DoUzOs wrote: Αν εννοείς να αγοράσεις Fifa Points για να παίρνεις πακέτα με κάρτες(=παίκτες), τότε όχι. Με υπομονή και αρκετά παιχνίδια, μπορείς να μαζέψεις coins και να αγοράζεις καλούς παίκτες για να φτιάξεις δυνατές ομάδες. Δε χρειάζεται, πάντα, να αγοράζεις τους υπερπαικταράδες και να φτιάξεις κάποια dream team. Αν συνδυάσεις το chemistry (παίκτες από ίδια ομάδα-πρωτάθλημα-χώρα) με κάποιες θέσεις που θέλουν καλούς παίκτες (κυρίως κεντρικούς αμυντικούς, παίκτες στα άκρα, strikers και φυσικά τερματοφύλακα) θα φτιάξεις γρήγορα μια καλή ομάδα που θα αντέξει μέχρι να μαζέψεις περισσότερα coins και την ανανεώσεις.
Σήμερα κάηκα μέχρι το πρωϊ,να φανταστείς δεν έχω κοιμηθεί ακόμα.Επαιξα online season division 10 στο fifa 15,μιλάμε εκεί που έχανα 3-1 σε ένα παιχνίδι το γύρισα 3-3 και το χάρηκα.
Ο red_devil_6669 είμαι με την ομάδα Greek Wolves.Ελπίζω να μην κλείσουν τους servers στο άμεσο μέλλον,λόγω κυκλοφορίας fifa 16,όπως έχουν κάνει με προηγούμενους.Να κρατήσει ένα χρόνο ακόμα ελπίζω.
Geonick wrote: καλησπερα,μην αφηνεις διπλο ή τριπλο reply αλλα κανε edit το παλιο σου μηνυμα.
τρεχεις τουλαχιστον αλλα 10 games στο laptop να μας πεις αν υπαρχουν θεματα με τον ηχο? Για να δούμε αν ειναι μόνο στο Fifa.
Σιγά μην έτρεχα και άλλα 10....το Laptop είναι καινούριο και όπως είχα γράψει σε άλλα topic πριν είχα desktop με αρκετά λιγότερα features.Εξάλλου που να βρω λεφτά για ξόδεμα να αγοράσω 10 !!!! μα 10..πλάκα μου κάνεις ;
Οχι,δύο παιχνίδια τρέχω όλα και όλα και τα αγόρασα απο το Πλαίσιο οπότε εννοείτε αυθεντικά. Λές να τα αγόρασα πειρατικά απο το Πλαίσιο ;
Ρε κάνετε κάποιες ερωτήσεις κάποιες φορές.
Τελικά πάντως την λύση την βρήκα μόνος μου,έβαζα το frame rate στο no limit για αυτό κόλλαγε.
DoUzOs wrote: Φίλε Prince of Persia 30, από τη στιγμή που οι servers είναι ανοιχτοί, νομίζω πως θα βρεις αντιπάλους.
Αντιπάλους βρήκα,για πόσο θα είναι ανοιχτοί ακόμα είναι το ζήτημα.Αν παίζεις πάντως fifa 15 τσέκαρε red_devil_6669 η ID μου είναι να παίξουμε online season αν θέλεις.