Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
25 Aug 2013 17:51 #130996 by Κώστας Λάβαρης
Όχι δεν έχω δει τον Affleck σαν Batman, έχω δει τον Affleck όμως σε άλλες ταινίες. Και για ταινία δράσης δεν κάνει. Δεν έκανε όταν ήταν 25, δεν κάνει ούτε τώρα που είναι 40. Και λογικά ο λόγος που τον βάλανε είναι για να μην πάρει τη λάμψη του superman, μιας και είναι η ταινία του. Γιατί αν βάζανε κάποιον αρεστό αυτό θα γινόταν. Και οκ δεν θα είναι απαραίτητα κακός. Μην τον χαντακώσω. Τον περιμένω μέτριο... Τέλος πάντων εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τον Affleck σαν Batman. Τώρα όσο αφορά τον joker για μένα ο καλύτερος ήταν ο Jack Nicholson. Ο Ledger (το καταλάβαμε, έπαιξε στο Brokeback Mountain) έπαιξε ένα Τζόκερ μες στη τρέλα και τη παράνοια. Και μπήκε βαθιά μέσα στο ρόλο τόσο που κατάφερε με την ερμηνεία του να τρομάξει ολόκληρο Michael Caine. Τουλάχιστον σε αυτή τη ταινία θα χαρούμε Lex Luthor γιατί πιθανότατα θα είναι ο Bryan Cranston.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
10 Sep 2013 11:01 #132023 by Νικόλας Μαρκόγλου
Μόνο η ύπαρξη του συγκεκριμένου σκηνοθέτη με κάνει να ελπίζω σε κάτι συμπαθητικό. Ο τύπος έχει γυρίσει τα Tropa De Elite τα οποία είναι εκπληκτικά. Κατά τα άλλα πού αμφιβάλλω για το αν θα έχει να πει κάτι ιδιαίτερο εκτός από μία ταινία δράσης που θα ξεχαστεί την επόμενη μέρα. Περιμένω κάτι ανάλογο με το καινούριο Total Recall αν και ελπίζω να βγω λάθος.

More
18 Sep 2013 12:35 #132375 by Νικόλας Μαρκόγλου
Από τους συντελεστές του This is the End έρχεται ακόμα μία κάφρικη ταινία με το Neighbors . Τα σκηνοθετικά καθήκοντα έχει αναλάβει ο Nicholas Stoller του Get Him to the Greek (άλλη μία "καμένη" κωμωδία). Πρωταγωνιστής είναι ο Seth Rogen και στο ρόλο του αντίπαλου γείτονα που έρχεται να ανοίξει μία κολλεγιακή αδελφότητα είναι ο Dave Franco , αδερφός του James Franco . Περιμένουμε τα καλύτερα!

[youtube:2s1ge7fv]
[/youtube:2s1ge7fv]

More
19 Sep 2013 17:53 #132466 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Προσωπικά, περιμένω με ανυπομονησία να δω την καινούρια ταινία του Edgar Wright (σκηνοθέτη των Shaun Of The Dead, Hot Fuzz, Scott Pilgrim καθώς και της σειράς Spaced) που ακούει στο όνομα The World's End ! Στο εξωτερικό έχει κυκλοφορήσει και το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για το αν θα προβληθεί στην Ελλάδα με ανησυχεί. Τελωσπάντων ιδού το τρέιλερ :

[center:7x20cq5m][youtube:7x20cq5m]
[/youtube:7x20cq5m][/center:7x20cq5m]

Επίσης έχω περιέργεια να δω πως θα χειριστεί ο παραπάνω σκηνοθέτης τον Ant-Man, ήρωα της Marvel και έναν από τους Avengers, ο οποίος θα αποκτήσει δική του ταινία το 2015..

More
19 Sep 2013 18:26 #132468 by Βασίλης Καμακάρης
Τρομερό δίδυμο αυτοί οι δυο έχω δει όλες τις ταινίες.

More
25 Sep 2013 20:11 #132750 by Νίκος Τριανταφύλλης
Tο τραιλερ της ταινιας need for speed!

[youtube]
[/youtube]

More
26 Sep 2013 12:26 #132795 by Νικόλας Μαρκόγλου
Δεν μπορώ να πω ότι φαίνεται και πολύ άσχημο. Ωραίες σκηνές δείχνει με τα αυτοκίνητα.. αρκεί να μην έχει πέσει τρελός υπολογιστής μέσα...

More
01 Oct 2013 17:59 #133109 by Νικόλας Μαρκόγλου
Πάλι ταινιάρα ετοιμάζει ο Jackson... ορίστε το δεύτερο trailer του υπερ-αναμενόμενου The Hobbit: The Desolation of Smaug.

[youtube:3l7qq40n]
[/youtube:3l7qq40n]

More
05 Oct 2013 23:08 #133338 by Νικόλας Μαρκόγλου
Διέρρευσε το πρώτο teaser του Godzilla. Δε δείχνει και πολλά πράγματα αλλά σαν ύφος δείχνει υποσχόμενο. Ελπίζω δηλαδή να λέει ποιο πολλά από την τραγωδία που ήταν το Pacific Rim (γούστα είναι αυτά αλλά για μένα ήταν επιεικώς απαράδεκτο).

Το νέο Godzilla σκηνοθετεί ο Gareth Edwards, ο οποίος έχει γυρίσει και το Monsters (δεν το έχω δει, δεν ξέρω..). Σύμφωνα με το IMDB στην ταινία θα παίζει επίσης ο Bryan Cranston (Breaking Bad).

[youtube:3ta0xm46]
[/youtube:3ta0xm46]