Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αntivirus: Γενική συζήτηση/Προτάσεις

More
10 Jan 2010 01:55 #67780 by AxoN
Μάγκες εμένα μου έχουν προτείνει το ΕSET nod32 και φυσικά αυτό έχω!Επίσης για όσους δεν ξέρουνε και πολλά,ένα πολύ χρήσιμο site για όποιον έχει το συγκερκριμένο antivirus,ειναι το nod321.cn/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2010 12:02 #67781 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Εγώ ακόμα χρησιμοποιώ trial εκδόσεις. Έχω ήδη δοκιμάσει το Norton 360, Eset Smart security και το AVG Internet security(του οποίου η άδεια ακόμα δεν έχει τελειώσει). Από αυτά τα τρία καλύτερο και πιο ελαφρύ μου φάνηκε το Eset, το οποίο μάλλον θα αγοράσω αργότερα,
Για συγκριτικό τεστ μεταξύ των antivirus, πήγαινε στο www.av-comparatives.org/ και στο www.av-comparatives.org/images/s ... ry2009.pdf

PC user forever !!!

More
10 Jan 2010 17:37 #67787 by Αντώνης Μπιθούλκας
Χωρίς πολλά, πολλά! Το καλύτερο Anti-Virus είναι το Kaspersky 2009! 100% Εγγύηση! Και με Firewall!

More
27 Feb 2010 02:35 #68950 by Νίκος Tριανταφύλλης
να ρωτισω υπαρχει τιποτα που να ανιχνευει ιους??

More
27 Feb 2010 11:48 #68953 by lavezzi7
Υπάρχουν διάφορα προγράμματα και ονομάζονται antivirus(π.χ. nod32,kaspersky,zone alarm κτλ.).Αν κάνεις μια εξερεύνηση στο google θα βρεις αρκετά πράγματα! :wink:

More
27 Feb 2010 13:25 #68954 by Μπάμπης Χαραλάμπους

lavezzi7 wrote: Υπάρχουν διάφορα προγράμματα και ονομάζονται antivirus(π.χ. nod32,kaspersky,zone alarm κτλ.).Αν κάνεις μια εξερεύνηση στο google θα βρεις αρκετά πράγματα! :wink:

Αυτά που λες εσυ όμως θελουν χρήματα!
Μπορει να δοκιμάσει καποιο απο τα δωρεαν πρώτα για να δει πως λειτουργουν.

Να καποιες επιλογές για δωρεάν αντιvirus

AVG Free
Avira Antivir Personal
Avast!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Feb 2010 20:57 #68966 by lavezzi7

BigBoss wrote:

lavezzi7 wrote: Υπάρχουν διάφορα προγράμματα και ονομάζονται antivirus(π.χ. nod32,kaspersky,zone alarm κτλ.).Αν κάνεις μια εξερεύνηση στο google θα βρεις αρκετά πράγματα! :wink:

Αυτά που λες εσυ όμως θελουν χρήματα!
Μπορει να δοκιμάσει καποιο απο τα δωρεαν πρώτα για να δει πως λειτουργουν.

Να καποιες επιλογές για δωρεάν αντιvirus

AVG Free
Avira Antivir Personal
Avast!

Μερικά παραδείγματα ανέφερα.Υπάρχουν και οι beta εκδόσεις αυτών που δεν κοστίζουν μία.Δικιά του είναι η επιλογή ή πληρώνει ή κατεβάζει αυτά που έγραψες.

More
28 Feb 2010 10:55 #68978 by thanasis
Avast αν θες την γνωμη μου,και free και πολυ καλο...

More
23 Mar 2010 17:24 #69669 by gtass
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος χρόνια τώρα με το nod32. Ελαφρύ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βρίσκω πάρα πολύ καλά όμως και κάποια free όπως το AVG και το Avira. Νομίζω ότι και με τα free και πλέον με τα firewalls των Windows κάποιος είναι ασφαλής.

More
18 May 2010 13:32 #72252 by john7gr
Πολύ καλό είναι το nod αλλά μήπως είναι λίγο βαρύ για τον υπολογιστή; Εγώ Πάντως έχω το panda και είμαι ευχαριστημένος :D