Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
23 Aug 2013 10:43 #130841 by Alex Filos
Σκληρό αστείο από την Warner Bros. Όχι ότι υπήρξε κανένας μέχρι τώρα που να έπαιξε καλά τον Batman εκτός από τον Keaton, αλλά ο Ben Affleck είναι χειρότερος ηθοποιός από Christian Bale, Val Kilmer και George Clooney. Εκτός από κάτι ταινίες του Kevin Smith, δεν μπορώ να σκεφτώ ταινία που έπαιζε καλά. Θα έλεγα ότι ο κύριος λόγος που το The Town και το Argo είναι τόσο χειρότερα από το Gone Baby Gone (και τις τρεις τις σκηνοθέτησε ο Affleck) είναι ότι στις δύο πρώτες πρωταγωνιστούσε ο ίδιος αντί για τον εξαιρετικά πιο ταλαντούχο αδερφό του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2013 12:20 #130845 by Νικόλας Μαρκόγλου
Αν και δεν ξέρω το γούστο σου αν μου λες ότι το Argo είναι χειρότερο από το Gone Baby Gone τότε ας το αφήσω καλύτερα. Πάντως εγώ προτιμώ τον Christian Bale ως Bruce Wayne αλλά ο Michael Keaton ως Batman ήταν αξεπέραστος. Αν μπορούσαμε να είχαμε μία μίξη αυτών των δυό για την κάθε προπωπικότητα του Batman θα ήταν το ιδανικό... ο Ben Affleck πάντως... πολύ καλύτερα ο Ryan Gosling που ακουγόταν...

More
23 Aug 2013 12:39 #130846 by Νικολής Ασημάκης
Δεν μπορώ να πω πως έχω δει πολλές ταινίες με τον Ben Affleck (ίσως να μην έχω δει και καμία) αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Θα περιμένω το πρώτο footage για να κρίνω.

More
23 Aug 2013 12:40 #130847 by Alex Filos
Κι εγώ θα προτιμούσα τον Gosling. Παρότι δεν μπορώ να τον φανταστώ ως Batman, τουλάχιστον είναι καλός ηθοποιός. Περισσότερο ακόμα θα προτιμούσα κάποιον σαν τον Karl Urban.

More
23 Aug 2013 14:48 #130860 by Κώστας Λάβαρης
Εντάξει με Batman τον Ben Affleck η ταινία θα είναι από τις χειρότερες που έχουμε δει. Όχι πως το Man of Steel ήταν καμία ταινία που θα πεις ότι σε συναρπάζει αλλά μαζί με το αγγούρι δεν πάει πουθενά. Αφού ρε Ben δεν το έχεις ως σούπερ ήρωας.. Τι το κουράζεις;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
24 Aug 2013 02:59 #130934 by Σπύρος
Εμένα μου αρέσει ο Άφλεκ και ως σκηνοθέτης δράσης αλλά και ως ηθοποιός. Έτσι κι αλλιώς αυτά τα crossover δε με πολυενδιαφέρουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό το μένος για τον Άφλεκ. Περιμένουμε μια ζωή ο Bale να κάνει μονάχα τον Μπάτμαν;

More
24 Aug 2013 12:39 #130937 by Κώστας Λάβαρης
Κανείς δεν είπε πως ο Affleck δεν είναι καλός σκηνοθέτης ή σεναριογράφος. Αλλά καλύτερος ηθοποιός από τον Bale δεν είναι για κανένα λόγο. Ο άνθρωπος μπαίνει τόσο βαθιά στο ρόλο που γίνεται ένα με αυτόν. Και όταν έχεις εδώ και τρεις ταινίες να σου παίζει τον Μπάτμαν φυσικά και θα σου κακοφανεί όταν από Bale πέφτεις σε Affleck. Καλύτερα να φτιάξει κάνα Argo πάλι, να πάρει κάνα Όσκαρ με τον Damon και να μείνει σε αυτό που είναι καλός.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
More
25 Aug 2013 01:33 #130969 by Κώστας Λάβαρης
6, 14, 23, 35, 37 τζόκερ: 13 You can thank me later..

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
25 Aug 2013 04:41 #130970 by Νικολής Ασημάκης
Αν μου αρέσει εμένα και εσένα όχι, εν τέλει, ποιος θα έχει βγει σωστός;

Α, και επιπλέον:

www.buzzfeed.com/awesomer/you-should-give-ben-affleck-a-shot-at-batman