Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
09 Nov 2016 17:48 #189281 by stavros
Replied by stavros on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Καλησπέρα...Σκέφτομαι να παίξω το skyrim special edition...Είδα κάποια video και μου άφησαν θετικές εντυπώσεις...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι γίνεται με τα mods....Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παλιά mods που είχα στο παλιό skyrim ή δεν θα είναι συμβατά?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2016 18:52 #189282 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

barq wrote: Καλησπέρα...Σκέφτομαι να παίξω το skyrim special edition...Είδα κάποια video και μου άφησαν θετικές εντυπώσεις...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι γίνεται με τα mods....Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παλιά mods που είχα στο παλιό skyrim ή δεν θα είναι συμβατά?

Με επιφύλαξη, από ότι διαβάζω κανονικά χρησιμοποιείς τα mods.

More
10 Nov 2016 17:06 #189318 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Σε περίπτωση που έχετε κατεβάσει το update 1.1 και αντιμετωπίζετε τεχνικά προβλήματα τότε μπορείτε να κατεβάσετε beta update 1.2 για PC. Αν ΔΕΝ έχετε κατεβάσει το 1.1. ακόμα τότε συνιστούμε να περιμένετε, ειδικά σε κονσόλες μιας και δεν υπάρχει ακόμα fix.

Διαβάστε εδώ τι πρέπει να κάνετε για να κατεβάσετε το beta update. Δεν κατεβαίνει αυτόματα και πρέπει να ενεργοποιήσετε τα betas.

More
12 Nov 2016 17:11 - 12 Nov 2016 17:11 #189369 by Παντελής Δασκαλέλος
The Elder Scrolls V: Skyrim: Special Edition review
Προσωπικά θεωρώ ότι το Skyrim δεν επιδέχεται πλέον ιδιαίτερη κριτική, καθώς είναι μια εξαιρετική κυκλοφορία. Σε ότι έχει να κάνει με την Special Edition του πάντως υπάρχουν αρκετά μελανά σημεία. Το κυριότερο είναι το θέμα της τιμής, καθώς με 50-60 ευρώ τιμή διάθεσης στις κονσόλες και με bugs, glitches και άλλα τεχνικά προβλήματα αισθάνομαι ότι η Bethesda μας κοροιδεύει. Σαφώς και υπάρχουν βελτιώσεις στα textures, στα lighting effects και στο frame rate, αλλά όλες οι τεχνικές ατέλειες που είχαμε δει στην πρωτότυπη έκδοση υπάρχουν και εδώ (animations, lip sync, clipping).

Εγώ προσωπικά είχα ασχοληθεί με την Xbox 360 έκδοση του Skyrim και για να είμαι ειλικρινής ασχολήθηκα με την remastered έκδοση μόνο για τις ανάγκες του review. Αν ήταν καθαρά στο δικό μου χέρι δεν θα το αγόραζα δηλαδή. Από την άλλη αν κάποιος δεν έχει παίξει το Skyrim ή θέλει μια πιο "premium" εμπειρία σε γραφικά και περιεχόμενο τότε αξίζει οπωσδήποτε να επενδύσει.
Last edit: 12 Nov 2016 17:11 by Παντελής Δασκαλέλος.

More
27 Nov 2016 16:57 #189799 by Blood Prince
Εγώ θα αγοράσω την Legendary Edition μιας που οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι οι ίδιες με του 2011 νομίζω.Στο site της Bethesda δεν βρήκα τίποτα.

Εχω Ram 8 GB,Intel Core i5 4210 u και Intel HD Graphics 4400.Τώρα αν δεν παίζει το παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2013 σε συνέχεια του 2011 θα είναι απλά LOL αλλά δεν νομίζω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
27 Nov 2016 18:54 #189800 by Βασίλης Σπετσιέρης
Και εγώ θα το αγοράσω μόλις το πετύχω στα 20 ευρώ,Είτε retail είτε digital.Δεν έχω πρόβλημα να το ξανακάνω 100%

More
04 Dec 2016 15:33 - 04 Dec 2016 15:40 #190247 by Blood Prince

Sephiroth wrote: Και εγώ θα το αγοράσω μόλις το πετύχω στα 20 ευρώ,Είτε retail είτε digital.Δεν έχω πρόβλημα να το ξανακάνω 100%

Oταν λες θα ξαναγοράσεις τι εννοείς ; Το ίδιο παιχνίδι που είχες ή αναφέρεσαι στην Special Edition (Remaster) ;

Εγώ δεν το είχα,φέτος θα αποκτήσω την Legendary Edition.Πάντως προτιμάω Retail γιατί συνήθως εγκαθίστανται τα games πιο γρήγορα στο Steam,όταν έχω τα CD.

Επιπλέον εφόσον θα έχω την Legendary θα μπορώ να αποκτήσω και την Special Edition δωρεάν απ'ότι ξέρω αν και μένα δεν μ'ενδιαφέρει τόσο η Special Edition καθώς πολύ πιθανόν να παίζω την Legendary με τα γραφικά στο High (καθώς το Dark Souls II:Scholar of the first sin με τις ρυθμίσεις στο Custom,στο High είναι οπότε λογικά θα παίζει και το Skyrim) επομένως τι να το κάνω να παίζω το Remaster στο Low.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 04 Dec 2016 15:40 by Blood Prince.

More
24 Dec 2016 15:38 #191509 by Blood Prince
Λοιπόν αγόρασα την Legendary Edition που σημαίνει πως έχω και τα τρία DLC.

Λόγω του ότι το αγόρασα σε retail η εγκατάσταση με τα DLC μαζί έγινε σε δύο λεπτά.Αν το αγόραζα digital λόγω του ότι το internet που έχω με βάση την σύμβαση,αν ξεπεράσω τα 10 GB upload/download η ταχύτητα πέφτει αρκετά ακόμα θα το κατέβαζα στο steam.

Μετά απο αρκετές ώρες ενασχόλησης μπορώ να πω,πως έχει πάρα πολλά θετικά αλλά και κάποια μειονεκτήματα.Δηλαδή άξιζε τα βραβεία που κέρδισε και με το παραπάνω ειδικά για την χρονιά που πρωτοκυκλοφόρησε αλλά δεν είναι και το τέλειο παιχνίδι.

Είναι αρκετά εθιστικό και το περιβάλλον είναι αρκετά γραφικό και ωραίο. Απο την μια βρίσκεσαι σε μικρές/μεγάλες πόλεις,απο την άλλη στην φύση,σε χιονισμένο τοπίο αλλά και σε ανοιξιάτικο,σε σπηλιές και κατακόμβες.Οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν όπως και η μέρα γίνεται νύχτα και το αντίστροφο.

Οι διάλογοι παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι κάποιο σημείο.Το IQ των ανθρώπων που περιτρυγυρίζεσαι είναι σχετικά υψηλό και συμπεριφέρονται περίπου όπως στην πραγματικότητα.

Απο την μια πλησιάζουν όπου υπάρχει φωτιά να ζεσταθούν,απο την άλλη απορούν όταν βλέπουν ένα πτώμα στην μέση του δρόμου.

Ομως μετά απο ένα σημείο,οι διάλογοι καταντούν μονότονοι και κουραστικοί.Είναι ποικίλοι αλλά επαναλαμβανόμενοι και σε ορισμένες περιπτώσεις π.χ στους Guard οι ίδιοι σε κάθε περιοχή (someone stole your sweetroll κ.λ.π).Επιπλέον είναι ίδιοι οι διάλογοι κατά 99 % όπως και η συμπεριφορά των ανθρώπων του περιβάλλοντος όποια ράτσα και φύλο επιλέξω.

Παρατήρησα επιπλέον πως ότι πτώμα αφήνω ή αντικείμενο πετάξω μένει στο ίδιο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν πάει κάποιος να το μαζέψει.Είχα σκοτώσει ας πούμε έναν εκνευριστικό χαρακτήρα που με ακολουθούσε χωρίς λόγο,το πτώμα του έμεινε μπροστά απ'το inn,και ενώ απορούσαν οι περαστικοί τι έγινε δεν το μάζευε κανένας για μέρες.

Αρχικά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για εξερεύνηση με άλογο ας πούμε αλλά αργότερα προτιμάω ή τα fast travel ή μετακίνηση με πλοίο καθώς για να πας απο μια περιοχή στην άλλη υπάρχουν πολλά εμπόδια όχι τόσο απο αντιπάλους αν εξαιρέσουμε τους δράκους (που μπορώ να τους ξεφύγω μπαίνοντας σε σπίτια) αλλά απο το τοπίο καθώς θα πρέπει να γίνουν χιλιόμετρα για να αποφύγω βράχια κ.λ.π Στην αρχή είναι ωραίο,μετά που συνηθίζω το περιβάλλον,και ειδικά όταν χρειάζεται να κάνω συχνά μεγάλες αποστάσεις είναι προτιμότερο το fast travel.

Οσον αφορά το επίπεδο δυσκολίας είναι πολύ πιο εύκολο απο το Dark Souls Scholar of the first sin ακόμα και στο Legendary καθώς ανά πάσα στιγμή μπορώ να διακόψω να κάνω save αλλά και να θεραπευτώ.Saves την ώρα που παλεύεις με αντιπάλους δεν υπάρχει στα Dark Souls και η θεραπεία μπορεί να γίνει ενώ σε πλακώνει στο ξύλο ο αντίπαλος.Στο Skyrim παγώνει το παιχνίδι και θεραπεύεσαι.

Οσον αφορά τον ήχο,θέλω να αναφερθώ στα τραγούδια απο τους Bards.Δεν μπορώ να πω,πως ενυπωσιάστηκα. Θα μπορούσαν οι Bards να τραγουδούσαν με πολύ καλύτερη φωνή σε συνδυασμό με μελωδία.Κάποιες φορές έχω την εντύπωση πως μου τραγουδάει ένας περαστικός με φωνή για πανηγύρια. Καλοί είναι οι Bards όταν απαγγέλλουν ποιήματα.

Για μένα το πιο ενδιαφέρον στο παιχνίδι είναι τα Main Quests,ο Civil War και το dlc Dawnguard ίσως και Dragonborn αν και δεν έχω παίξει καθόλου στο νησί Solstheim αλλά αφού θα μπορώ να καβαλάω δράκους αναμένεται ενδιαφέρον.

Ομως τα side quests λόγω και γρίφων,πολλά απο αυτά τα βρίσκω αρκετά βαρετά.π.χ να μεταφέρω ένα γράμμα κ.λ.π

Κάποιοι χαρακτήρες επιπλέον ενώ είναι ενοχλητικοί δεν σκοτώνονται με τίποτα,οι λεγόμενοι NPC.

Αυτά θέλω να πω για την ώρα πάνω σε αυτό το θέμα.Δεν νομίζω να μου ξέφυγε κάτι.

[IMG

Peter Baylish

More
24 Dec 2016 22:46 #191524 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Solstheim, απλά επικό το main quest του. Θα δεις. Τον Durnehviir τον έχεις βρει; Από το quest με την Serana είναι.

More
25 Dec 2016 02:22 - 25 Dec 2016 02:25 #191534 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Solstheim, απλά επικό το main quest του. Θα δεις. Τον Durnehviir τον έχεις βρει; Από το quest με την Serana είναι.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση,ελπίζω να το απολαύσω.

Με το Dawnguard δεν έχω ασχοληθεί ακόμα αλλά επειδή μου αρέσουν οι ιστορίες σχετικά με Vampires είμαι σίγουρος πως θα το λιώσω.

Αρχικά προτεραιότητα είναι να εξερευνήσω το περιβάλλον,και να επισκεφτώ περιοχές τις οποίες δεν έχω επισκεφτεί όπως το Falkreath και μετά συνεχίζω με Main Quests.Αλλά δεν θα αφιερώσω πολύ χρόνο στα side quests καθώς αρχίζω και βαριέμαι και είναι κρίμα.Πιο πολύ αν υπάρχουν κάποιες αποστολές μέσα απο τα faction όπως στο College of Winterhold.

Τα faction σχετικά με το Bards College και των Companions τα έχω ολοκληρώσει όσον αφορά τις βασικές αποστολές και μάλιστα έχω γίνει και Harbinger στην δεύτερη περίπτωση.

Πάντως μόλις με πλησίασε ο τύπος να με ρωτήσει σχετικά με το αν κάνω join στους Dawnguard (Vampire Hunters) απάντησα Sorry,i'm not interested. :lol:

Pic

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 25 Dec 2016 02:25 by Blood Prince.