Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
20 Jul 2013 11:47 #128746 by Γιώργος Λακαφώσης
Όχι δεν μπορώ να τον βάλω σαν σούπερ ήρωα αλλά σαν σύνολο η ταινία δεν ήταν και τόσο τραγική. Αυτό εννοώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2013 12:36 #128748 by Κώστας Λάβαρης
Τραγική όχι. Μέτρια ναι. Και πολύ μάλιστα. Όπως ήταν π.χ. η ταινία Hulk το 2003 και έπαιζε ο Eric Bana. Μετά έβγαλαν μια καλούτσικη με τον Edwart Norton και επιτέλους έβαλαν τώρα τον Mark Ruffalo, του οποίου ταιριάζει γάντι ο ρόλος. Όπως και να έχει, στις αρχές του 2000 έβγαιναν προχειροδουλειές σε ταινίες σούπερ ηρώων. Τώρα δουλεύονται περισσότερο και καλύτερα. :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
20 Jul 2013 13:04 #128750 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα μου άρεσε αρκετά πάντως το Hulk με τον Norton.

More
20 Jul 2013 13:24 #128752 by Νικόλας Μαρκόγλου
Το Hulk του Ang Lee το θεωρώ ως μία από τις πιο αδικημένες ταινίες βασισμένες σε κόμικ. Είχε απίστευτη αισθητική, πολύ σοβαρό ύφος (χωρίς τα χαζοαμερικάνικα αστεία που κάνουν σε όλες τις ταινίες με υπερήρωες) και με ιδανικό casting. Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να βρω ήταν το χλιαρό φινάλε του που δεν κορύφωνε την δράση.

More
20 Jul 2013 14:23 #128754 by Κώστας Λάβαρης

MarkodisRM wrote: Το Hulk του Ang Lee το θεωρώ ως μία από τις πιο αδικημένες ταινίες βασισμένες σε κόμικ. Είχε απίστευτη αισθητική, πολύ σοβαρό ύφος (χωρίς τα χαζοαμερικάνικα αστεία που κάνουν σε όλες τις ταινίες με υπερήρωες) και με ιδανικό casting. Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να βρω ήταν το χλιαρό φινάλε του που δεν κορύφωνε την δράση.

Αυτό ακριβώς. Σε ξενέρωνε.. Το καλό με τον Ang Lee ήταν πως επικεντρώθηκε στην ιστορία του ήρωα και όχι μόνο να κάνει ωραία εφέ στη ταινία.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
20 Jul 2013 16:01 #128764 by Νικόλας Μαρκόγλου
Όπως το λες. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν τους άρεσε η εμφάνιση του Hulk μετά από 40 λεπτά ταινίας. Εμένα προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου αλλά αντιθέτως το εκτίμησα γιατί σε κράταγε πάρα πολύ καλά και αύξανε την ένταση συνεχώς. Δεν είναι κακό να υπάρχει και λίγο ανάπτυξη του χαρακτήρα. Χώρια που ο Eric Bana ήταν ο καλύτερος Bruce Banner από τους υπόλοιπους δύο.

Πάντως την σκηνή της απόδρασης του Hulk από το υπόγειο εργαστήριο που συνεχίζεται στην απίστευτη μάχη με τα τανκ στην έρημο δεν την έφταναν με τίποτα οι σκηνές δράσης του Incredible Hulk.

More
20 Jul 2013 16:08 #128765 by Κώστας Λάβαρης
Εμένα μου αρέσει ο Ruffalo. Ο Bana έκανε τον Bruce Banner πιο ντροπαλό και ήσυχο, ενώ ο Norton τον έκανε πιο σκοτεινό. Ο Ruffalo έχει όλα τα στοιχεία στο κατάλληλο βαθμό.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
20 Jul 2013 16:19 #128769 by Νικόλας Μαρκόγλου
Ο Ruffalo μου άρεσε και μένα αλλά δεν τον δείξανε και τόσο πολύ μέσα από το Avengers. Καλύτερα να είχε τη δική του ταινία και όχι να φαίνεται σαν ο Hulk να έχει κρίση ταυτότητας. Για τον Norton δεν θα συμφωνήσω. Πιστεύω ότι δεν του ταίριαζε και πολύ ο ρόλος, ιδίως συγκρινόμενος με τους άλλους δύο. Πολύ περισσότερο άσχετες επιλογές βέβαια μου φάνηκαν της Liv Tyler (αυτό το κλαψιάρικο ύφος της όλη την ώρα...) και του Tim Roth (καμία σχέση με σκληροτράχηλος στρατιωτικός) που πραγματικά μου έδιναν την εντύπωση ότι τους πήραν μόνο και μόνο επειδή ήταν ονόματα.

More
21 Jul 2013 11:22 #128800 by Γιώργος Λακαφώσης
Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε δύο ταινίες για κατέβασμα και σχετικά πρόσφατες? Ευχαριστώ!

More
21 Jul 2013 12:22 #128804 by Κώστας Λάβαρης
Να δεις το Iron Man 3, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, είναι αρκετά καλή. :P Τώρα τι είδος ταινίας θέλεις; Κωμωδία, δράση; :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.