Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αntivirus: Γενική συζήτηση/Προτάσεις

More
06 Jun 2009 02:15 #53801 by Στέφανος Τρίγγας
Εγω εχω NOD32 και μου εχουν βγει πολυ καλα και ειναι και ευκολα στον χειρισμο (και μου αρεσει και το σηματακι που εχει στο taskbar . :mrgreen: )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2009 18:32 #54021 by Γιώργος Σουβατζίδης
Σύμφωνα με ξένες κριτικές, επισήμως δύο είναι τα καλύτερα anti-virus: Kaspersky και NOD32. Το NOD32 πριν από λίγο καιρό είχε δύσκολο μενού αλλά αυτό διορθώθηκε στην τελευταία έκδοση και είναι πλέον απλούστατο στο χειρισμό. Εγώ έχω το NOD32 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Syberia και ξερό ψωμί!

More
29 Jun 2009 12:56 #55156 by thanasis

More
03 Jul 2009 14:37 #55651 by Frank

8@no$ wrote: κανενα :lol: :mrgreen: :D

συμφωνω ...

εγω χρησιμοποιώ το avast (free) αλλα σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο :roll:

More
03 Jul 2009 21:13 #55679 by thanasis
και εγω ρε το ιδιο...Ειχα παρει το norton 2009 και μετα κατι μηνες εποιασε ιο ο υπολογιστης μου!!!

More
03 Jul 2009 21:22 #55681 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το καλύτερο antivirus ειναι το linux...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Jul 2009 21:38 #55684 by Μάνος Αλιμπέρτης
Συμφωνω, αλλα επειδή και τα Windows χρειάζονται για κάποιες εφαρμογές και για κάποια πράγματα προσωπικα προτεινω το Eset Security Pack. Eλαφρύ και πολυ αξιοπιστο, προσωπικα με εχει αφήσει απολυτως ικανοποιημένο!

Everything that has a beginning has an end...

More
03 Jul 2009 23:45 #55689 by Ρωμανός Βογιατζής

More
04 Jul 2009 00:28 #55692 by Alex
Θα συμφωνήσω με Eset...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
21 Jul 2009 12:07 #57012 by RAZA
Συμφωνώ με BigBoss :D
Αλλά όσον αφορά τα Windows δεν μπορείς να πεις ότι κάποιο antivirus είναι το άριστο και τα άλλα είναι τα κακά.Θα δεις πολλά false positives ακόμα και από τα πιο "καλά" AV του χώρου (NOD32,Kaspersky).Υπάρχουν viruses που άλλα AV εντοπίζουν και άλλα όχι.Δεν υπάρχει ένα AV που να εντοπίζει τα πάντα.Υπάρχουν Trojan droppers με χαμηλό AV detection rate που μπορούν να μπουν στο pc σου, ό,τι AV και να 'χεις.Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην εκτίθεσαι συχνά σε επικίνδυνα sites και έναν καλό συνδιασμό extra firewall και καλού AV.

Από FREE λύσεις θα πρότεινα:
www.free-av.com/ Avira AntiVir
και COMODO Firewall (δεν έβαλα link επειδή υπάρχει ένα Internet Security pack στο internet με firewall και AV που ίσως ικανοποιήσει τον καθένα περισσότερο από το Avira AntiVir

Άμα απ την άλλη είσαι διατεθιμένος να δώσεις λεφτά τότε προτείνω:
www.kaspersky.com/index.html Kaspersky Internet Security

To AV κάνει πολλά updates,έχει την μεγαλύτερη viruslist σε σχέση με άλλα AV και πλέον παλεύει με το μεγαλύτερο του μείον:έτρωγε πολλά resources.
By the way το Kaspersky Anti-Virus 2009 και το Kaspersky Open Space Security βραβεύτηκαν στις κατηγορίες Anti-Virus Software και Network Security Software αντίστοιχα στο Best of the Best Awards 2009