Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
17 Jul 2013 17:38 #128525 by Γιώργος Λακαφώσης
Η δεύτερη με τον Christian Bale φαίνεται πολύ καλή. Όντως τέτοιους ηθοποιούς που έχουν ταυτιστεί με ένα ρόλο πρέπει να τους βλέπουμε και σε άλλες ταινίες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2013 10:18 #128683 by Κώστας Λάβαρης
Κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser του Amazing Spiderman 2 στα πλαίσια της Comic-con. Ο villain της ταινίας και αντίπαλος του Spiderman θα είναι ο Electro:

[youtube:2lm0jgfz]
[/youtube:2lm0jgfz]

Πως σας είχε φανεί η πρώτη ταινία;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
19 Jul 2013 11:31 #128689 by Γιώργος Λακαφώσης
Νομίζω ότι πλέον η ιστορία με τον Spiderman έχει κουράσει. Ο κόσμος των έχει βαρεθεί και μέσα σε μια δεκαετία έχουν γίνει δεν ξέρω και εγώ πόσα Spiderman. Έλεος πια.

More
19 Jul 2013 11:58 #128693 by Κώστας Λάβαρης
Εμένα δεν με έχει κουράσει τόσο, μάλλον γιατί πρόκειται για μια διαφορετική ιστορία του Spiderman. Υπάρχουν διαφορετικοί εχθροί και προσπαθούν να κάνουν τον ήρωα πιο "σκοτεινό" (όπως τον μπάτμαν) σε σχέση με την προηγούμενη τριλογία. Φυσικά υπάρχει και η θεά Emma Stone. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
19 Jul 2013 12:38 #128697 by Νικόλας Μαρκόγλου
Μόνο η Emma Stone που αξίζει για μένα :D Κατά τα άλλα το Amazing Spiderman δεν είχε να δείξει τίποτα καινούριο για μένα. Ιδίως οι σκηνές δράσης δεν συγκρίνονταν στο ελάχιστο με τις εκπληκτικές του Spiderman 2. Ελπίζω στο καινούριο να τα πάνε καλύτερα..

More
19 Jul 2013 17:39 #128716 by Νικολής Ασημάκης
To Amazing Spiderman το θεωρώ απείρως καλύτερο από την τριλογία με το Maguire. Μου άρεσε περισσότερο το στυλ και το όλο feeling. Α, και δεν με έχουν κουράσει καθόλου οι ταινίες super ηρώων. Σε σχέση με τις πατάτες που έβγαιναν αρχές του 2000, αυτές τουλάχιστον αξίζουν.

More
19 Jul 2013 19:07 #128728 by Κώστας Λάβαρης

Zaratoth wrote: To Amazing Spiderman το θεωρώ απείρως καλύτερο από την τριλογία με το Maguire. Μου άρεσε περισσότερο το στυλ και το όλο feeling. Α, και δεν με έχουν κουράσει καθόλου οι ταινίες super ηρώων. Σε σχέση με τις πατάτες που έβγαιναν αρχές του 2000, αυτές τουλάχιστον αξίζουν.

Συμφωνώ απόλυτα! (όχι στο ότι είναι καλύτερο, αλλά με τη τελευταία πρόταση). Τουλάχιστον δεν έχουμε δει καμιά πίπα όπως τότε με το Daredevil.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
19 Jul 2013 19:57 #128732 by Γιώργος Λακαφώσης
Daredevil! Τι μου θύμισες τώρα...O Ben Affleck δεν έπαιζε? Είχε αρκετό ξύλο πάντως και ήταν ιδιαίτερα σκοτεινή. Δεν θα τις έβαζα στις χειρότερες με σούπερ ήρωες πάντως.

More
19 Jul 2013 21:55 #128733 by Νικόλας Μαρκόγλου
Daredevil από τις χειρότερες και για μένα.. τα Elektra και Catwoman πάντως είναι σίγουρα στα top!!! απλά τραγικές.... από όλες τις σύγχρονες ταινίες με υπερήρωες πάντως μου φαίνεται μόνο το Thor μου έχει ξεφύγει.. αλλά δεν μπορώ να πω ότι με τραβάει και πολύ.

More
19 Jul 2013 22:47 #128737 by Κώστας Λάβαρης

glak wrote: Daredevil! Τι μου θύμισες τώρα...O Ben Affleck δεν έπαιζε? Είχε αρκετό ξύλο πάντως και ήταν ιδιαίτερα σκοτεινή. Δεν θα τις έβαζα στις χειρότερες με σούπερ ήρωες πάντως.

Λογικό να είναι σκοτεινή, μιας και ο χαρακτήρας έχει τεράστιο παρελθόν (τύφλωση, δολοφονία πατέρα κτλ) αλλά βάζεις για super ήρωα τον Affleck;;; Έλεος!!

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.