Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2017

More
24 Aug 2016 01:11 #186657 by Δημήτρης Κάτσης
Είναι τώρα διαθέσιμο και στο Ελληνικό. Ξεκίνησα το κατέβασμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2016 02:55 #186663 by Μάνος Γρυπάρης

Το κατέβασα και μόλις έπαιξα.
Καμία σχέση με πέρυσι. Τα animations των παικτών είναι πολύ πιο ρεαλιστικά από ποτέ!
Η κίνηση των παικτών είναι πολύ πιο ευέλικτη. Παραμένει λιγότερο ευέλικτη από το Fifa (οι παίκτες δεν "πατινάρουν τόσο) αλλά ευχαριστιέσαι να παίζεις! Οι αυτοματοποιημένες κάθετες πάσες δεν είναι τόσο έντονες όσο πέρυσι και τα physics της μπάλας απλά άριστα! Πιο κοντά στο ρεαλισμό η Konami.

Στα δε μαρκαρίσματα προσωπικά έπαθα πλάκα. Οι παίκτες βάζουν τα πόδια τους για διεκδίκηση λες και βλέπεις τηλεοπτικό ματς. Η A.I. απίστευτα βελτιωμένη στο Super Star επίπεδο και δεν χάνει τόσο εύκολα την μπάλα όσο πέρυσι. Μόνο η διαιτησία με απογοήτευσε και θα πρέπει να κοιτάξουν να την διορθώσουν άμεσα! Οι διαιτητές απ' τη μία δεν βγάζουν καθόλου κάρτα σε τάκλικ με τα δύο πόδια κι απ' την άλλη μπορεί να σου βγάλουν μέχρι και κόκκινη. Δεν είναι τραγωδία σαν του Fifa 16 αλλά θέλει δουλίτσα.

Αύριο θα ανέβει gameplay video και θα γραφτεί preview. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
24 Aug 2016 14:37 - 24 Aug 2016 14:51 #186671 by xaris
Replied by xaris on topic Pro Evolution Soccer 2017
Τερματοφύλακες που δίνουν φιλάκια στην μπάλα,διαιτησία που παίζει εγγεφαλικα όπου πρεπει,στην μακρινή πάσα με Χ η μπάλα παίρνει ένα σχετικό ύψος ανάλογα την απόσταση,ai που δεν κάνει αστεία σε ψαρώνει σε 2 λεπτα σχετικά με τον τροπο που παίζεις,σούτ δεν μπαίνουν απο παντού αλλα τα ζεις με την δόνηση που έχουν προσθέσει ιδίως στα μακρινά,μεγαλη σημασια εχουν δωσει στα tactics αλλα θα το δουμε καλυτερα στην τελικη εκδοση του στις 15/09/2016 καθως στην demo εκδοση δεν σε αφηνει να κανεις πολλα πραγματα σχετικα με τακτικες,συστηματα,αλλαγες παιχτων,θεσεων κτλ..Για τους πολυ απαιτητικους που αγαπανε τον ρεαλισμο μπορουν να τρεξουν το παιχνιδι με ταχυτητα -2 και να επιλεξουν manual παιζοντας ετσι τοσο ρεαλιστικα σε σημειο που θα με θυμηθουν (λεω εγω τωρα)...κάπου διάβασα ότι αν το προ 17 είχε ολα τα license θα ήταν το καλύτερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών....υσχυει!
Last edit: 24 Aug 2016 14:51 by xaris.

More
24 Aug 2016 14:52 #186672 by Βασίλης
ειδα το βιντεακι του Μανου και με ικανοποιησε αυτο που ειδα!
εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον Μανο γιατι κ αυτος ειναι λατρης τους εδω και δεκαετιες και σκεφτομαι να το τσιμπησω το παιχνιδακι..

περιμενω να το δοκιμασω και εγω πρωτα και μετα να αποφασισω..

More
24 Aug 2016 15:34 #186676 by Πιέρρος Φουστέρης
Διαβάστε το preview του Pro Evolution Soccer 2017 από τον Μάνο, κάνοντας κλικ εδώ!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
24 Aug 2016 18:12 #186684 by Μάνος Γρυπάρης
Pro Evolution Soccer 2017 preview

Πιστεύω τα είπα όλα στο άρθρο και σας κάλυψα. Κατεβάστε το demo και παίξτε το γιατί σίγουρα έχουμε να κάνουμε με το καλύτερο Pro των τελευταίων ετών από πλευράς gameplay. Η Konami έπαιξε τα ρέστα της. Στην τελική έκδοση όμως θα παίξει ρόλο το πως θα σχεδιαστούν τα modes, πως θα είναι το online και βέβαια τα δικαιώματα που -όπως γνωρίζουμε- έχουν τα αιώνια θέματά τους. Το μόνο που με χαλασε στο demo είναι η διαιτησία. Κατά τα άλλα μεγάλες βελτιώσεις σε όλους τους τομείς.

Σε σχέση με το Fifa 17 δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακόμη, αφού περιμένουμε να παίξουμε και το αντίστοιχο demo.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Aug 2016 22:06 #186688 by Γιώργος Φιλίππου
Το κατέβασα κι εγώ στο PS4 και το έπαιξα. Πολύ καλό μου φάνηκε και μου άρεσε πάρα πολύ το πλάνο έξω από το Camp Nou.Είμαι fan του Fifa και περιμένω να παίξω το demo του Fifa 17 πως και πως.Για να δούμε αν φέτος το προ είναι καλύτερο και τελικά αγοράσω αυτό και όχι το Fifa.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
24 Aug 2016 22:54 #186693 by Πιέρρος Φουστέρης
Το δοκίμασα στο Xbox One και μπορώ να πω πως συμφωνώ σε όλα τα σημεία με τον Μάνο. Φάνηκε πολύ καλύτερο από το περσινό, αλλά, όπως και πολλοί άλλοι, περιμένω και το demo του FIFA 17 για να δω διαφορές!

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
25 Aug 2016 20:24 #186737 by Πιέρρος Φουστέρης
Από το 2ο ματς κιόλας, ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. :P (το κλιπάκι είναι από τον λογαριασμό μου στο YouTube, δεν ήξερα άλλο τρόπο για να το βάλω εδώ)

- Tyrion Lannister

More
25 Aug 2016 20:46 #186738 by Βασίλης
Γεματο με τετοια ειναι τα φιφα και τα προ των τελευταιων ετων.
Αν ειναι να συνεχιζουν να βγαζουν παιχιδια με glitches,bugs κλπ καλυτερα να σταματησουν να βγαζουν ποδοσφαιρακια για ενα διαστημα 2-3 ετων και να βγαζουν μονο οταν ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ και ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ το παιχνιδι...