατα την γνωμη μου ο MyClub αποτελεί την κύρια ενασχόλησή στους περισσοτερους διοτι πρόσθεσε φέτος την δυνατότητα να κάνετε προηγμένη αναζήτηση παικτών συγκεκριμένου συλλόγου μέσω των Scouts και να στείλετε προσφορές οι οποίες θα λήγουν μία συγκεκριμένη ώρα.Αυτα απο εμενα ελπιζω να κερδισω στο διαγωνισμο και καλη επιτυχια σε ολους τουσ διαγωνιζομενους.

More
20 Sep 2016 21:11 #187819 by Αθανάσιος Κοτζαραπης
Φετος μετα απο 4 χρονια,θα εμπιστευτω το Προ,η αληθεια ειναι οτι αμφιταλαντευόμουν ,ομως τα ντεμο κ το review σας με βοήθησε,πιο πολυ με κουρασε το fifa βασικα,αφηστε που η δυνατότητα να κατεβάσεις πατσακια με ροστερς ακομα κ την superleague δινει ενα ωραιο χρωμα στο παιχνιδι,κ αφαιρεί το μειων με τις λιγες αδειες πρωταθληματων