Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 15

More
25 Nov 2015 22:56 #171609 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic FIFA 15
Καλό θα είναι να τρέξεις καμιά δεκαριά games στο Steam για να σιγουρευτείς ότι όλα ειναι οκ με το laptop σου.
Το Fifa 15 λογικα δεν εχει προβλημα οποτε μαλλον καλυτερα να τρεξεις κι αλλα games και να ρωτήσεις στο topic Laptop: Γενική συζήτηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2015 05:29 - 28 Nov 2015 11:29 #171741 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 15

DoUzOs wrote: Αν εννοείς να αγοράσεις Fifa Points για να παίρνεις πακέτα με κάρτες(=παίκτες), τότε όχι. Με υπομονή και αρκετά παιχνίδια, μπορείς να μαζέψεις coins και να αγοράζεις καλούς παίκτες για να φτιάξεις δυνατές ομάδες. Δε χρειάζεται, πάντα, να αγοράζεις τους υπερπαικταράδες και να φτιάξεις κάποια dream team. Αν συνδυάσεις το chemistry (παίκτες από ίδια ομάδα-πρωτάθλημα-χώρα) με κάποιες θέσεις που θέλουν καλούς παίκτες (κυρίως κεντρικούς αμυντικούς, παίκτες στα άκρα, strikers και φυσικά τερματοφύλακα) θα φτιάξεις γρήγορα μια καλή ομάδα που θα αντέξει μέχρι να μαζέψεις περισσότερα coins και την ανανεώσεις.

Σήμερα κάηκα μέχρι το πρωϊ,να φανταστείς δεν έχω κοιμηθεί ακόμα.Επαιξα online season division 10 στο fifa 15,μιλάμε εκεί που έχανα 3-1 σε ένα παιχνίδι το γύρισα 3-3 και το χάρηκα.

Ο red_devil_6669 είμαι με την ομάδα Greek Wolves.Ελπίζω να μην κλείσουν τους servers στο άμεσο μέλλον,λόγω κυκλοφορίας fifa 16,όπως έχουν κάνει με προηγούμενους.Να κρατήσει ένα χρόνο ακόμα ελπίζω.

Geonick wrote: καλησπερα,μην αφηνεις διπλο ή τριπλο reply αλλα κανε edit το παλιο σου μηνυμα.
τρεχεις τουλαχιστον αλλα 10 games στο laptop να μας πεις αν υπαρχουν θεματα με τον ηχο? Για να δούμε αν ειναι μόνο στο Fifa.

Σιγά μην έτρεχα και άλλα 10....το Laptop είναι καινούριο και όπως είχα γράψει σε άλλα topic πριν είχα desktop με αρκετά λιγότερα features.Εξάλλου που να βρω λεφτά για ξόδεμα να αγοράσω 10 !!!! μα 10..πλάκα μου κάνεις ;
Οχι,δύο παιχνίδια τρέχω όλα και όλα και τα αγόρασα απο το Πλαίσιο οπότε εννοείτε αυθεντικά. Λές να τα αγόρασα πειρατικά απο το Πλαίσιο ;
Ρε κάνετε κάποιες ερωτήσεις κάποιες φορές.
Τελικά πάντως την λύση την βρήκα μόνος μου,έβαζα το frame rate στο no limit για αυτό κόλλαγε.

DoUzOs wrote: Φίλε Prince of Persia 30, από τη στιγμή που οι servers είναι ανοιχτοί, νομίζω πως θα βρεις αντιπάλους.

Αντιπάλους βρήκα,για πόσο θα είναι ανοιχτοί ακόμα είναι το ζήτημα.Αν παίζεις πάντως fifa 15 τσέκαρε red_devil_6669 η ID μου είναι να παίξουμε online season αν θέλεις. ;)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 28 Nov 2015 11:29 by Blood Prince.

More
28 Nov 2015 14:15 #171754 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 15
Στα PC υπάρχουν εκατοντάδες free-to-play games.
Όταν κάποιος moderator κάνει ερώτηση προφανώς και θέλει να βοηθήσει. Αν έτρεχες 10 games και σου εμφάνιζε το πρόβλημα σε αρκετά ακόμη τότε θα έφταιγε το laptop. Οντως, τα laptop έχουμε πει οτι δεν κάνουν για gaming. ΕΙδικά οι κάρτες γραφικών τους ειναι πιο αδύναμες από αυτές των Desktop PCs. Επομένως είναι θέμα laptop, θα πρέπει να χαμηλώνεις ρυθμίσεις για να μην εχεις θεματα.

Για Fifa 15 Online αφησε το ID σου στο subforum "Online" για να το δει περισσότερος κοσμος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Nov 2015 22:29 - 30 Nov 2015 22:32 #171904 by Blood Prince
Στο Fifa 15 που παίζω career mode απολύθηκα από την Plymouth και με την Oxford United τα πηγαίνω καλά με 2 νίκες 1 ισοπαλία στα 3 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και προκρίθηκα και στον β'γύρο του Carling Cup.

Πάντως ακόμα και το semi pro θυμίζει Legendary lvl του Fifa 10.

Οταν ο αντίπαλος αντί να δώσει πάσα κρατάει την μπάλα και κάνει χιλιόμετρα και ο κάθε παίκτης είναι Μέσσι γιατί μου αλλάζει τα φώτα για να του πάρω την μπάλα,όταν η πάσα είναι σχεδόν ανύπαρκτη και μπορώ να βάλω γκόλ με έναν παίκτη και μόνο,όπως γινόταν στο Fifa 98 όταν μου δείχνει στιγμιότυπα μετά το τέλος του αγώνα και ενώ πατάω esc είμαι υποχρεωμένος να τα δω,μου έρχεται να σπάσω το Laptop το οποίο κοστίζει και δεν μου φταίει σε τίποτα. Απο τα πιο σπαστικά παιχνίδια ακόμα και σε semi pro επίπεδο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 30 Nov 2015 22:32 by Blood Prince.

More
12 Dec 2015 13:53 #172982 by Blood Prince
Εχω παρατηρήσει πως ακόμα και το World Class το κερδίζω με Assistant χωρίς να δυσκολευτώ ιδιαίτερα,αλλά manual και semi pro σερνόμουν.Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει το manual.Αν μπορεί κάποιος να μου πει.

Πιστεύω λογικά και online θα τα πάω καλά τώρα που έβαλα assistant τον χειρισμό.

[IMG

Peter Baylish

More
14 Dec 2015 00:09 #173380 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic FIFA 15

Prince of Persia 30 wrote: Εχω παρατηρήσει πως ακόμα και το World Class το κερδίζω με Assistant χωρίς να δυσκολευτώ ιδιαίτερα,αλλά manual και semi pro σερνόμουν.Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει το manual.Αν μπορεί κάποιος να μου πει.

Η διαφορά τους είναι ο βαθμός που σε υποβοηθάει το PC ή η κονσόλα στις πάσες και τα σουτ. Δηλαδή το assistant σε βοηθάει πολύ στο να πάει η μπάλα εκεί ακριβώς που θες. Το semi σε βοηθάει λίγο λιγότερο (δηλαδή μπορεί ο μοχλός να μην δείχνει ακριβώς εκεί που θες να πάει η μπάλα αλλά λίγο δίπλα αλλά και πάλι θα γίνεται αυτό που θες) ενώ το manual στέλνει την μπάλα ακριβώς στην μεριά που πας τον μοχλό (άρα και πιο δύσκολο).

More
14 Dec 2015 08:15 - 14 Dec 2015 08:17 #173397 by Blood Prince

Ntallaris wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Εχω παρατηρήσει πως ακόμα και το World Class το κερδίζω με Assistant χωρίς να δυσκολευτώ ιδιαίτερα,αλλά manual και semi pro σερνόμουν.Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει το manual.Αν μπορεί κάποιος να μου πει.

Η διαφορά τους είναι ο βαθμός που σε υποβοηθάει το PC ή η κονσόλα στις πάσες και τα σουτ. Δηλαδή το assistant σε βοηθάει πολύ στο να πάει η μπάλα εκεί ακριβώς που θες. Το semi σε βοηθάει λίγο λιγότερο (δηλαδή μπορεί ο μοχλός να μην δείχνει ακριβώς εκεί που θες να πάει η μπάλα αλλά λίγο δίπλα αλλά και πάλι θα γίνεται αυτό που θες) ενώ το manual στέλνει την μπάλα ακριβώς στην μεριά που πας τον μοχλό (άρα και πιο δύσκολο).

Οπότε δεν βρίσκω να έχει λόγο ύπαρξης το manual...πιστεύω πως δεν θα έπρεπε οι προγραμματιστές να δίνανε αυτή την επιλογή..θα έπρεπε να ήταν assistant το gameplay..επίσης πιστεύω πως η συντριπτική πλειοψηφία που παίζει online παίζει με την ρύθμιση στο assistant.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Dec 2015 08:17 by Blood Prince.

More
30 Jan 2016 18:25 #176129 by Σίμος
Replied by Σίμος on topic FIFA 15
Έχω ένα θέμα με το creation centre.

Αρχικά κατεβάζω την σουπερ λιγκ αλλα δεν μετεχουν οι ομαδες στις ευρωπαικες διοργανωσεις.

Επομενως κατεβασα τις ομαδες μια-μια ξεχωριστα και τις εκανα swap με αυτές του βελγίου.

Την πρώτη χρονιά έπαιξα κανονικά όμως όταν πάει να αρχίσει η δεύτερη σεζόν για κάποιο λόγο δεν φορτώνει το euro league και στα ζευγάρια βγάζει TBDvsTBD. Έτσι όταν πάει 20 αυγούστου που αρχίσουν τα παιχνίδια κολλάει όλο playstation και δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα.

Είχε κανείς το ίδιο θέμα ή ξέρετε πως αντιμετωπίζεται κάτι τέτοιο?

More
02 Feb 2016 14:50 #176232 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 15
Εχει να κανει με το οτι χρησιμοποίησες ανεπίσημο patch.

Δοκιμασε να επαναφέρεις τα αρχεία ή να μιλήσει με αυτούς που το εφτιαχναν. Αν το εφτιαξες εσυ και δεν μπορεις να βγαλεις ακρη θα πρεπει να επαναφερεις τα αρχεια. Στη χειροτερη σωσε τα saves σου σε USB και Re-Install μηπως σωθουν τα saves. (Εκτος αν εχεις ελληνικη ομαδα οποτε δεν βγαινει ακρη και το save αχρηστεύεται).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Mar 2016 12:02 - 01 Mar 2016 12:05 #177360 by Blood Prince
Στο fifa 10 κάθε φορά που κατακτούσα κάποιο πρωτάθλημα υπήρχε αντίστοιχη ένδειξη,ένα τσεκάρισμα δηλαδή που σου έδινε κίνητρο να τα κατακτήσεις όλα.

Στο fifa 15 δεν υπάρχει τέτοιο κίνητρο καθώς μόλις το κατακτάς δεν αποθηκεύεται κάπου,εκτός αν φαίνεται στο origin στα achievements και δεν το έχω προσέξει και καταντάει βαρετό.

Ακόμα στο ιστορικό στο career mode δεν φαίνεται ποιος τίτλος έχει κατακτηθεί συγκεκριμένα όπως στο fifa 10.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 01 Mar 2016 12:05 by Blood Prince.