Το τρίτο The Hobbit θέλω να το δω κι εγώ σίγουρα. Προχθές είδα ένα τρέιλερ από μια ενδιαφέρουσα ταινία, το Unfriended. Έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2014 σε ένα φεστιβάλ και πήρε μάλιστα και βραβείο και θα προβληθεί παγκοσμίως 17 Απριλίου 2015.
Αρχικά είχε ονομαστεί Cybernatural, αλλά για την παγκόσμια προβολή της ταινίας, η Universal Pictures που ανέλαβε την διάθεσή της, άλλαξε το όνομά της σε Unfriended. Σύμφωνα με το σενάριο, ένα χρόνο πριν η Laura Barns (που ήταν και ένα από τα πιο popular παιδιά στο σχολείο) αυτοκτονεί μετά την διαρροή ενός βίντεο που την δείχνει (την ξεφτελίζει βασικά) μεθυσμένη σε ένα πάρτυ. Έξι συμμαθητές της που της φέρθηκαν και άσχημα γενικά, μαζεύονται σε ομαδική κλήση στο skype έναν χρόνο μετά την αυτοκτονία της Laura. Εκεί, και ενώ συζητάνε για το συμβάν, μπαίνει στην κλήση ένα έβδομο άτομο μέσω του παλιού λογαριασμού της Laura.
Το άτομο αυτό (που δεν έχει καν κάμερα για να φανεί το πρόσωπό του) απειλεί ότι αν κάποιος βγει από την κλήση, θα πεθάνει, ενώ ζητάει να πουν ποιος διέρρευσε το βίντεο, αλλιώς θα πεθάνουν όλοι. Ξαφνικά, αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα...
Δείτε και το σχετικό τρέιλερ, εγώ θα την δω την ταινιούλα σίγουρα