Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
25 Aug 2013 12:17 #130975 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ναι ρε συ, και μένα μου κάθεται στραβά ο Αφλεκ για Batman...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2013 12:37 #130978 by Θοδωρής Κώτσελας
το πιο πιθανο ειναι ο Affleck να τα φτιαξει με τον superman :D :D

More
25 Aug 2013 14:35 #130982 by Κώστας Λάβαρης
Επομένως Zaratoth μας λες πως ο Affleck θα είναι ένας από τους καλύτερους Batman όλων των εποχών. (αν όχι ο καλύτερος) Εδώ κατάφερε να κάνει ένα rubbish Daredevil, που είναι ένας από τους πιο γαμάτους ήρωες θα καταφέρει να φορέσει τα παπούτσια του Batman που είναι ο πιο γαμάτος;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
25 Aug 2013 15:33 #130984 by Νικολής Ασημάκης
Αυτό που λέω είναι να μην είστε προκατειλημμένοι. Και τον Heath Ledger κράζανε πως θα έκανε τον Joker gay (Brokeback Mountain γαρ) και πως είναι από τους πιο άθλιους ηθοποιούς ever και τώρα ξαφνικά είναι ο καλύτερος Joker ever. Δεν λέω πως απαραιτήτως θα είναι ο πιο γαμάτος Batman, αλλά δεν σημαίνει πως θα είναι απαραιτήτως και κακός. Ο Daredevil έγινε 10 χρόνια πριν, δεν έγινε χτες, έχουν περάσει χρόνια από τότε. Και δεν είναι και ο Marvel-ιακός Batman, να πεις πως έχει παρεμφερής ανάγκες ο ρόλος του (τυφλός κλπ). Επιπλέον, η τριλογία του Nolan τελείωσε, αντίο, ώρα για κάτι καινούργιο και πιο κοντά στα κόμικ, άρα ξεχνάμε τον ρεαλιστικό Μπάτμαν/Bale και πάμε πίσω σε έναν πιο κόμιξ Batman/Affleck. Και αν δεν γυριστεί η ταινία και κυκλοφορήσει, πως μπορείς να έχεις ακράδαντα σωστή και καθολική άποψη ότι δεν θα παίξει καλά; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Είδες κρυφό footage γυρισμάτων που δεν έχουμε δει; Πως το ξέρεις; Εκτός και αν στις προηγούμενες ταινίες του, ο Affleck είχε παίξει τον Batman και δεν το πήρε το μάτι μου.

More
25 Aug 2013 15:36 #130985 by Σπύρος
Νικολή σε αυτό το θέμα είμαι 100% σύμφωνος μαζί σου.

More
25 Aug 2013 15:40 #130987 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Καλύτερος Τζόκερ ήταν για μένα ο Τζακ, γυάλιζε το μάτι του ρε παιδί μου απο τότε που έπαιξε στην Λάμψη :P

More
More
25 Aug 2013 15:46 #130989 by eliminator
«Οπαδοί» του Μπάτμαν συγκεντρώνουν υπογραφές κατά του Μπεν Αφλεκ

Μετά την ανακοίνωση της Warner ότι ο νέος Μπάτμαν, στο sequel της ταινίας «Man of Steel», θα είναι ο Μπεν Αφλεκ έκρηξη αρνητικών σχολίων παρατηρείται στους δημοφιλείς τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Εκατοντάδες τα tweets, δεκάδες είναι τα γκρουπ στο Facebook, άλλα τόσα τα σχόλια σε μπλογκς που θέλουν εδώ και τώρα να αλλάξει ο πρωταγωνιστής της ταινίας. Οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου δεν προτείνουν εναλλακτική, απλώς απαιτούν να μην είναι ο Μπεν Αφλεκ αυτός που θα υποδυθεί τον άνθρωπο-νυχτερίδα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, διαδικτυακή διαμαρτυρία καλεί την εταιρία παραγωγής να τον διώξει από το καστ της ταινίας και προσκαλεί τους υποστηρικτές της άποψης αυτής να υπογράψουν.

Έτσι, στην ιστοσελίδα change.org εμφανίζεται η φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού με ένα τεράστιο κατακόκκινο «Νo» στο πρόσωπό του, αλλά και ένα κείμενο που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο γοητευτικός Αφλεκ είναι ακατάλληλος για τον ρόλο.

«Οι υποκριτικές ικανότητές του δεν πλησιάζουν καν τον ρόλο του Μπρους Γουέιν και θα δε θα μπορεί να τον ερμηνεύσει σωστά. Δεν έχει χτισμένο κορμί και δεν είναι αρκετά τρομακτικός για τον ρόλο του Μπάτμαν. Η ερμηνεία του ως Daredevil ήταν άθλια και δεν πλησιάζει καν σε πρωταγωνιστή ταινίας δράσης. Σας παρακαλώ βρείτε κάποιον άλλο», γράφει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Μέχρι στιγμής, η διαμαρτυρία έχει συγκεντρώσει 51.145 υπογραφές ανθρώπων που δε θέλουν τον, πολυβραβευμένο για την ταινία «Επιχείρηση: Argo», ηθοποιό και όπως φαίνεται σύντομα θα ξεπεράσει τις 70.000 που είναι και ο απαιτούμενος αριθμός.

More
25 Aug 2013 15:57 #130991 by Νικολής Ασημάκης

aliengoa wrote: Καλύτερος Τζόκερ ήταν για μένα ο Τζακ, γυάλιζε το μάτι του ρε παιδί μου απο τότε που έπαιξε στην Λάμψη :P

Δεν έχω δει ακόμα αυτή την ταινία. Είχα πετύχει στην τηλεόραση και χάζεψα το Batman Returns αλλά μου φάνηκε τόσο κακό που στα μισά έκλεισα την τηλεόραση και πήγα να κάνω τίποτα άλλο. Μετά από αυτό φοβάμαι να δω και το πρώτο.

Όσο για αυτό που έγραψε ο eliminator.

Πιστεύω πως όποιον και να έβαζαν, ο κόσμος θα έκραζε. Ήθελαν τον δοκιμασμένο Bale και τώρα που δεν το έχουν κράζουν.

More
25 Aug 2013 16:51 #130994 by Βασίλης Καμακάρης
Zaratoth θα σου πρότεινα να δεις την πρώτη ταινία είναι πολύ καλή ειδικά ο Jack Nicholson στο ρόλο του joker ήταν απίστευτος και γενικά το ψυχωτικό του πάει σαν ρόλος.