Blood Prince wrote: Δεν έχω ξεκινήσει να παίζω καθόλου The Witcher 3 και είπα να ξαναβάλω Skyrim χωρίς mod να παίξω από την αρχή μπας και φτάσω level 80 και αντιμετωπίσω τον Ebony Warrior.
Λοιπόν τα γραφικά είναι χάλια,ειδικά ο σχεδιασμός των χαρακτήρων (ακόμα και για παιχνίδι του 2011),το περιβάλλον μονότονο,οι χαρακτήρες εκνευριστικοί αρκετές φορές ειδικά η Spouse......το παιχνίδι χωρίς Mods,είναι ότι πρέπει για να βαρεθώ να παίζω και να νιώθω πως με στύβει για τα καλά.Επιπλέον έχω μόνο 58 στα 75 achievements ενώ έχω κάνει σχεδόν τα πάντα...
To The Witcher 3 απ'οτι έχω διαβάσει πρέπει να είναι πολύ καλύτερο και με διαφορά από το Skyrim αλλά δεν βιάζομαι να το ξεκινήσω.
Εκεί που έλεγα πως το Skyrim είναι πολύ βαρετό αυτή την εβδομάδα το έκαψα και τελείωσα και όλα τα factions σε σημείο που το Playstation 4 δεν το έχω αγγίξει καθόλου καθώς επίσης και δεν έχω παίξει καθόλου The Witcher 3
.Είναι φορές που το Skyrim το βλέπω πολύ βαρετό και φορές που με πιάνει εθισμός σε σημείο που δεν θέλω να σηκωθώ από το Laptop ούτε για φαγητό.
Οσον αφορά τα Level
ενώ βρήκα τρόπο να ανεβαίνω γρηγορότερα (κάνοντας train σε διάφορα Skills,κάνοντας αλχημεία,smithing κ.λ.π) έχω παρατηρήσει πως μετά το Level 30 είναι πιο δύσκολο να ανέβω γρήγορα.30-35 είναι το μέγιστο Level που έχω φτάσει στο παρελθόν και τώρα δεν θα απεγκαταστήσω το παιχνίδι αν δεν φτάσω Level 50 για το achievement στο Steam και Level 80 για να αντιμετωπίσω τον Ebony Warrior και να δω όλους τους αντιπάλους.
Για την ώρα ενώ έχω ολοκληρώσει Dark Brotherhood,Thieves Guilds,Companions,College of Winterhold,Bards College για πολλοστή φορά αλλά δεν έχω παίξει καθόλου DLC Dragonborn και Dawnguard με τον νέο χαρακτήρα που δημιούργησα
είμαι Level 32 οπότε θα ανέβω και άλλα Level στην συνέχεια χωρίς να βαρεθώ. Το βασικό πάντως στο να ανεβαίνω Level γρήγορα είναι να αποκτάω χρυσό ώστε να αναβαθμίζω τα Skill.Από το 50 και μετά στα διάφορα Skill έχω παρατηρήσει,πως ανεβαίνω Level γρηγορότερα.
btw Οσον αφορά τα γραφικά χωρίς Mods είναι χειρότερα βέβαια και χάλια αν τα συγκρίνω με τα περισσότερα παιχνίδια στην γενιά του PS4 αλλά τουλάχιστον χωρίς Mods έχω λιγότερα Bugs.