Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αntivirus: Γενική συζήτηση/Προτάσεις

More
05 Oct 2010 12:37 #80547 by Ιβάν

vittas wrote: εγώ χρησιμοποιώ το avast free antivirus, που δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Έχω χρησιμοποιήσει και το nod32, που όμως δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος μιας και μια μέρα ανοίγοντας το pc βρήκε 100 ιούς, τώρα μην με ρωτήσετε πως μπήκαν!

1) Καλός ήρθες στην παρέα μας.
2) Δεν σε ρωτάμε πως μπήκαν.
3) Πως όμως τους βρήκες?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2010 14:36 #80558 by Aνέστης Αδαμίδης
Γενικά, αν δεν έχεις γνήσια Windows πρέπει να προσέχεις με τις ενημερώσεις γιατί μπορεί μετά να μη σου δουλεύει τίποτα. Όχι μόνο το antivirus.

More
05 Oct 2010 14:47 #80562 by Ιβάν

TheReaper wrote: Γενικά, αν δεν έχεις γνήσια Windows πρέπει να προσέχεις με τις ενημερώσεις γιατί μπορεί μετά να μη σου δουλεύει τίποτα. Όχι μόνο το antivirus.

Το antivirus νομίζω πως δεν θα επηρεαστεί καθόλου. Και μια είναι η ενημερωσ που ελέγχει αν τα windows είναι γνήσια.

More
24 Oct 2010 14:07 #82424 by silvestro
Kaspersky πιστευω το nod το εχω και μου σπαει τα νευρα

More
24 Oct 2010 15:37 #82434 by rafor
Αλλαξε το τοτε :wink: To Kaspersky, ειναι πληρεστερο στο τομεα downloading.Αλλιως το ΝΟD32 ειναι το καλυτερο!

More
24 Oct 2010 16:55 #82443 by Γεωργιος Κωνσταντακελης
Και το MacAfee έγινε υπερβολικά ελαφρύ την περασμένη εβδομάδα. Αν και δεν ακούγονται πολύ που να το θέλουν, εγώ δεν το αλλάζω γιατί έχω τσάμπα για πάντα.. Μετά την αναβάθμιση του θα έλεγα ότι το προτείνω.. έχει και όλα τα tools που πολλές φορές αγοράζουμε έξτρα προγράμματα. Όπως registry cleaner, shredder, firewall, live detection, HDD checkups.. κτλ. \:D/

More
24 Oct 2010 16:56 #82444 by VEGA
To kaspersky ειναι αρκετα καλο φιλε.Εγω θα σου προτεινα το Panda.Το χρησιμοποιω χρονιαΓια μενα ειναι το καλυτερο,εχει και firewall που ζητας.Ψαξτο και δες αν αξιζει.Το μονο κακο και με τα δυο,ειναι οτι ειναι λιγο βαρια σαν προγραμματα,αλλα απο θεμα ασφαλειας δεν μπορουν να τα συναγωνιστουν αλλα.

More
24 Oct 2010 17:43 #82464 by panosbob
Εγω παλι απ'την αλλη χρησιμοποιω το eset nod32 πολλα χρονια και ειμαι απολυτως ευχαριστημενος. Το Panda καλο δε λεω αλλα σε νορμαλ PC ειναι καπος βαρυ καθως χρησιμοποιει πολυ μνημη και πορους.

More
11 Dec 2010 16:40 #85715 by greekfrixos
Εγώ χρησιμοποιώ το F-Secure τα τελευταία χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν σκεφτεί κανείς οτι αντικατέστησε το Norton με το οποίο είχα άπειρα προβλήματα.

More
09 Apr 2011 09:27 #91858 by darkmaster9077
Η γνωμη μου μετα απο πααααρα πολλες δοκιμες ειναι το eset smart security thw nod μεχρι στιγμης ολα αυτα τα χρονια με εχει σωσει