Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
More
06 Oct 2013 13:16 #133357 by Νικόλας Μαρκόγλου
Να σου πω, εμένα το παλιό με τον Matthew Broderick μου άρεσε πολύ και δεν ξέρω γιατί έφαγε τόσο θάψιμο... πάντως, τεράστιο τέρας που ισοπεδώνει πόλεις (και όπως φαίνεται θα πολεμάει κι άλλα τέρατα)... τι άλλο μπορεί να θέλεις για blockbuster!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2013 18:09 #134396 by Νικόλας Μαρκόγλου
Η πορεία του Lian Neeson ως ο νέος (όχι ηλικιακά βέβαια) actio hero συνεχίζεται ακάθεκτα με το Non-Stop. Η νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Jaume Collet-Serra (Unknown) θα τοποθετεί τον Ιρλανδό πρωταγωνιστή στο ρόλο του υπεύθυνου ασφαλείας ενός αεροπλάνου. Τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή όταν θα αρχίσει να λαμβάνει μηνύματα στο κινητό του πως ανά 20 λεπτά κάποιος επιβάτης θα πεθαίνει ενώ η κατάσταση χειροτερεύει όταν θα αρχίσει να φαίνεται στον υπόλοιπο κόσμο ότι ο ίδιος είναι ο δράστης.

[youtube:36mg6l7m]
[/youtube:36mg6l7m]

More
24 Oct 2013 00:23 #134476 by Γρηγόρης Βούλγαρης

MarkodisRM wrote: Η πορεία του Lian Neeson ως ο νέος (όχι ηλικιακά βέβαια) actio hero συνεχίζεται ακάθεκτα με το Non-Stop. Η νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Jaume Collet-Serra (Unknown) θα τοποθετεί τον Ιρλανδό πρωταγωνιστή στο ρόλο του υπεύθυνου ασφαλείας ενός αεροπλάνου. Τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή όταν θα αρχίσει να λαμβάνει μηνύματα στο κινητό του πως ανά 20 λεπτά κάποιος επιβάτης θα πεθαίνει ενώ η κατάσταση χειροτερεύει όταν θα αρχίσει να φαίνεται στον υπόλοιπο κόσμο ότι ο ίδιος είναι ο δράστης.

[youtube:n90povir]

[/youtube:n90povir]

Γιατί έχει γίνει τόσο Badass ο Neeson, μπορείς να μου το εξηγήσεις??

More
24 Oct 2013 02:41 #134483 by Argiris Papaioannoy
2 Sold out ειχε πρεμιερα αν δεν κανω λαθος. Δεν ξερω αν την εχει αναφερει καποιος εδω...

[youtube:onq76b8p]
[/youtube:onq76b8p]

More
24 Oct 2013 13:12 #134486 by Νικόλας Μαρκόγλου
Αν ήμουνα Ελλάδα σίγουρα θα πήγαινα κινηματογράφο για να το στηρίξω. Το trailer δείχνει προσεγμένη δουλειά (δεδομένου του budget που είχε) αν και για να πω την αλήθεια μου φαίνεται πως το μελανό του σημείο θα είναι η ηθοποιία.

More
24 Oct 2013 19:35 #134498 by Βασίλης Καμακάρης
Αυτή ζητάω να δω περιμένω πολλά?

[center:2no63kcc][youtube:2no63kcc]
[/youtube:2no63kcc][/center:2no63kcc]

More
24 Oct 2013 19:50 #134500 by Νικολής Ασημάκης

More
24 Oct 2013 20:29 #134502 by Νικόλας Μαρκόγλου
Το πρώτο δεν μου άρεσε καθόλου. Το trailer σε αυτό φαίνεται να έχει αρκετό χαβαλέ και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω από τον Crossbone. Ομολογώ πάντως ότι δεν ήξερα για τη συμμετοχή του Robert Redford και μου φαίνεται ότι τον διαλέξανε απλά και μόνο για το μέγεθος του ονόματός του (απολύτως φυσικό) και ότι αυτός πήρε το ρόλο για να στηρίξει την σύνταξή του (και πάλι απόλυτα φυσικό).

More
28 Oct 2013 10:10 #134634 by Νικόλας Μαρκόγλου
Εξαιρετικά νέα σήμερα καθώς μέσω tweet του σκηνοθέτη Fede Alvarez (του Evil Dead remake) επισημοποιήθηκε ο Sam Raimi ως σκηνοθέτης του Army of Darkness 2 ενώ μένει να δούμε αν θα επιστρέψει ο συμπαθής Bruce Campbell στον ρόλο του Ash. Το πρώτο Army of Darkness οι παλιότεροι (και b-μουβάδες) θα το θυμούνται ως το τρελό sequel του Evil Dead 2.