Michael Mando, ηθοποιός του Vaas: "Δεν έπαιξα ποτέ το Far Cry 3
Παρόλα αυτά τον θεωρεί τον πιο σημαντικό ρόλο του.
Ο Michael Mando, ο οποίος υποδύθηκε τον Vaas στο Far Cry 3 δήλωσε ότι δεν έχει παίξει ποτέ το παιχνίδι.
Την εν λόγω δήλωση έκανε στο Reddit όταν έλαβε μέρος σε ένα AskMeAnything, όπου δεχόταν ερωτήσεις από τους fans για όλες του τις γνωστές δουλειές. Συγκεκριμένα ο Mando είπε: "Δεν έχω παίξει ποτέ το Far Cry 3 αλλά έβλεπα φίλους όταν έπαιζαν. Νομίζω ότι αυτά που μπορούν να γίνουν σε ένα video game έχουν αρκετό ενδιαφέρον και θα ήθελα να υποδυθώ ένα νέο χαρακτήρα σε αυτό το μέσο. Είναι ένας πολύ πλούσιος και ακόμα καινούργιος τρόπος αφήγησης, ο οποίος θα είναι εδώ για πολύ καιρό ακόμα και συνεχώς θα εξελίσσεται".
Ο Mando είναι γνωστός επίσης για τον ρόλο του ως Nacho Varga στο Better Call Saul, που αποτελεί
prequel
του Breaking Bad αλλά και για τις δουλείες του στα Orphan Black και Spider-Man: Homecoming. Παρόλα αυτά ο ίδιος τόνισε ότι ο ρόλος του Vaas ήταν που τον έκανε αρχικά διάσημο: "Είχα την τύχη να δημιουργήσω τον χαρακτήρα με την Ubisoft. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ήξερε ότι θα γινόταν τόσο εμβληματικός. Όλα ξεκίνησαν όταν το Definition Monologue έγινε viral λίγες μέρες μετά την παρουσίαση στην Ε3. Αρχικά δεν θα ήμουν ούτε στο εξώφυλλο του παιχνιδιού. Όλα έγιναν χάρη στους fans. Ήταν πραγματικά μία έκπληξη".