Δεν ξέρω, αλλά οι Ιάπωνες είχαν ένα διαμάντι που του έχουν αλλάξει τα φώτα. Κάποτε μας άρεσε γιατί ήταν πιο sim από το fifa. Πιο ποδόσφαιρο... Τώρα, λέμε, πως πρέπει να μας αρέσει γιατί είναι πιο arcade (!). Δεν λέω, είναι πιο διασκεδαστικό, ειδικά με παρέα... Αλλά... εν έτη 2016 από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι ζητάς περισσότερα. Δεν είναι μόνο ότι ελάχιστες ομάδες έχουν κανονικό όνομα (ούτε καν Γιουβέντους, Ρεάλ, Μπάγιερν...) αλλά και τα πρωταθλήματα που προσφαίρει είναι πάρα πολύ λίγα. Το Ελληνικό έπρεπε να το έχεις για την τιμή των όπλων (μόνο εδώ κάνει περισσότες πωλήσεις από το fifa στην Ευρώπη). Το myClub δεν σου επιτρέπει να φτιάξεις έστω μια ομάδα στο στυλ σου. Δεν λέω να παίζουμε όλοι με τους ίδιους παίκτες αλλά να μπορούμε να παίξουμε με το σύστημα που μας αρέσει (τώρα πρέπει να είναι διαθέσημος προπονητής που το υποστηρίζει... και δεν είναι πάντα), με παίκτες που έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, στην θέση που θέλουμε (θέλω πλάγια μπακ γρήγορα, έχω ανάγκη από στόπερ κ.λπ.) και όχι να ψαρεύουμε στα τυφλά... μέσα από μαύρες και χρυσές μπάλες...
Θα μπορούσαν π.χ. να υπάρχουν διαθέσημοι παίκτες ανάλλογα με τα "λεφτά" που διαθέτει κάποιος και την κατηγορία στην οποία είναι. Ο καθένας θα έκανε τις επιλογές του... Ναι κάποιοι παίκτες θα είναι ίδιοι, μα και τώρα δεν είναι; Πέρυσι είχα στην επίθεση Bagio, Bacca και συνάντησα πάρα πολλούς αντιπάλους με το ίδιο δίδυμο... κι ας ήταν μέσω... κλήρωσης...