Τέλος τα FIFA 15 livestreams
Έκανα περίπου ένα μήνα να παίξω Fifa 15 Ultimate Team και μπήκα σήμερα να ξαναδώ τι γίνεται στην Division 2! Παίζω το 3ο ματς στην Division 3.
Γύρισα ματς από 0-2 σε 3-2 (παρά τον τραυματισμό Sturridge), ο αγώνας τελειώνει, οι παίκτες πανηγυρίζουν κι εγώ για κακή μου τύχη βγαίνω στο dashboard. To PSN κολλάει σε αυτό το σημείο που βλέπετε!
Θυμίζω ότι στο τελευταίο livestream έχασα το 1ο ματς λόγω disconnection που δέχθηκα από τους servers και το 2ο λόγω καλύτερου αντιπάλου. Οι servers της EA κάνουν...update Τετάρτη την ώρα του livestream και εμείς τρώμε lagspikes και χάνουμε ματς στα χαρτιά.
Περιμένω περίπου ένα λεπτό, πατάω το PS button στο DualShock 4, ακούω μόνο τον ήχο. Η εικόνα παγωμένη.
Κλείνω την κονσόλα, ανοίγω πάλι το Fifa 15 και τι να δω? Μήνυμα προειδοποίησης ότι έκανα Quit! Χάνω το ματς στα χαρτιά! 2 στους 3 αγώνες τους έχω χάσει στα χαρτιά ενώ κέρδιζα! (τον 2ο τον έχασα κανονικά).
Κι όλα αυτά ενώ το ματς είχε τελειώσει!
Έχουμε φτάσει στο 2015, το online gaming υπάρχει...20 χρόνια τώρα και είναι προφανές ότι η EA Canada έχει σίγουρα ένα σωρό άχρηστους developers που ΔΕΝ μπορούν να φτιάξουν κάτι τόσο απλό. Το να διατηρείται το αποτέλεσμα ενός αγώνα
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. Είτε γιατί κόλλησε η κονσόλα, είτε γιατί αποσυνδέθηκε κάποιος, για οποιονδήποτε λόγο.
Δεν συζητάμε καν το να προηγείται κάποιος 2-0 ή 3-0 στο '90, να γίνεται αποσύνδεση και να υπολογίζει το παιχνίδι ότι "Ο αντίπαλος δεν θα είχε χρόνο να ισοφαρίσει". Ας το αφήσουμε αυτό. Μιλάμε για αγώνα όπου ο διαιτητής σφύριξε, οι παίκτες χαιρέτισαν και το αποτέλεσμα καθορίστηκε.
ΑΡΚΕΤΑ με αυτή την πατάτα. Τέλος τα livestream με το Fifa 15. Δεν ξέρω καν αν θα κάτσω να ξαναπαίξω. Τα τελευταία χρόνια όλα τα Sports games το μόνο που κάνουν είναι να μας πετάνε στη μάπα μικρά updates κάθε χρόνο, να δημιουργούν νέες εκδόσεις με προβλήματα και να περιμένουν να ασχολούμαστε μαζί τους.
Από το '88 που παίζω games ασχολούμαι απ' την πρώτη ημέρα με ποδοσφαιράκια και manager games. Μέχρι το 2010-2011 μπορώ να πω πως είχαμε μία άνοδο. Τα τελευταία χρόνια το μόνο που βλέπουμε είναι ΠΑΡΑΚΜΗ! Κι αυτό μας κάνει φυσικά να στρεφόμαστε σε άλλα genres.
Από σήμερα σταματάω οριστικά τα FIFA 15 livestreams. Δεν θα κάτσω να ξεφτιλίζομαι και να χάνω την υπομονή μου σε ένα παιχνίδι που έχει
ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ κώδικα που έχω δει ποτέ μου! Άμα θα σοβαρευτεί η EA στο Fifa 16 (που δεν το νομίζω γιατί όλα όσα έχουμε πει σε τόσες σελίδες topic έπρεπε να διορθωθούν με patches) ίσως θα ξανανοίξει η κάμερα τις Τετάρτες. Προς το παρόν έχουμε ένα σωρό άλλα games.