-Falskaar (Έχει πάαρα πολύ περιεχόμενο και πολλά νέα μέρη και η ιστορία είναι τίμια)
-Wyrmstooth ( Και αυτό έχει αρκετό περιεχόμενο αλλά ψιλομέτρια ιστορία)
-Gray Fox Cowl (Το συγκεκριμένο mod όχι μόνο έχει πολλά νέα και διαφορετικών κλιμάτων μέρη σε σχέση με το vanilla skyrim, αλλά έχει και πολλά referenses από το Oblivion -και items- και γρίφους και παγίδες πιο σοβαρές από το παραδοσιακό παιχνίδι. Αρκετά καλό)
-Helgen Reborn (Προσωπικό αγαπημένο, είναι ότι λέει το όνομα. Στην ουσία με την βοήθεια μια γκρούπας ανθρώπων, ξαναχτίζεις το Helgen και γίνεται αυτόνομο Hold)
-Undeath ( Αυτό το quest line είναι κυρίως για μάγους και θα σου δώσει πολλά νέα ξόρκια και στο τέλος θα μπορείς να μεταμορφωθείς σε necromancer/ lich.)
-Moonpath to Elsweyr (Πάλι πας σε πολύ διαφορετικές περιοχές, στην πατρίδα των khajiit, αλλά δεν με τρέλανε. Είχε κάποια θέματα στο pathfinding αλλά συνολικά είναι αξιόλογο.)
-Moon and Star( Αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά έχει μερικές ενδιαφέρον αποστολές και σου δίνει ωραίο loot.)
-Enderal (Το συγκεκριμένο είναι total conversion mod που θα αλλάξει ριζικά το παιχνίδι. Στην ουσία είναι ένα παιχνίδι πάνω στο skyrim και θα αντικαταστήσει τα πάντα. Αλλάζει το σύστημα μάχης, τα spells, loot, level up system, πραγματικά τα πάντα. Ακόμα και την λογική που λειτουργεί ο κόσμος. Σαν εμπειρία το βάζω πάνω και από το Skyrim-τουλάχιστον το vanilla- αλλά μάλλον και πάνω από το modded. Η ιστορία του είναι πάρα πολύ καλή, καμία σχέση με την γραμμικότητα που μας έχει συνηθίσει το Skyrim, έχει ενδιαφέρον χαρακτήρες και stakes. Για να μην σπαμμάρω πολλά εδώ, όταν το τερμάτισα είχα γράψει ένα user review στο οποίο είχα αναφερθεί σε πολλές πτυχές του, οπότε αν σε ψήσει το παιχνίδι, διάβασε το να πάρεις μια γεύση. Παρότι αντικαθιστά το skyrim στον υπολογιστή σου πάντως κάνει backup τα πάντα , οπότε και θα μπορείς να ξαναγυρίσεις στα saves και τα mods σου χωρίς κανένα θέμα. Αν τύχει και αποφασίσεις να το παίξεις και εν τέλη να το τερματίσεις, μην ξεχάσεις να πεις πως σου φάνηκε. Θέλω πολύ να ακούσω εντυπώσεις από κάποιον που το έχει παίξει.)
www.gameworld.gr/forum/88/138006-user-reviews-%CE%B3%CF%81%C...83%CE%B1%CF%82?start=50#197271
Αυτά τα ολίγα. Μου έρχονται κι άλλα αλλά θα παραθέσω μόνο αυτά που τα έχω τερματίσει και μου άρεσαν.