Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αntivirus: Γενική συζήτηση/Προτάσεις

More
30 Sep 2010 19:10 #80055 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οχι, ειναι πιο ελαφρυ απο kasperky και nod32 ενω δεν εχει αφησει να περασει τιποτα μεσα στο pc μου

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2010 19:14 #80056 by Ιβάν

BigBoss wrote: Οχι, ειναι πιο ελαφρυ... απο kasperky και nod32 και δεν εχει αφησει να περασει τιποτα μεσα στο pc μου

Λoιπόν σε εμπιστεύομαι και το βάζω τώρα. Να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.

More
04 Oct 2010 20:51 #80490 by rafor
Παιδια το καλυτερο Nod32,βεβαια εξαρταται και απο τη χρηση που κανεις στο pc σου.Εαν δεν κανεις πολλα download με games κλπ. , τοτε καλυτερο ειναι το Avast.To AVG,αναγνωριζει μονο τους μεγαλους ιους, οποτε δεν συμφερει.Οσο για το Norton05 (τα λεει ολα το νουμερο της εκδοσης...),αμα βγαζει ακομα η Norton ενημερωσεις , να πεσει να μας πλακωσει ο ουρανος :? Το καλυτερο ειναι να βαλεις το Nod32 και το Zone Alarm για firewall.Βεβαια εαν δεν εχεις πολυ δυνατο pc, προτιμα μονο 1 αντιβιοτικο που να περιεχει και firewall για να εισαι καλυμμενος. :wink:

More
04 Oct 2010 22:31 #80505 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ έχω δοκιμάσει Norton, NOD32, Avast και το Panda. Από όλα αυτά στο desktop που έχω τώρα έχω ένα ΝΟD σπασμένο με συνεχείς ανανεώσεις, αλλά με τις ίδιες λειτουργίες και στο laptop έχω το Avast. Πιστεύω πως είναι τα καλύτερα.

Πάντως, ένα flash disk που έχω συνέχεια, όταν το βάζω σε ξένο υπολογιστή, βγάζει πως έχει ιό μέσα, αν και σε έμενα δεν λέει τίποτα.

More
04 Oct 2010 22:38 #80508 by Ιβάν

TheReaper wrote: Εγώ έχω δοκιμάσει Norton, NOD32, Avast και το Panda .

Kung Fu Panda? Ή τα πάντα όλλα?

TheReaper wrote: Από όλα αυτά στο desktop που έχω τώρα έχω ένα ΝΟD σπασμένο με συνεχείς ανανεώσεις, αλλά με τις ίδιες λειτουργίες και στο laptop έχω το Avast. Πιστεύω πως είναι τα καλύτερα.

Και εσύ ίδια μαφία με εμένα είσαι. Πονηρούλι. Πάντως μην ανυσηχείς το ότι είναι σπασμένο και δεν κάνει καλά την δουλειά του, αντιθέτως μια χαρά την κάνει όπως και τα αυθεντικά. Μου το είπαν. Θα σου πρότεινα και στο laptop να βάλεις nod32. Για να κοιμάσει ήσυχως τα βράδια. :mrgreen:

More
04 Oct 2010 22:50 #80511 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Εγώ έχω δοκιμάσει Norton, NOD32, Avast και το Panda .

Kung Fu Panda? Ή τα πάντα όλλα?

TheReaper wrote: Από όλα αυτά στο desktop που έχω τώρα έχω ένα ΝΟD σπασμένο με συνεχείς ανανεώσεις, αλλά με τις ίδιες λειτουργίες και στο laptop έχω το Avast. Πιστεύω πως είναι τα καλύτερα.

Και εσύ ίδια μαφία με εμένα είσαι. Πονηρούλι. Πάντως μην ανυσηχείς το ότι είναι σπασμένο και δεν κάνει καλά την δουλειά του, αντιθέτως μια χαρά την κάνει όπως και τα αυθεντικά. Μου το είπαν. Θα σου πρότεινα και στο laptop να βάλεις nod32. Για να κοιμάσει ήσυχως τα βράδια. :mrgreen:

Όχι ρε, το Panda Antivirus. Το είχα δει στα κομπιούτερ του σχολείου μου και το έψαξα λίγο. Καλό μου φάνηκε στην αρχή.

More
05 Oct 2010 07:39 #80538 by rafor
Μουφαρα ειναι το Panda...καποιες παλιες εκδοσεις του ηταν καλες , αλλα τωρα εχει χαλασει τελειως

More
05 Oct 2010 07:44 #80540 by Μπάμπης Χαραλάμπους

rafor wrote: Μουφαρα ειναι το Panda...καποιες παλιες εκδοσεις του ηταν καλες , αλλα τωρα εχει χαλασει τελειως

Πραγματι ετσι ειναι. Εγω αυτη την στιγμη εχω για top το Microsoft Security Essentials που ειναι και τσαμπε.

ΥΓ: Πολύ νωρις ξυπναει το forum :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Oct 2010 12:25 #80544 by Ιβάν

BigBoss wrote:

rafor wrote: Μουφαρα ειναι το Panda...καποιες παλιες εκδοσεις του ηταν καλες , αλλα τωρα εχει χαλασει τελειως

Πραγματι ετσι ειναι. Εγω αυτη την στιγμη εχω για top το Microsoft Security Essentials που ειναι και τσαμπε.

ΥΓ: Πολύ νωρις ξυπναει το forum :mrgreen:

Αν όμως δεν έχεις γνήσια windows η Microsoft θα στο κάνει μπάχαλο το pc.

More
05 Oct 2010 12:32 #80545 by vittas
εγώ χρησιμοποιώ το avast free antivirus, που δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Έχω χρησιμοποιήσει και το nod32, που όμως δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος μιας και μια μέρα ανοίγοντας το pc βρήκε 100 ιούς, τώρα μην με ρωτήσετε πως μπήκαν!