Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 15

More
04 Mar 2016 14:03 #177494 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 15
Αυτό που ξεχωρίζει πάντως στο Fifa 15 είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Anfield και συγκεκριμένα ακούγεται καθαρά το you'll never walk alone..πιστεύω τέτοια ατμόσφαιρα δεν υπάρχει σε κανένα άλλο γήπεδο στο παιχνίδι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2016 12:34 #185667 by Γιώργος Φιλίππου
Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό! Lag στο online και το a.i των διαιτητών και των τερματοφυλάκων τραγικό!
Το Fifa 16 είχε κάποιες διορθώσεις αλλά και πάλι είχε κι αυτό προβλήματα.
Ας ελπίσουμε σε ένα καλό Fifa 17

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
01 Aug 2016 15:01 #185678 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

GeoRaragh wrote: Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό! Lag στο online και το a.i των διαιτητών και των τερματοφυλάκων τραγικό!
Το Fifa 16 είχε κάποιες διορθώσεις αλλά και πάλι είχε κι αυτό προβλήματα.
Ας ελπίσουμε σε ένα καλό Fifa 17

Μια χαρά ήταν το fifa 15 όπως και το 16. Το lag στο online δεν ευθύνεται πάντα στους servers. Εγώ PC έπαιζα και σε 1-2 στα 10 να είχε lag. Το ΑΙ των τερματοφυλάκων ήταν πολύ καλό δεν καταλαβαίνω που είχες θέμα. Με τους διαιτητές δεν μας είχε συνηθίσει έτσι άσχημα η ΕΑ και ελπίζω να το φτιάξουν. Γενικα είναι εξαιρετικό παιχνίδι αλλά μπορεί και ακόμα καλύτερο να γίνει αν διορθώσουν τα λίγα αρνητικά που έχει.

More
26 Aug 2016 02:03 #186762 by Δημήτρης Φιλίππου
Κατα τη γνωμη μου ειναι ενα απο τα χειροτερα φιφα που εχουν βγει.Τραγικοι διαιτητες χαμηλο A.I και πολυ lag στο online

More
29 Aug 2016 17:49 - 29 Aug 2016 18:02 #186897 by Blood Prince
Warning: Spoiler!

Θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλό,ούτε εγώ αντιμετώπισα θέμα με τερματοφύλακες αλλά και παίζοντας online όμως θα μπορούσαν να κάνουν πιο ενδιαφέρον το career mode επειδή είναι κάπως βαρετό (για παράδειγμα το Fifa 10 είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς με την λήξη του αγώνα είχες την δυνατότητα να επιλέξεις μέσα απο ερωτήσεις διάφορες επιλογές οι οποίες είχαν μεγάλη ποικιλία κάθε φορά,ενώ στο Fifa 15 βλέπεις διάφορες δημοσιεύσεις απο άρθρα σε εφημερίδες οι οποίες όμως είναι επαναλαμβανόμενες και απο κάποιο σημείο και μετά καταντάν βαρετές).

Επιπλέον θα μπορούσε να υπήρχε η δυνατότητα να ανεβάσεις μια ομάδα απο την football league 2 στην premier league χωρίς να παίζεις career mode,δηλαδή να είσαι αναγκασμένος να κάνεις αγοραπωλησίες παικτών,μια δυνατότητα που επίσης υπήρχε στο Fifa 10. Ενα άλλο που παρατήρησα ήταν πως στο tournament ενώ κατέκτησα τον τίτλο δεν είδα καθόλου βράβευση,όσο παράξενο και αν φαίνεται.

Αυτά αν μπορούσαν να διορθώσουν και θα ήταν τέλειο,κατά την γνώμη μου πάντα.Με τις διαιτησίες δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα αλλά ακόμα και αν υπάρχουν κάποια λάθη,λάθη συμβαίνουν και στην πραγματικότητα και μάλιστα ηθελημένα κάποιες φορές.Οπότε διαιτητικά λάθη προσδίδουν μεγαλύτερο ρεαλισμό στο παιχνίδι.Σοβαρά λάθη πάντως στο θέμα της διαιτησίας δεν έχω παρατηρήσει.

Οσο για το lag στο online έχω παίξει πολλές φορές ultimate team και όταν αντιμετώπισα θέμα ήταν όταν η σύνδεση δεν ήταν πολύ καλή κάτι που το γνώριζα πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση μέσα απο το rate αλλά και όταν ο αντίπαλος ηθελημένα διέκοπτε τον αγώνα.Αυτό βέβαια εξαρτάται απο αυτόν με τον οποίον παίζεις online και όχι απο τον τίτλο καθώς ακόμα και αν δεν υπήρχε η δυνατότητα για διακοπή του αγώνα,όποιος θέλει οποιαδήποτε στιγμή κλείνει το κομπιούτερ ή αφαιρεί το modem-router και χάνεται η σύνδεση.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Aug 2016 18:02 by Blood Prince.

More
20 Sep 2016 21:13 #187820 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Δεν περιμενα να εχει προσφατα σχολια το θεμα.Οποτε θα ρωτησω.Μπορεις να παιξεις στο fifa15 τον Ronaldo???το κανονικο ε.το φαινομενο.οχι τον αλλον τον ποζερο

More
20 Sep 2016 23:01 - 21 Sep 2016 00:20 #187826 by Πιέρρος Φουστέρης

Skorpion4 wrote: Δεν περιμενα να εχει προσφατα σχολια το θεμα.Οποτε θα ρωτησω.Μπορεις να παιξεις στο fifa15 τον Ronaldo???το κανονικο ε.το φαινομενο.οχι τον αλλον τον ποζερο

Απ' ό,τι βλέπω σε διάφορα forums του FIFA και βίντεο, μπορείς να παίξεις με τον Βραζιλιάνο Ronaldo μόνο στο Ultimate Team, μιας και βγήκε ως Legend card. Εκτός Ultimate Team, δε νομίζω.
Edit: να σημειώσω πως οι Legends υπάρχουν, μόνο, στις Xbox κονσόλες (δηλαδή, Xbox 360 και Xbox One).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 21 Sep 2016 00:20 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
21 Sep 2016 00:59 - 21 Sep 2016 01:07 #187838 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ο Ronaldo δεν υπάρχει ούτε στο Ultimate Team σε κανένα από τα καινούργια FIFA οπότε δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε με το λατρεμένο και αγαπημένο μου Φαινόμενο. Αν θα βγει στο 17 δεν το γνωρίζω.

Επίσης δεν υπάρχει κανονικός και μη κανονικός Ρονάλντο, το να αποκαλείς πόζερο έναν αθλητή με τέτοιους αριθμούς, επιτεύγματα και διάρκεια είναι τουλάχιστον άστοχο. Αναγκαίο κακό είναι το μιντιακό και διαφημιστικό κομμάτι πλέον στο ποδόσφαιρο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη αρχίσει να χτίζει το τι θα κάνει αφού σταματήσει. Το brand name του είναι πανίσχυρο παγκοσμίως ήδη και αναμένεται να μείνει ψηλά και αφού σταματήσει.
Last edit: 21 Sep 2016 01:07 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
21 Sep 2016 02:15 - 21 Sep 2016 02:31 #187842 by Blood Prince

g.dfil wrote: Κατα τη γνωμη μου ειναι ενα απο τα χειροτερα φιφα που εχουν βγει.Τραγικοι διαιτητες χαμηλο A.I και πολυ lag στο online

Εγώ απορώ πάντως το χαμηλό Α.Ι που το είδες ;

Θες να πεις πως μπορείς ακόμα και στο Legendary να κερδίσεις άνετα ομάδες όπως η Barcelona ή η Bayern κ.λ.π ;

Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω ποδοσφαιράκι πιο δύσκολο απ'ότι είναι το Fifa 15 στο Legendary επίπεδο δυσκολίας εκτός αν το βάζεις στο Beginner.

Μάλιστα πιστεύω πως ακόμα και στο Professional είναι ζόρικα τα πράγματα ειδικά αν δεν έχεις τον χειρισμό στο Assistant αλλά στο Manual.Το Assistant είναι μια επιλογή που σε διευκολύνει στο να δίνεις πάσα εκεί που θέλεις κ.λ.π

Επίσης αν το βρίσκεις εύκολο εκτός απο Manual στο χειρισμό βάλτο και στο Fast.Εγώ πάντα την ταχύτητα την βάζω στο Fast.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Sep 2016 02:31 by Blood Prince.

More
21 Sep 2016 09:10 #187846 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συμφωνώ με τον Prince. Το FIFA 15 στο επίπεδο legendary είναι αρκετά δύσκολο. Και στο professional είναι δύσκολο αρκετές φορές διότι το παιχνίδι έχει εξαιρετικό ΑΙ και σε παίζει πολύ έξυπνα, συνήθως με το λεγόμενο τικι-τακα. Δύσκολα του παίρνεις τη μπάλα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince