Θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλό,ούτε εγώ αντιμετώπισα θέμα με τερματοφύλακες αλλά και παίζοντας online όμως θα μπορούσαν να κάνουν πιο ενδιαφέρον το career mode επειδή είναι κάπως βαρετό (για παράδειγμα το Fifa 10 είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς με την λήξη του αγώνα είχες την δυνατότητα να επιλέξεις μέσα απο ερωτήσεις διάφορες επιλογές οι οποίες είχαν μεγάλη ποικιλία κάθε φορά,ενώ στο Fifa 15 βλέπεις διάφορες δημοσιεύσεις απο άρθρα σε εφημερίδες οι οποίες όμως είναι επαναλαμβανόμενες και απο κάποιο σημείο και μετά καταντάν βαρετές).
Επιπλέον θα μπορούσε να υπήρχε η δυνατότητα να ανεβάσεις μια ομάδα απο την football league 2 στην premier league χωρίς να παίζεις career mode,δηλαδή να είσαι αναγκασμένος να κάνεις αγοραπωλησίες παικτών,μια δυνατότητα που επίσης υπήρχε στο Fifa 10. Ενα άλλο που παρατήρησα ήταν πως στο tournament ενώ κατέκτησα τον τίτλο δεν είδα καθόλου βράβευση,όσο παράξενο και αν φαίνεται.
Αυτά αν μπορούσαν να διορθώσουν και θα ήταν τέλειο,κατά την γνώμη μου πάντα.Με τις διαιτησίες δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα αλλά ακόμα και αν υπάρχουν κάποια λάθη,λάθη συμβαίνουν και στην πραγματικότητα και μάλιστα ηθελημένα κάποιες φορές.Οπότε διαιτητικά λάθη προσδίδουν μεγαλύτερο ρεαλισμό στο παιχνίδι.Σοβαρά λάθη πάντως στο θέμα της διαιτησίας δεν έχω παρατηρήσει.
Οσο για το lag στο online έχω παίξει πολλές φορές ultimate team και όταν αντιμετώπισα θέμα ήταν όταν η σύνδεση δεν ήταν πολύ καλή κάτι που το γνώριζα πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση μέσα απο το rate αλλά και όταν ο αντίπαλος ηθελημένα διέκοπτε τον αγώνα.Αυτό βέβαια εξαρτάται απο αυτόν με τον οποίον παίζεις online και όχι απο τον τίτλο καθώς ακόμα και αν δεν υπήρχε η δυνατότητα για διακοπή του αγώνα,όποιος θέλει οποιαδήποτε στιγμή κλείνει το κομπιούτερ ή αφαιρεί το modem-router και χάνεται η σύνδεση.