Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
28 Dec 2016 18:52 #191708 by Βασίλης Σπετσιέρης

Blood Prince wrote:

Sephiroth wrote: Και εγώ θα το αγοράσω μόλις το πετύχω στα 20 ευρώ,Είτε retail είτε digital.Δεν έχω πρόβλημα να το ξανακάνω 100%

Oταν λες θα ξαναγοράσεις τι εννοείς ; Το ίδιο παιχνίδι που είχες ή αναφέρεσαι στην Special Edition (Remaster) ;

Πέρασε καιρός lol,δεν το είχα δει.Όταν μιλάω για 100% εννοώ τα trophies.Έχω 2 εκδόσεις στο PS3,την original και τη legendary.Την τελευταία την αγόρασα γιατί τα 3 DLC ήταν πιο ακριβά αν τα έπαιρνα χωριστά.Οπότε έχω ήδη δώσει 65 ευρώ (40 η original και 25 η legendary) για το Skyrim στο ps3.Όταν το πάρω για ps4 θέλω να το πετύχω σε καλή τιμή

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2017 15:24 - 02 Feb 2017 19:03 #193375 by Blood Prince
Πιο πάνω σε αυτά που έγραψα για τα side quests θέλω να αναφέρω πως εκτός απο τα main quests υπάρχουν επιπλέον κάποια quests τα οποία επίσης παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον όπως τα quests που αφορούν διάφορα faction όπως τα college of winterhold,dark brotherhood και δεν είναι αδιάφορα.

Για την μουσική ανέφερα ήδη πως απογοητεύτηκα απο τα τραγούδια των Bards.Περίμενα ας πούμε να ακούσω το The Dragonborn Comes μέσα στο παιχνίδι ενώ περιηγούμαι την Tamriel με καλή φωνή και όχι απο Bards με φωνή που κάθε άλλο παρά ωραία μπορεί να χαρακτηριστεί.

Βέβαια υπάρχουν διάφορα mods με τα οποία μπορώ να ακούω τα τραγούδια τα οποία τραγουδούν οι Bards με τον τρόπο τον οποίον τα γνώριζα για παράδειγμα να τραγουδάνε οι Bards και να ακούω την Malukah.

Οσον αφορά την μελωδία φυσικά είναι μια απο τις κορυφαίες σε videogames αλλά πιστεύω πως δεν υπερέχει σε μεγάλο βαθμό συγκριτικά με την μελωδία που ακούγεται στο Dark Souls 2 : Scholar of the first sin αλλά και σε άλλα παιχνίδια.

Περίμενα περισσότερα στον τομέα αυτό.Μπαίνοντας στο Sovngarde ενθουσιάστηκα πέρα απο το περιβάλλον αλλά και απο την μελωδία.

Οσον αφορά τα mods,ορισμένα απο αυτά βελτιώνουν το παιχνίδι σε πολλούς τομείς στους οποίους θα μπορούσε να το προγραμματίσει καλύτερα η Bethesda όπως για παράδειγμα,στα χρήματα τα οποία παίρνω κάθε φορά που καταστρέφω τα εναπομείναντα camps των αντιπάλων μετά τον πόλεμο.

edit: Για την Gothic αισθητική υπάρχει στο παιχνίδι και χωρίς mods όπως για παράδειγμα νεκροταφεία,κάτω κόσμος,διάφορα quests αλλά και εμφάνιση ορισμένων αντπάλων αλλά και επιπλέον όσον αφορά τους Vikings περίμενα να διαθέτει περισσότερα στοιχεία που να μου τους θυμίζει.Προσωπική μου άποψη πως δεν είδα πολλά στοιχεία που του προσδίδουν Viking αισθητική πέρα απο κάποια όπλα και περικεφαλαίες.Υπάρχουν βέβαια και πειρατικές αποστολές αλλά περίμενα περισσότερα.Σίγουρα πάντως το παιχνίδι διαθέτει και Gothic αλλά και Viking αισθητική.Τώρα το κατά πόσο η Viking αισθητική υπερέχει της Gothic είναι κάτι το οποίο δεν ισχύει σε μεγάλο βαθμό.

Πάντως είναι αρκετά εθιστικό το παιχνίδι παρά τις αδυναμίες του, έχω παίξει 350 ώρες,έχω τερματίσει το main quest αλλά και το dlc dawnguard όσον αφορά τις βασικές αποστολές και παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά ακόμα να κάνω και συνεχίζει να μου κρατά το ενδιαφέρον.

Σκέφτομαι να γράψω περισσότερα σε user review ή blog κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Feb 2017 19:03 by Blood Prince.

More
30 Mar 2017 13:56 - 30 Mar 2017 15:09 #196270 by Blood Prince
Εγώ τελευταίες μέρες που παίζω με το Skyrim δεν ασχολούμαι καθόλου με τα main quests και με βολεύει καθώς δεν έχω για αντίπαλους τους δράκους και μπορώ πιο άνετα να ασχολούμαι με όλες τις προαιρετικές αποστολές και την εξερεύνηση.

Τους Dark Brotherhood σκέφτομαι να τους καταστρέψω αυτή την φορά.Η μόνη απώλεια θα είναι το άλογο Shadowmere αλλά δεν με ενοχλεί καθώς μέσα απο το dlc dawnguard θα έχω τον Arvak.Επιπλέον μέσα απο μια αποστολή απέκτησα τον Frost που μου αρέσει.

Παρατήρησα πάντως σήμερα κάτι πρωτόγνωρο.Δεν ξέρω κάν αν πρόκειται για Bug.Η Zoya την οποία έχω για follower βρέθηκε ξαφνικά πίσω απο τα κάγκελα όταν επισκέφτηκα την φυλακή στο Riften για να μιλήσω στον Sibi... :blink: Η εύκολη απάντηση είναι πως είναι Bug γι'αυτό φαίνεται πίσω απο τα κάγκελα αλλά δεν βγαίνει απο μέσα...και όταν προσπάθησα να ξεκλειδώσω την πόρτα απο περιέργεια και βρέθηκα και εγώ μαζί με αυτήν και έβαλα serve time βγήκα με αυτή..οπότε δεν είναι Bug..υποτίθεται κάτι έκανε...αλλά δεν έχει διάλογο σχετικά με αυτό.

Σκέφτομαι να κάνω load απο παλιότερο save να δω αν με την επίσκεψη στο Riften Jail ξανακλειστεί πάλι μέσα απο περιέργεια. :woohoo:

edit:Bug είναι σίγουρα,το έκανα load πάλι και διαπίστωσα πως για κάποιο λόγο κάνει spawn πίσω απο τα κάγκελα και μετά δεν βγαίνει...

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 30 Mar 2017 15:09 by Blood Prince.

More
21 Apr 2017 23:14 #197260 by Πηνελόπη
Εντωμεταξύ αυτό το παιχνίδι το έπαιζε ο φίλος μου και δε με ενθουσίαζε και τον έλεγα καλά τόσο καλό; Μου λέει, έλα να το δεις και θα καταλάβεις! Εντάξει, έμεινα!! Το τερμάτισε και μου το έδωσε. :lol: :P

More
13 Jun 2017 10:49 - 14 Jun 2017 18:31 #199848 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Skyrim σε VR

Η Bethesda συνεχίζει να "αρμέγει την αγελάδα" καθώς ετοιμάζει το The Elder Scrolls V: Skyrim σε PlayStation VR.

Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου της Sony στην E3 2017. Σίγουρα η εμπειρία αυτή στον κόσμο του Skyrim θα αποτελέσει ένα καλό δέλεαρ για τους fans του είδους.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί αν το Skyrim VR θα κυκλοφορήσει και για άλλα περιφερειακά πέραν του PlayStation VR.
Attachments:
Last edit: 14 Jun 2017 18:31 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
30 Jun 2017 00:25 - 30 Jun 2017 00:26 #200718 by Angel
Replied by Angel on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Skyrim Glenmoril Bloodborne Mod

Ο Ιάπωνας modder Vicn εισήγαγε το Blooborne μέσα στο The Elder Scrolls V: Skyrim μέσω του παρακάτω mod, το οποίο εισάγει την πόλη Yharnam μέσα στο Tamriel του Skyrim, μαζί με quests, όπλα και armor εμπνευσμένα από το Bloodborne.

Το mod ονομάζεται Glenmoril και η δουλειά του modder είναι αξιοσημείωτη αφού μέχρι τώρα έχει προστεθεί στο mod ένα επεισόδιο με 10 quests και την ονομασία "Little Red Riding Hood". Θα υπάρξουν ωστόσο νέα επεισόδια με καινούργια quests. Μέσω του NexusMods μπορείτε να κατεβάσετε το mod καθώς και την μετάφρασή του στα αγγλικά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για το νεο mod.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 30 Jun 2017 00:26 by Angel.

More
02 Aug 2017 16:11 #203373 by Νικηφόρος Μητράκος
Επειδή είμαι πλέον στον 800ο χαρακτήρα και κοντέυω να κλείσω υπερβολικά πολλές ώρες, θέλω να μου προτείνετε ένα καλό story mod (και περισσότερα θα ήταν πολύ καλά) γιατί κουράστηκα να κυνηγάω δράκους γύρω από τη Markarth :D

More
02 Aug 2017 16:56 #203377 by Βασιλης Γαλανος
-Falskaar (Έχει πάαρα πολύ περιεχόμενο και πολλά νέα μέρη και η ιστορία είναι τίμια)
-Wyrmstooth ( Και αυτό έχει αρκετό περιεχόμενο αλλά ψιλομέτρια ιστορία)
-Gray Fox Cowl (Το συγκεκριμένο mod όχι μόνο έχει πολλά νέα και διαφορετικών κλιμάτων μέρη σε σχέση με το vanilla skyrim, αλλά έχει και πολλά referenses από το Oblivion -και items- και γρίφους και παγίδες πιο σοβαρές από το παραδοσιακό παιχνίδι. Αρκετά καλό)
-Helgen Reborn (Προσωπικό αγαπημένο, είναι ότι λέει το όνομα. Στην ουσία με την βοήθεια μια γκρούπας ανθρώπων, ξαναχτίζεις το Helgen και γίνεται αυτόνομο Hold)
-Undeath ( Αυτό το quest line είναι κυρίως για μάγους και θα σου δώσει πολλά νέα ξόρκια και στο τέλος θα μπορείς να μεταμορφωθείς σε necromancer/ lich.)
-Moonpath to Elsweyr (Πάλι πας σε πολύ διαφορετικές περιοχές, στην πατρίδα των khajiit, αλλά δεν με τρέλανε. Είχε κάποια θέματα στο pathfinding αλλά συνολικά είναι αξιόλογο.)
-Moon and Star( Αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά έχει μερικές ενδιαφέρον αποστολές και σου δίνει ωραίο loot.)

-Enderal (Το συγκεκριμένο είναι total conversion mod που θα αλλάξει ριζικά το παιχνίδι. Στην ουσία είναι ένα παιχνίδι πάνω στο skyrim και θα αντικαταστήσει τα πάντα. Αλλάζει το σύστημα μάχης, τα spells, loot, level up system, πραγματικά τα πάντα. Ακόμα και την λογική που λειτουργεί ο κόσμος. Σαν εμπειρία το βάζω πάνω και από το Skyrim-τουλάχιστον το vanilla- αλλά μάλλον και πάνω από το modded. Η ιστορία του είναι πάρα πολύ καλή, καμία σχέση με την γραμμικότητα που μας έχει συνηθίσει το Skyrim, έχει ενδιαφέρον χαρακτήρες και stakes. Για να μην σπαμμάρω πολλά εδώ, όταν το τερμάτισα είχα γράψει ένα user review στο οποίο είχα αναφερθεί σε πολλές πτυχές του, οπότε αν σε ψήσει το παιχνίδι, διάβασε το να πάρεις μια γεύση. Παρότι αντικαθιστά το skyrim στον υπολογιστή σου πάντως κάνει backup τα πάντα , οπότε και θα μπορείς να ξαναγυρίσεις στα saves και τα mods σου χωρίς κανένα θέμα. Αν τύχει και αποφασίσεις να το παίξεις και εν τέλη να το τερματίσεις, μην ξεχάσεις να πεις πως σου φάνηκε. Θέλω πολύ να ακούσω εντυπώσεις από κάποιον που το έχει παίξει.) www.gameworld.gr/forum/88/138006-user-reviews-%CE%B3%CF%81%C...83%CE%B1%CF%82?start=50#197271

Αυτά τα ολίγα. Μου έρχονται κι άλλα αλλά θα παραθέσω μόνο αυτά που τα έχω τερματίσει και μου άρεσαν.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
24 Aug 2017 19:59 #204283 by Πιέρρος Φουστέρης
Skyrim VR: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Bethesda ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για τα VR games της.

Το Skyrim VR θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PlayStation VR.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
08 Sep 2017 10:57 - 09 Sep 2017 13:10 #205096 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δωρεάν η Special Edition για το Steam

Το Skyrim, το πέμπτο κεφάλαιο των τίτλων των The Elders Scrolls, αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα παιχνίδια του κοινού. Το Steam θα προσφέρει την ευκαιρία ωστόσο σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει να παίξουν το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition εντελώς δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αν βέβαια το δοκιμάσετε και σας αρέσει, το Steam φρόντισε να έχει την συγκεκριμένη έκδοση σε έκπτωση μέχρι και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 30 ευρώ.

Η Special Edition του παιχνιδιού περιέχει όλη την εμπειρία του τίτλου που κυκλοφόρησε το 2011, με αναβαθμισμένα εφέ, νέες αποστολές, περιβάλλοντα, χαρακτήρες και φυσικά όπλα.

Το Skyrim στο Xbox One θα βρίσκεται σε έκπτωση 50% μέχρι την Τρίτη. Θυμίζουμε ότι μπορείτε να συνεχίσετε τα saves σας και στο βασικό παιχνίδι, αν αποφασίσετε να το αποκτήσετε.
Last edit: 09 Sep 2017 13:10 by Πιέρρος Φουστέρης.