Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 15

More
30 Apr 2015 01:01 - 30 Apr 2015 02:57 #160141 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 15

it9997 wrote: Ειναι ιδεα μου ή αληθευει οτι η εκδοση του XB1 ειναι λιγοτερο προβληματικη (σε σχεση με το PS4)??
Mανο οντως το παιχνιδι ειναι αγανακτηση για πολλους λογους... αλλα μην τα παρατας τωρα. Ανεβα τουλαχιστον div 1.
Μας εδωσες παντως ωραια streams και σε ευχαριστουμε! :)

Το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια. Τώρα απομένουν 7 αγώνες για να πάρω έστω 4 νίκες και να μείνω κατηγορία για να μην φάω ξενέρωμα. Κι όλα αυτά με πολύ grinding στο single-player για να βγάλω τα λεφτά του Di Maria. Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω πάλι να κάνω το 6/7.

Περί διαφορών PS4 με Xbox One ίσως στο online να μην υπάρχει τόσο lag όσο του PS4.

Το μάθημά μου το έμαθα
- Ποτέ τις Τετάρτες UT.
- Ποτέ δεν παίζουμε αν δεν έχει πρώτα πράσινο δείκτη στο Latency.
- Ποτέ δεν βγαίνουμε στο dashboard.
- Ποτέ δεν κάνουμε Share το οτιδήποτε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 Apr 2015 02:57 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2015 13:06 #160177 by Τάσος Μαραγκός
Replied by Τάσος Μαραγκός on topic FIFA 15
αν ειναι να σκεφτεσαι οοοοοολα αυτα για να παιξεις online ματσακια και να κανεις το χαβαλε σου.ε τοτε στο καλο ΕΑ...

More
03 May 2015 03:03 - 04 May 2015 15:47 #160310 by Nikos Polychroniadis.
Replied by Nikos Polychroniadis. on topic FIFA 15

Manos wrote: Περί διαφορών PS4 με Xbox One ίσως στο online να μην υπάρχει τόσο lag όσο του PS4.

Το μάθημά μου το έμαθα
- Ποτέ τις Τετάρτες UT.
- Ποτέ δεν παίζουμε αν δεν έχει πρώτα πράσινο δείκτη στο Latency.
- Ποτέ δεν βγαίνουμε στο dashboard.
- Ποτέ δεν κάνουμε Share το οτιδήποτε.

Το 2ο (δευτερο) και το 4ο (τεταρτο) που αναφερεις ειναι απαραβατοι κανονες για μενα!!
Το μονο που με κανει να μην παραταω το online φετος, ειναι να ανεβω στην 1. Απο κει και μετα... χαλαρα ματσακια με φιλαρακια και κανενα carrier (career ηθελα να πω... αλλα το SC2 μ' εχει καταστρεψει) με το AI (αν και το βαριεμαι αυτο).
Last edit: 04 May 2015 15:47 by Nikos Polychroniadis..

More
04 May 2015 11:00 #160398 by YAN
Replied by YAN on topic FIFA 15
Παιδια ξερει κανεις ποιο ειναι το ποσοστο που σου κραταει απο την πωληση καποιου παιχτη? δεν ξερω τι εγινε σημερα αλλα πουλησα τον neymar 220.000 και μου πιστωσε μονο 209.000. τι ειναι παλι αυτο?????/

More
04 May 2015 12:22 - 04 May 2015 12:25 #160404 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 15

LEE wrote: Παιδια ξερει κανεις ποιο ειναι το ποσοστο που σου κραταει απο την πωληση καποιου παιχτη? δεν ξερω τι εγινε σημερα αλλα πουλησα τον neymar 220.000 και μου πιστωσε μονο 209.000. τι ειναι παλι αυτο?????/

Δεν θα έπρεπε να σου κρατάει ποσοστό απ' όσο γνωρίζω.
Βέβαια το έχεις φτάσει σε υψηλό επίπεδο γιατί με τέτοια ποσά δεν έχω δουλέψει ποτέ. Στα μικρότερα για να είμαι ελικρινής δεν υπολόγιζα διαφορές.Μπορεί και να αγόρασες κάτι ενδιάμεσα.

Α επίσης δείτε εδώ τακτικές για να βγάλετε coins. Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει:
- www.fifaencyclopedia.com/fifa-15-ultimate-team-money-making
- www.fifauteam.com/make-fut-15-coins/

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 04 May 2015 12:25 by Μάνος Γρυπάρης.

More
11 May 2015 13:10 #160680 by YAN
Replied by YAN on topic FIFA 15
Τελικα το τσεκαρα κραταει 5% προμηθεια στις πωλήσεις.
Τις τακτικες που ανεφερες τις εχω δοκιμασει και είναι οντως κερδοφορες.Απο εκει εχω βγαλει τα coins που ειδες για NEYMAR.

More
23 Nov 2015 22:31 #171489 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 15
Αν θέλω να παίξω ultimate team από το fifa 15 θα βρίσκω αντιπάλους ή θα είναι κάπως δύσκολο λόγω κυκλοφορίας του fifa 16 ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
24 Nov 2015 00:59 #171491 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Prince of Persia 30, από τη στιγμή που οι servers είναι ανοιχτοί, νομίζω πως θα βρεις αντιπάλους.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
24 Nov 2015 08:37 #171497 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 15
To ultimate team θέλει οπωσδήποτε πληρωμή για να φτιάξω ομάδα να παίζω online ή μπορώ να παίζω και free ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
24 Nov 2015 12:35 #171498 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν εννοείς να αγοράσεις Fifa Points για να παίρνεις πακέτα με κάρτες(=παίκτες), τότε όχι. Με υπομονή και αρκετά παιχνίδια, μπορείς να μαζέψεις coins και να αγοράζεις καλούς παίκτες για να φτιάξεις δυνατές ομάδες. Δε χρειάζεται, πάντα, να αγοράζεις τους υπερπαικταράδες και να φτιάξεις κάποια dream team. Αν συνδυάσεις το chemistry (παίκτες από ίδια ομάδα-πρωτάθλημα-χώρα) με κάποιες θέσεις που θέλουν καλούς παίκτες (κυρίως κεντρικούς αμυντικούς, παίκτες στα άκρα, strikers και φυσικά τερματοφύλακα) θα φτιάξεις γρήγορα μια καλή ομάδα που θα αντέξει μέχρι να μαζέψεις περισσότερα coins και την ανανεώσεις.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince