Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2017

More
20 Sep 2016 21:24 #187821 by Akis Kovaios
Ειναι η πρωτη φορα που και τα 2 ποδοσφαιρακια μου αρεσαν παρα πολυ.Απλα διαλεγω Pro λογω συνηθειας και λογω του arcade gameplay που μου αρεσει!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2016 21:51 #187825 by Δημήτρης Κάτσης
Όσο καλό η κακό και να είναι το προ η πολιτική της ΚΟΝΑΜΙ είναι τραγική. Για τις άδειες τα ξέρουμε αυτά εδώ και χρόνια. Όμως όποιος παίζει στο pc δέχεται μια συνεχή κοροϊδία και μάλιστα χωρίς κανένα λόγο. Η ΚΟΝΑΜΙ δίνει ένα last gen παιχνίδι την ώρα που έχει επενδύσει στην denuvo. Αντί οι άνθρωποι να βάλουν λεφτά να φτιάξουν μια κονσολάτη έκδοση στην πλατφόρμα που τους στήριξε τα πέτρινα χρόνια κάνουν μια προχειροδουλειά και μου ζητάνε να είμαι και always online. Αν σε όλα αυτά συνηπολογίσουμε και το μεγάλο ευχαριστώ στο Ελληνικό κοίνο με 0 Ελληνικές ομάδες τότε δεν πα να σε και το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο (που δεν είσαι εννοείται)? Από εμένα μαύρο μέχρι να μάθουν να σέβονται τον πελάτη τους.

More
20 Sep 2016 23:12 #187828 by Giwrgos
Replied by Giwrgos on topic Pro Evolution Soccer 2017
Μεγαλος φαν του Pro... τον τελευταιο καιρο το εχω γυρισει στο fifα.. δεν μπορω να πω εξακολουθει να ειναι εντυπωσιακο... Καταπληκτικα γραφικα και αλλα πολλα.. δεν εχω κανενα παραπονο... ειναι αλλο ενα pro... τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.

More
20 Sep 2016 23:29 #187830 by fanis
Replied by fanis on topic Pro Evolution Soccer 2017
Μέχρι στιγμής εγώ έχω παίξει μόνο τα demos και των δύο και το PES μου φαίνεται καλύτερο. Τουλάχιστον για να παίζεις με την παρέα σου κρίνεται καλύτερη επιλογή κατά την άποψή μου.

More
20 Sep 2016 23:42 - 21 Sep 2016 17:33 #187831 by Στράτος Τσάκωνας
Θα το πω...οκ? θα το πω....ειμαι παυλωμενος με το ποδοσφαιρο! Νταξ? Ειναι προφανες οτι ο ελληνας ειναι κολημμενος με αυτο το αθλημα.
Δεν ειναι τυχαιο ας πουμε που παρολο το αθλιο πρωταθλημα που εχουμε, εχουμε κιολας την μεγαλύτερη (αν οχι απο τις μεγαλυτερες) ποικιλια σε εφημεριδες αθλητικου περιερχομενου. Δεν ειναι τυχαιο επισης που το pro και οχι το fifa εχει ελληνικη περιγραφη. Ωραιος arcade μηχανισμος και feeling, ομορφα χορταστικά στο ματι animations και γενικως ολη η μαγια ειναι εδω για να θεσει υποψηφιότητα για το ποδοσφαιρακι της χρονιας.
Και ενω καθε χρονο θελω να το υποστηριζω, ξενερωνω με την konami που δεν υποστηριζει και η ιδια το προιον της. Απωλεια αδειων για ομαδες, πρωταθληματα, μετρια A.I κλπ..κλπ.

Εκει πασχει το pro, ουτε στα γραφικα, ουτε στο σπικαζ, ουτε στα animations, ουτε στους μηχανισμους ουτε στην ατμοσφαιρα.
Ας ελπισουμε οτι φετος θα εχουν επενδυσει πιο πολυ στο γενικοτερο imersion και θα μπορεσουμε να παραβλεψουμε τα μελανα σημεια.

Fear Not The Darkness
Last edit: 21 Sep 2016 17:33 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
21 Sep 2016 00:03 #187832 by ΜπΚ
Replied by ΜπΚ on topic Pro Evolution Soccer 2017
Δεν ξέρω, αλλά οι Ιάπωνες είχαν ένα διαμάντι που του έχουν αλλάξει τα φώτα. Κάποτε μας άρεσε γιατί ήταν πιο sim από το fifa. Πιο ποδόσφαιρο... Τώρα, λέμε, πως πρέπει να μας αρέσει γιατί είναι πιο arcade (!). Δεν λέω, είναι πιο διασκεδαστικό, ειδικά με παρέα... Αλλά... εν έτη 2016 από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι ζητάς περισσότερα. Δεν είναι μόνο ότι ελάχιστες ομάδες έχουν κανονικό όνομα (ούτε καν Γιουβέντους, Ρεάλ, Μπάγιερν...) αλλά και τα πρωταθλήματα που προσφαίρει είναι πάρα πολύ λίγα. Το Ελληνικό έπρεπε να το έχεις για την τιμή των όπλων (μόνο εδώ κάνει περισσότες πωλήσεις από το fifa στην Ευρώπη). Το myClub δεν σου επιτρέπει να φτιάξεις έστω μια ομάδα στο στυλ σου. Δεν λέω να παίζουμε όλοι με τους ίδιους παίκτες αλλά να μπορούμε να παίξουμε με το σύστημα που μας αρέσει (τώρα πρέπει να είναι διαθέσημος προπονητής που το υποστηρίζει... και δεν είναι πάντα), με παίκτες που έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, στην θέση που θέλουμε (θέλω πλάγια μπακ γρήγορα, έχω ανάγκη από στόπερ κ.λπ.) και όχι να ψαρεύουμε στα τυφλά... μέσα από μαύρες και χρυσές μπάλες...
Θα μπορούσαν π.χ. να υπάρχουν διαθέσημοι παίκτες ανάλλογα με τα "λεφτά" που διαθέτει κάποιος και την κατηγορία στην οποία είναι. Ο καθένας θα έκανε τις επιλογές του... Ναι κάποιοι παίκτες θα είναι ίδιοι, μα και τώρα δεν είναι; Πέρυσι είχα στην επίθεση Bagio, Bacca και συνάντησα πάρα πολλούς αντιπάλους με το ίδιο δίδυμο... κι ας ήταν μέσω... κλήρωσης...

More
21 Sep 2016 00:33 #187837 by Βασιλης Τρυφωνιδης
Το pro ανεβαίνει αρκετά τα τελευταία χρόνια αλλα και πάλι θέλει πολλή δουλεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσει την πρωτιά απο τον βασιλιά που δεν είναι άλλος απο το φιφα.πιστευω όμως ότι βρίσκεται σε κάλο δρόμο.απο όσο έπαιξα το ντεμο πλησιάζει αρκετά το φιφα αλλα και πάλι δεν υπάρχει αυτη η αίσθηση του ποδοσφαιρου όπως του φιφα.οι παίκτες μοιαζουν με ρομποτ.τα σουτ είναι χαζά κ η ταχύτητα των ποδοσφαιριστών δυσαναλογη.

More
21 Sep 2016 01:22 #187840 by Θεοχάρης Καρίνος
Μοιάζει να έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι τόσο στα γραφικά, όσο και στο gameplay.
Παρόλα αυτά οι ελλείψεις παραμένουν και στα πρωταθλήματα και στα ονόματα των ομάδων με αποκορύφωμα τις Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης όπου αναφέρονται για πρώτη φορά χωρίς τα ονοματά τους (πχ black and white κλπ). Είναι μεγάλο μειονέκτημα αυτό και δεν βλέπω να βελτιώνεται καθόλου με το πέρασμα των χρόνων αλλά έχω την εντύπωση πως μάλλον χειροτερεύει. Εγώ ως οπαδός του pro θα το αποκτήσω (αν το κερδίσω ακόμα καλύτερα) αλλά συνεχώς τα τελευταία χρόνια σκέφτομαι να δοκιμάσω και το Fifa για να έχω καλύτερα συγκριτικά αποτελέσματα..Ισως το κάνω από φέτος

More
21 Sep 2016 03:00 #187843 by Vasilis Ntalis
Εχω παίξει τo demo.Μεγάλη βελτίωση στα animation παικτών,γραφικά και στα physics της μπάλας.Πολυ καλύτερο από το 16 κατα την γνώμη μου.Ωστόσο ενα θέμα είναι μετα τα official licenses που δεν έχει το παιχνίδι.

More
21 Sep 2016 09:03 #187845 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δυστυχώς το PRO όπως και η ΚΟΝΑΜΙ έχει πάρει τη κατρακύλα. Στάσιμο το βλέπω στα περισσότερα στοιχεία του.