Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αntivirus: Γενική συζήτηση/Προτάσεις

More
23 Sep 2010 19:00 #79351 by Lalo007
Παντως μην ελπιζεται να τα δει ο χρηστης του πρωτου ποστ...Εχει να μπει 13 πανσεληνους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Sep 2010 20:26 #79357 by Γιώργος Δημόπουλος

Lalo007 wrote: Παντως μην ελπιζεται να τα δει ο χρηστης του πρωτου ποστ...Εχει να μπει 13 πανσεληνους.

x0a0xa0x0a0a καλα lalo εισαι top! :icon bow: :icon bow:

More
29 Sep 2010 12:51 #79817 by pandelisgreen13
το microsoft essential το έχω αρκετούς μήνες δεν έχω κολλήσει κάποιο ίο και είναι αρκετά ελαφρύ για παλιούς υπολογιστές.

More
29 Sep 2010 12:59 #79822 by takisant
Εγω χρησιμοποιώ το avg antivirus.
Για free antivirus είναι πολύ καλό τουλάχιστον δεν μου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα κανά δύο χρόνια που το χρησιμοποιώ.

More
29 Sep 2010 13:25 #79832 by BURNIN AMBITION
μπορειτε να λετε οτι θελετε αλλα το καλυτερο ειναι με διαφορα το f-secure client security.με μεγαλη διαφορα. αμεσως μετα ερχεται το κασπερσκι

μιλαμε τα εχει ολα τριπλη μηχανη αναζητησης, heuristics, φιρεςαλλ, οτι θελετε το εχει...τελειο

More
30 Sep 2010 09:49 #79964 by ifigeniaki
Για free downloading δοκίμασε το avg free
free.avg.com/ww-en/homepage

Αλλά δεν σου εγγυόμαι τι επιπτώσεις θα έχει στον υπολογιστή σου. Εγώ το είχα εγκαταστήσει πριν το τελευταίο format και μου είχε κάνει ένα υπολογιστή να σέρνεται. Αλλά έτσι είναι πάνω κάτω τα περισσότερα free antivirus.

Αν θέλεις να πληρώσεις για κάποιο antivirus, δοκίμασε το ESET NOD32. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και είμαι αρκετά ευχαριστημένη.

More
30 Sep 2010 14:59 #80014 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εχω βάλει το Security Essentials της Microsoft και ειναι πραγματικά οτι καλύτερο έχω δοκιμασει +οτι ειναι δωρεαν.
www.microsoft.com/security_essentials/

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Sep 2010 17:12 #80028 by Ιβάν

BigBoss wrote: Εχω βάλει το Security Essentials της Microsoft και ειναι πραγματικά οτι καλύτερο έχω δοκιμασει +οτι ειναι δωρεαν.

Και τι έχεις δοκιμάσει? Αν έχεις δοκιμάσει κάτι σε στυλ kasperski τότε σίγουρα θα είναι το καλύτερο που έχεις δοκιμάσει. :lol:

More
30 Sep 2010 17:24 #80031 by thanasis

Alcatraz wrote:

BigBoss wrote: Εχω βάλει το Security Essentials της Microsoft και ειναι πραγματικά οτι καλύτερο έχω δοκιμασει +οτι ειναι δωρεαν.

Και τι έχεις δοκιμάσει? Αν έχεις δοκιμάσει κάτι σε στυλ kasperski τότε σίγουρα θα είναι το καλύτερο που έχεις δοκιμάσει. :lol:

Συμφωνώ... :icon applaud:

More
30 Sep 2010 18:00 #80038 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ από τότε που έβαλα το ESET Smart security κοιμάμαι ήρεμος! :cool: