Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
07 Sep 2016 04:12 - 07 Sep 2016 04:15 #187247 by Blood Prince

An arrow in the knee wrote: Βασικα το Skyrim δεν εχει καθολου την gothic αισθητικη των Dark Souls .

Ενας καλός λόγος να αγαπήσω το Dark Souls δηλαδή.Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Οσον αφορά το επίπεδο δυσκολίας είναι ένα στοιχείο το οποίο δεν μου αρέσει στο Dark Souls.Από την μια είναι θετικό στοιχείο η δυνατότητα που έχει κάποιος να παίξει σε μεγάλο επίπεδο δυσκολίας απο την άλλη πιστεύω θα έπρεπε να υπήρχε η δυνατότητα όπως δηλαδή συμβαίνει και στο Skyrim αρχικά τουλάχιστον να το έβαζα σε πιο εύκολο ώστε να απολάμβανα το παιχνίδι ολόκληρο και μετά να το ξαναέβαζα απο την αρχή άμα ήθελα σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας.

Για το Skyrim θέλω να προσθέσω πως μου αρέσει αρκετά και το soundtrack το οποίο είναι στα πρότυπα του symphonic metal και εναρμονισμένο με τον gothic χαρακτήρα του παιχνιδιού.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Sep 2016 04:15 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2016 09:23 - 07 Sep 2016 09:33 #187250 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote: Με βάση τα όσα διαβάζω σχετικά με το επίπεδο δυσκολίας διαπιστώνω πως κανονικά θα έπρεπε να αγοράσω το Skyrim αντί για το Dark Souls 2:Scholar of the first sin καθώς το παιχνίδι είναι στο ίδιο gothic κλίμα με το Dark Souls αλλά πιο εύκολο καθώς μπορεί ο παίκτης να επιλέξει το επίπεδο δυσκολίας που επιθυμεί αλλά παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα επανάληψης του παιχνιδιού με διαφορετικές επιλογές κάτι που του προσδίδει αντοχή στο χρόνο.

Μόλις φτάσεις σχετικά ψηλά στα level και έχεις τελειοποιήσει το smithing, enchanting και το alchemy, φτιάχνοντας διάφορα armor και όπλα με enchantments, το παιχνίδι και στη φούλ δυσκολία να παίζεις γίνεται πάρα πάρα πολύ εύκολο. Καμία σχέση με Darksouls. Ο μόνος τρόπος να είναι δύσκολο έως και παλούκι είναι με mods. Υπάρχουν mod που προσθέτουν δυνατά quest και εχθρούς και κάποια mod που ανεβάζουν τη δυσκολία σε διάφορα πράγματα πχ ένα σου επιτρέπει να ρυθμίσεις όπως θες τα στατιστικά των Δράκων. Τους τα πας όλα max και γίνεται πανδύσκολο! Το vanilla Skyrim λοιπόν είναι τέρμα easy μετά από ένα σημείο, ακόμα και στην μέγιστη δυσκολία.

Το Skyrim λόγο του τεράστιου περιεχομένου του, των γραφικών, της επικής μουσική, των πολλών quest και φυσικά των αναρίθμητων mod που αλλάζουν το παιχνίδι σε πολύ καλύτερο είναι must have για τους fans των RPG. Με διάφορα mod μπορείς να προσθέσεις κυριολεκτικά τα πάντα. Από πράγματα που αλλάζουν την αισθητική πχ προσθήκη περισσότερων options στο φτιάξιμο του χαρακτήρα, αντικείμενα, quests κλπ. Υπάρχουν και lore friendly mods αλλά και ότι να ναι mods, πχ αντί για δράκους να είναι ο Τόμας το τραινάκι. Εγώ προτιμώ αυτά που είναι φιλικά προς την ουσία και το νόημα του παιχνιδιού. Μπορείς μαζί με mods που προσθέτουν επιλογές, να φτιάξεις κυριολεκτικά ότι χαρακτήρα θες. Σου προσφέρουν άπειρες επιλογές τα mod για ατελείωτο gameplay. Εγώ είχα φτιάξει μία που έμοιαζε με την Νταινέρυς από το Game of Thrones. Θα ανεβάσω και screenshots άμα είναι πιο απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι.
Last edit: 07 Sep 2016 09:33 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
12 Sep 2016 11:09 #187509 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Warning: Spoiler!

Οπότε με βάση όλα αυτά που αναφέρεις έπρεπε να αγοράσω το Skyrim τελικά.To Dark Souls απορώ γιατί είναι τόσο δημοφιλές.Για μαγκιά ή επειδή είναι μόδα ; Εβαλα χθες να παίξω το Scholar of the First Sin και μου έσπασε τα νεύρα. Οπως και να έχει θα δω κάποια βίντεο στο youtube να πάρω μια ολοκληρωμένη εικόνα απο το gameplay του Skyrim. (αν και έχω δει και παλιότερα)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Sep 2016 11:17 #187511 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Οπότε με βάση όλα αυτά που αναφέρεις έπρεπε να αγοράσω το Skyrim τελικά.To Dark Souls απορώ γιατί είναι τόσο δημοφιλές.Για μαγκιά ή επειδή είναι μόδα ; Εβαλα χθες να παίξω το Scholar of the First Sin και μου έσπασε τα νεύρα. Οπως και να έχει θα δω κάποια βίντεο στο youtube να πάρω μια ολοκληρωμένη εικόνα απο το gameplay του Skyrim. (αν και έχω δει και παλιότερα)

Δεν έχω παίξει κανένα από τα Dark Souls, οπότε δεν έχω άποψη για αυτά. Πάντως το ίδιο ακριβώς με σένα έχει αναρωτηθεί και ένας φίλος μου που τα έχει παίξει και δεν έχει εντυπωσιαστεί τόσο. Υποθέτω η υψηλή του δυσκολία ίσως τραβάει τους περισσότερους και ίσως η πλοκή και το lore. Για μένα το Skyrim μόνο και μόνο με τα δεκάδες Mod για το οτιδήποτε και για όλα τα γούστα που έχει είναι must have. Αν σου αρέσουν τα RPG δε θα βαρεθείς ποτέ. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα βίντεο για να δεις τι παίζει αλλά υπόψιν ότι με Mods μπορείς να κάνεις ακόμα καλύτερο και το gameplay και τα γραφικά.

More
12 Sep 2016 11:34 - 12 Sep 2016 11:41 #187513 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Δεν είναι μόνο το πως μου αρέσουν τα RPG.Μου αρέσει και το gothic-μυστήριο-σκοτεινό κλίμα του Skyrim.Ενα χαρακτηριστικό για το οποίο αποφάσισα να αγοράσω το Dark Souls.Αλλά αν δεν μπορώ να το προχωρήσω,τι να την κάνω την πλοκή ;

Δεν φανταζόμουν πως το Scholar of the First Sin συγκεκριμένα θα ήταν τόσο δύσκολο.Θέλω να πω,πως όσο και αν μου αρέσει η πλοκή,η οποία όντως μου αρέσει,σε ένα παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας αν πρέπει κάποιος να προσπαθεί κάμποσες ώρες για ένα level καλύτερα να αγοράσει ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορεί να το προχωρήσει πιο εύκολα.

To Skyrim σίγουρα είναι Must Buy αλλά αφού αποφάσισα να αγοράσω Dark Souls θα έπρεπε να πάρω τα προηγούμενα που είναι πιο εύκολα απ'ότι έχω διαβάσει και όχι το Scholar of the First Sin.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Sep 2016 11:41 by Blood Prince.

More
12 Sep 2016 11:40 #187514 by Νικολής Ασημάκης
Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα σχετικό mod, αλλά το Skyrim δεν έχει gothic αισθητική. Είναι πιο βόρειο-βικινγκο κατάσταση.

More
12 Sep 2016 12:25 - 12 Sep 2016 12:33 #187522 by Blood Prince

Zaratoth wrote: Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα σχετικό mod, αλλά το Skyrim δεν έχει gothic αισθητική. Είναι πιο βόρειο-βικινγκο κατάσταση.

Εχεις δίκιο,με βάση κάποια ολιγόλεπτα gameplay που έχω δει μέχρις στιγμής,έτσι είναι.Αλλά υπάρχει και σχετικό mod που του δίνει και gothic αισθητική μέσα απο διάφορες τοποθεσίες.Οπότε δεν είναι άσχετο με το gothic στοιχείο.

Δες λίγο το βίντεο :

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Sep 2016 12:33 by Blood Prince.

More
21 Oct 2016 21:30 - 21 Oct 2016 22:07 #188845 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Ένα πολύ μικρό gameplay video είναι μάλλον ότι θα δούμε πριν κυκλοφορήσει η Special Edition στις 28 Οκτωβρίου. Σίγουρα για τους ιδιοκτήτες κονσολών (που τυγχάνουν να είναι και fans) θα δώσει μία νέα πνοή στο Skyrim αλλά κατά τα άλλα παραμένει ένα remaster. Σίγουρα οι διαφορές που δείχνει ανάμεσα σε παλιές και νέες κονσόλες είναι εμφανής.
Last edit: 21 Oct 2016 22:07 by The Zexster.

More
08 Nov 2016 07:05 - 08 Nov 2016 07:08 #189240 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Διαβάζω πολύ κακές κριτικές από τον κόσμο τόσο στο Steam (μόλις 62% θετικές) όσο και στο Metacritic (5,1/10 στα PC, 6,3/10 και 6,4/10 σε Xbox One και PS4) κυρίως λόγω κρασαρισμάτων και πάρα πολλών bugs. Έχει κάποιος μια σαφέστερη εικόνα;
Last edit: 08 Nov 2016 07:08 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
08 Nov 2016 11:09 #189246 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα γραφτεί σύντομα review, Παναγιώτη, οπότε μπορείς να περιμένεις γι' αυτό. Έχω διαβάσει και εγώ, όμως, αρκετά "κακά λόγια" για την Special Edition, κυρίως λόγω των bugs/glitches. Υποθέτω, όμως, πως θα διορθωθούν αυτά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister