Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
10 Nov 2015 01:17 - 10 Nov 2015 01:22 #170923 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Πάτα εδώ και τσέκαρε ,εγώ εκεί βλέπω ενα παιχνίδι πως τρέχει στο pc μου .
Last edit: 10 Nov 2015 01:22 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2015 04:21 #170924 by Γιώργος Λόλας

Agent94 wrote: Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν θα μπορεσω και σε τι settings θα παιξω το star wars battlefront.Εχω i5 2400, amd r9 380 και 8 gb ram(μπορει να βαλω και αλλα 4).

Έβαλα τα specs σου στο link που έδωσε ο Δημήτρης (πολύ καλό εργαλείο btw) και δείχνει ότι θα μπορείς να το παίζεις σε medium/high σε 1080p ανάλυση με 40κάτι fps. Αν ρίξεις λίγο την ανάλυση και κατεβάσεις shadows στο medium, πιστεύω ότι μπορεί να πιάσεις και 60fps, σύμφωνα πάντα με το εργαλείο του link. Από εκεί και πέρα, μπορεί να πιάσεις και περισσότερα γιατί βλέπω ότι έχεις πολύ δυνατή κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής σου δεν είναι άσχημος.

More
13 Nov 2015 17:28 #171083 by Panagiotis
Παιδια παιζω CoD σε high settings και τεσταρω με το afterburner να δω ποσο vram τρωει.Επαινε λιγο πανω απο 2gb(2030 mb για την ακριβεια).Μεσα στο παιχνιδι υπαρχουν στιγμες που κολλαω αλλα δεν πεφτουν τα fps κατω απο 60.Ξερετε τι παιζει?

More
13 Nov 2015 23:01 #171100 by Μάνος Γρυπάρης
Αν σου κολλάει εντελώς, δηλαδή παγώνει, δες αν στο κάνει και σε άλλα games. Διοτι αφου δεν πεφτουν τα FPS κατι παιζει.
Επισης....το εχεις αυθεντικο φαντάζομαι. Γιατί από τα cracked μην περιμένεις κάτι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Nov 2015 23:38 #171103 by Panagiotis
Ναι αυθεντικο ειναι.Απλα πχ την ωρα που παιζω μπορει να κανει καποιο κολληματακι για 0.5 sec. Επισης καμια φορα νομιζω οτι το τρεχω με 45-50 fps αλλα αυτο ειναι στα 60-70.Δηλαδη οι κινησεις δεν ειναι ομαλες.Δεν ξερω τι παιζει.Παντως χρησιμοποιει 7+ gb απο το 8gb ram που εχω και η vram ειναι παντα στο οριο και λιγο παραπανω και max πιανει 2.35gb.Επισης,το monitor μου για καποιο λογο το διαβαζει 59.94 hz.Μηπως φταιει αυτο?Βεβαια στο gta και ειδικα στο counter strike η κινησεις ειναι πολυ πιο ομαλες.Εκει ειναι οντως καταλαβαινω τα 60 fps.

More
14 Nov 2015 02:38 #171113 by Μάνος Γρυπάρης
1)Γραψε μας ολόκληρο το σύστημά σου.
2)Αν στο κάνει και σε άλλα games πιθανόν να φταίει η καρτα γραφικών ή οι drivers (δες αν εχεις τους τελευταίους).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Nov 2015 02:50 - 14 Nov 2015 05:50 #171114 by Γιώργος Λόλας
Παναγιώτη από ότι διαβάζω, είναι γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η PC έκδοση του Black Ops 3 (αν κατάλαβα καλά σε αυτό αναφέρεσαι). Η προγραμματιστική εταιρεία θα διαθέσει σύντομα patch που θα διορθώνει το stuttering, τα ξαφνικά κολλήματα για μικρό χρονικό διάστημα δηλαδή.

Αυτό που προτείνεται είναι να πας στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού και στον φάκελο players θα βρεις το αρχείο config.ini. Άνοιξέ το και βρες την γραμμή όπου αναφέρει //Thread count for handling the job queue WorkerThreads =”4”. Βάλε στη θέση του 4 το 2 και κλείσε το αρχείο αποθηκεύοντας τις αλλαγές. Δοκίμασε επίσης να ενεργοποιήσεις το Vsync μέσα από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και να βάλεις όριο στα fps λίγο πιο κάτω από το refresh rate της οθόνης σου (πχ 59).

Δοκίμασε τα παραπάνω και δες αν σου λυθεί το πρόβλημα. Σε περίπτωση που δε λυθεί το πρόβλημα, επανέφερε τις παραπάνω ρυθμίσεις (και το αρχείο config.ini) όπως ήταν πριν και κάνε υπομονή για το σχετικό patch που θα βγάλει η Treyarch.
Last edit: 14 Nov 2015 05:50 by Γιώργος Λόλας.

More
14 Nov 2015 03:06 #171115 by Panagiotis
Στα αλλα παιχνιδια δεν το κανει οποτε μαλλον φταινε τα προβληματα του black ops 3.

More
23 Nov 2015 14:23 #171462 by Γιώργος
και το ερώτημα είναι : 2 gb για 1680χ1050 ή παραπάνω;

Θα βγάλω τουλάχιστον μια 3ετια στην χειρότερη; Σκεφτόμουν για τη gtx 950 σε συνδυασμό με τον phenom 965 στα 4ghz...