Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2017

More
26 Sep 2016 01:53 - 26 Sep 2016 23:46 #188035 by Blood Prince

g.dfil wrote:

mike kodima wrote: Φέτος το PRO σε σχέση με της προηγούμενες είναι καλύτερο,όμως πάντα θα υπάρχει κάτι αρνητικό στα Pro.Και ο λόγος φυσικά είναι τα δικαιώματα δυστυχώς εκεί πονάει η KONAMI.Οπως πάντα τα FIFA είναι καλύτερα και το φετινό (FIFA 17) δεν αποτελεί εξαιρέσει.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Επίσης το fifa είναι καλύτερο και στον τομέα του gameplay, αλλά και στα γραφικά.

Για τα γραφικά είναι κάτι το λογικό,καθώς το Fifa 17 απαιτεί καλύτερη κάρτα γραφικών και γενικότερα καλύτερα specs για να τρέξει στο PC απο ότι το Pes.

Παρόλα αυτά όσον αφορά το Gameplay θα διαφωνήσω. Από την στιγμή που δεν έχει καν κυκλοφορήσει το Fifa 17 πως είναι δυνατόν να ξέρεις πως απο Gameplay είναι καλύτερο ;

Θα μου πεις,έπαιξες το Demo ή λίγες ώρες απο την trial έκδοση.Δεν αρκούν όμως αυτά για ασφαλή συμπεράσματα καθώς και εγώ τόσο καιρό που δεν είχα παίξει πολλά Tournaments στο Fifa 15 (συνήθως έπαιζα στο Career Mode) δεν είχα ανακαλύψει τόσο σοβαρά bugs.Σήμερα τα έμαθα ένα χρόνο μετά σχεδόν απο την μέρα που το απέκτησα.

Εμένα πάντως μου αρκεί -γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω κάποια στιγμή καθώς το Fifa 17 δεν τρέχει στο Laptop μου με βάση τις απαιτήσεις- (αν το κέρδισα το Pes απο τον διαγωνισμό για τους users του Αυγούστου τόσο το καλύτερο) να μην παρουσιάζει τα προβλήματα που παρουσιάζει το Fifa 15 τα οποία θεωρώ αδικαιολόγητα όπως να τερματίζει ένα Τουρνουά πριν καν τελειώσει...ή ακόμα και όταν οι παίκτες κάνουν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 Sep 2016 23:46 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Sep 2016 11:43 #188038 by Πιέρρος Φουστέρης

Agent94 wrote: Στην εκδοση του xbox one,μπορουμε να αλλαξουμε εμβληματα κλπ ή ειναι σαν το 16?

Παντού διαβάζω για user-made patches για PS4 και PC, αλλά όχι για Xbox One. Άρα, μάλλον όχι.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
22 Nov 2016 14:22 #189616 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι δεν έχετε διαβάσει ακόμη το review του PES 2017 ή δεν είστε των γραπτών reviews, δείτε το video review μας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Nov 2016 21:57 #189699 by Καλλινίκη
Η Konami κυκλοφόρησε μία Trial Edition του PES 2017.

Η The Trial Edition, η οποία λειτουργεί ως demo, περιλαμβάνει 9 ομάδες:

Barcelona
Arsenal
Atlético Madrid
Boca Juniors
River Plate
Corinthians
Flamengo
Germany
France

Οι αγώνες παίζονται στα γήπεδα Camp Nou και Neu Sonne Arena. Στα διαθέσιμα modes υπάρχει επίσης το Skills Training και το PES League mode, με το οποίο η Konami θα προσπαθήσει να μπει στα eSports. Από τον Δεκέμβριο μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο pesleague.com για να συμμετάσχετε στα PES World Finals που διεξάγονται τον Ιούνιο του 2017 και όπου συναγωνίζεστε για χρηματικά έπαθλα.

Θυμίζουμε ότι η Konami κυκλοφόρησε το Data Pack 2.0 που προσθέτει γήπεδα, εμφανίσεις και διάφορα ακόμη εξτραδάκια

More
22 Dec 2016 18:19 #191429 by Lykoi
Replied by Lykoi on topic Pro Evolution Soccer 2017
Γεια. Σε ποιο ποσοστο πρεπει να φτασει η αντοχη του ποδοσφαιριστη μεσα στον αγωνα, για να αρχισει να πεφτει η ταχυτητα του? Επισης ποσο γρηγορος ειναι ο ιδιος παικτης με καθε βελακι, που δειχνει τη φορμα του?

More
22 Dec 2016 18:37 #191430 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Permbuca wrote: Γεια. Σε ποιο ποσοστο πρεπει να φτασει η αντοχη του ποδοσφαιριστη μεσα στον αγωνα, για να αρχισει να πεφτει η ταχυτητα του? Επισης ποσο γρηγορος ειναι ο ιδιος παικτης με καθε βελακι, που δειχνει τη φορμα του?

Από όσο ξέρω η αντοχή όταν πέσει κάτω από 50% αρχίζει και επηρεάζει την απόδοση του παίχτη, ταχύτητα, άλματα και αντιδράσεις μειώνονται ανάλογα με το πόσο λίγο stamina έχει. Αν πέσει κάτω από 20% θέλει προφανώς αλλαγή.

Σχετικά με τα βελάκια για το πόσο γρήγορος είναι ο κάθε παίχτης δεν ξέρω ακριβώς να σου πω αλλά γενικά με πράσινο δεν επηρεάζεται καθόλου, με πορτοκαλί και κόκκινο ανεβαίνουν τα στατιστικά και με μπλε και μοβ πέφτουν αρκετά.

More
27 Jan 2017 09:19 #193048 by Nikos Manatakis
Καλησπέρα σας. Δε ξέρω αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει κατέβασα δτο pes 2017 το ελληνικό patch από wehellas ( έχει γίνει τρομερή δουλειά) όμως έχω δύο θεματακια.... Δεν αφήνει να φορτίσεις όλο το patch πχ. Την πρώτη φορά φορούσα τα 3/4 των ομάδων την δεύτερη από σιγά σιγά όλες όμως τώρα δε αφήνει να περάσω τα σήματα στις leagues ( το πρόβλημα είναι ότι θέλει λέει να σβήσεις άλλες φοτο για να βάλεις αυτές.... Και γιατί; Αφού το patch μπήκε για να γίνει καλύτερο το παιχνίδι)... Το δεύτερο είναι ότι μόλις συνδέσω το δεύτερο χειριστήριο για διπλό match το patch χάνετε και πρέπει να μπεις από μέσα από το match στην επιλογή ομάδων... Κάποιος να ξέρει τι παίζεται;

More
27 Jan 2017 09:35 - 27 Jan 2017 09:37 #193050 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πολύ περίεργα αυτά που σου κάνει. Ποιο patch έχεις; Στο PS4 έτσι;
Εδώ μπορείς να βρεις το πρόσφατο version του patch.

Ίσως φταίει κάποιο update της ΚΟΝΑΜΙ και να πρέπει να το ξανά βάλεις. Δοκίμασε πρώτα αυτό.

Για να μην κάνουμε όμως το "χαλασμένο τηλέφωνο" εδώ μπορείς άμεσα να γράψεις για το πρόβλημα σου σε αυτούς που έχουν φτιάξει το mod για να σου πουν στα σίγουρα τι να κάνεις.
Last edit: 27 Jan 2017 09:37 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
03 Feb 2017 21:44 #193431 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Data Pack 3.0 στις 9 Φεβρουαρίου

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου η Konami θα ενημερώσει το PES 2017 με ένα νέο data pack.

Το update θα περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στα γραφικά για πάνω από 100 παίκτες, 8 κλασικές εμφανίσεις της Borussia Dortmund, νέα παπούτσια, ανανεωμένες διαφημιστικές πινακίδες και την νέα μπάλα της Adidas που θα χρησιμοποιηθεί στον τελικό του φετινού Champions League.

Πέραν αυτού θυμίζουμε ότι υπάρχει και η trial έκδοση του PES 2017 που περιέχει το myClub.

More
31 Mar 2017 15:07 #196346 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μήνυση του Diego Maradona στην Konami

Λόγω εμφάνισής του στο PES 2017.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε στη Facebook Page του ότι θα μηνύσει την Konami διότι εμφανίζεται στο PES 2017 χωρίς να έχει δώσει την συγκατάθεσή του.

Ο Μαραντόνα έμαθε χθες ότι η Konami χρησιμοποιεί το όνομα και το πρόσωπό του στο PES 2017 (πέρασε πολύς καιρός για να το μάθει αλλά αυτό είναι το λιγότερο ζητούμενο. "Ο δικηγόρος μου Matias Morla θα αναλάβει να κινηθεί νομικά. Ελπίζω αυτό να μην αποτελεί άλλο ένα scam" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο MyClub mode του PES 2017 μπορείτε να δημιουργήσετε την ομάδα σας, χρησιμοποιώντας τόσο σημερινούς παίκτες, όσο και βετεράνους που έχουν αποσυρθεί. Παρόμοια τακτική χρησιμοποιεί και η Electronic Arts με τους Legends, που είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά στις κονσόλες Xbox.

Παράλληλα, η Konami κυκλοφόρησε το Data Pack 3.0 για το PES 2017, με αλλαγές στην εμφάνιση σε πάνω από 100 παίκτες, νέες εμφανίσεις, νέα παπούτσια και την καινούργια μπάλα της Adidas.
Attachments: