Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 15

More
24 Nov 2015 13:50 - 24 Nov 2015 13:54 #171499 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 15

DoUzOs wrote: Αν εννοείς να αγοράσεις Fifa Points για να παίρνεις πακέτα με κάρτες(=παίκτες), τότε όχι. Με υπομονή και αρκετά παιχνίδια, μπορείς να μαζέψεις coins και να αγοράζεις καλούς παίκτες για να φτιάξεις δυνατές ομάδες. Δε χρειάζεται, πάντα, να αγοράζεις τους υπερπαικταράδες και να φτιάξεις κάποια dream team. Αν συνδυάσεις το chemistry (παίκτες από ίδια ομάδα-πρωτάθλημα-χώρα) με κάποιες θέσεις που θέλουν καλούς παίκτες (κυρίως κεντρικούς αμυντικούς, παίκτες στα άκρα, strikers και φυσικά τερματοφύλακα) θα φτιάξεις γρήγορα μια καλή ομάδα που θα αντέξει μέχρι να μαζέψεις περισσότερα coins και την ανανεώσεις.

Οπότε όλα OK,το μόνο πρόβλημα είναι πως στην περιοχή που είμαι έχω το on the go της cosmote και για μένα παίζουν ρόλο τα Giga που ανεβοκατεβάζω. :)

p.s Τώρα ποστάρω από τον χώρο εργασίας.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Nov 2015 13:54 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Nov 2015 15:09 #171501 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 15
Στο PS4 μονο πρεπει να εχεις PS Plus.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Nov 2015 21:43 - 24 Nov 2015 22:31 #171520 by Blood Prince
Σήμερα έχω στα χέρια μου το παιχνίδι και αυτό που παρατήρησα είναι πως ενώ δεν κολλάει καθόλου,δηλαδή πετάει με άλλα λόγια,κάνει διακοπές-επαναλήψεις ο ήχος δηλαδή κολλάει το ηχητικό κομμάτι,κάποιες φορές κατά την περιγραφή του αγώνα,όχι κατά την περιήγηση στο menu,ξέρει κανείς που οφείλεται αυτό ;

Ακόμα όσον αφορά τον χειρισμό θέλω να βάλω τα βελάκια από το πληκτρολόγιο για να κινούμαι και δεν μπαίνουν,αλλά μπαίνουν τα w s a d ή τα pad2 κ.λ.π.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Nov 2015 22:31 by Blood Prince.

More
25 Nov 2015 06:23 #171536 by Blood Prince
Το πρόβλημα στον ήχο μόνο κατά την περιγραφή ίσως οφείλεται στο directx ;

Το παιχνίδι πάντως τρέχει κανονικότατα..μόνο η περιγραφή μου κάνει κολλήματα κάποιες φορές..δεν διορθώνει αυτό ;

[IMG

Peter Baylish

More
25 Nov 2015 13:25 #171545 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 15
1)Το έχεις σίγουρα αυθεντικό?
2)Γραψε όλα τα specs του PC σου.
3)Κατεβασε την τελευταια εκδοση του DirectX. Ισως να οφειλεται στην καρτα ηχου σου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Nov 2015 13:47 - 25 Nov 2015 13:49 #171549 by Blood Prince

Manos wrote: 1)Το έχεις σίγουρα αυθεντικό?
2)Γραψε όλα τα specs του PC σου.
3)Κατεβασε την τελευταια εκδοση του DirectX. Ισως να οφειλεται στην καρτα ηχου σου.

1)Σίγουρα είναι αυθεντικό φίλε καθώς το αγόρασα από το Πλαίσιο.
2) Intel HD Graphics 4400 κάρτα γραφικών και Intel Core I5 4210 U 1,7 Ghz επεξεργαστής 4 G.B Μνήμη Ram Πρόκειται για το Laptop Lenovo G50-70 Θα το τσεκάρω όταν πάω σπίτι αλλά αυτά που ανέφερα είναι σχεδόν σίγουρα.
3)Λογικά στην κάρτα ήχου οφείλεται,ευχαριστώ για την απάντηση.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Nov 2015 13:49 by Blood Prince.

More
25 Nov 2015 16:04 - 25 Nov 2015 16:05 #171568 by Blood Prince

Manos wrote: Κατεβασε την τελευταια εκδοση του DirectX. Ισως να οφειλεται στην καρτα ηχου σου.

Επίσης θα τσεκάρω το setting στο sound να βάλω stereo...νομίζω είχα εγκαταστήσει ήδη το directx 11 αλλά μπορεί να μην περιλάμβανε τον ήχο..θα εγκαταστήσω έκδοση που περιλαμβάνει και ήχο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Nov 2015 16:05 by Blood Prince.

More
25 Nov 2015 20:25 - 25 Nov 2015 20:38 #171595 by Blood Prince
Δεν ξέρω τι γίνεται,εγκατέστησα το full πακέτο Microsoft Directx Sdk (June 2010)..αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο url για windows 8.1 64 bit για τον ήχο..τι να πει κανείς..πάλι επαναλαμβάνονται οι σχολιαστές του αγώνα σε σημείο που μου έρχεται να μηδενίσω τον σχολιασμό να ακούω μόνο το κοινό..δεν ξέρω τι φταίει.Ο ήχος στα multimedia ακούγεται μια χαρά και στο menu του fifa ακόμα και σε άλλο παιχνίδι το Dead Space 3.Αν ήταν θέμα directx δεν θα είχε και το dead space 3 πρόβλημα στον ήχο ; Anywayz

edit:Θα εγκαταστήσω αυτό getintopc.com/softwares/development/directx-11-free-download/ και αν δεν λυθεί το πρόβλημα και δεν έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο καλύτερο directx θα ακούω μόνο το κοινό και θα βάλω την περιγραφή στο mute..τι να πει κανείς.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Nov 2015 20:38 by Blood Prince.

More
25 Nov 2015 21:14 #171603 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic FIFA 15
καλησπερα,μην αφηνεις διπλο ή τριπλο reply αλλα κανε edit το παλιο σου μηνυμα.
τρεχεις τουλαχιστον αλλα 10 games στο laptop να μας πεις αν υπαρχουν θεματα με τον ηχο? Για να δούμε αν ειναι μόνο στο Fifa.

More
25 Nov 2015 21:54 - 25 Nov 2015 22:51 #171607 by Blood Prince
To Dead Space 3 και παλιότερα το Lucius,αλλά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τον ήχο.Ο ήχος στο fifa 15 κατά την περιγραφή κάποιες φορές κάνει σαν χαλασμένο γραμμόφωνο (οι σχολιαστές επαναλαμβάνουν την ίδια λέξη κατά διαστήματα)..τι να πει κανείς.

edit:Λοιπόν παίδες νομίζω βρήκα την λύση,στο Game Settings άλλαξα το frame rate :D

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 25 Nov 2015 22:51 by Blood Prince.