Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Far Cry 3

More
03 May 2017 19:45 #197852 by Angel
Replied by Angel on topic Far Cry 3
Μακάρι να δούμε κάποια βελτιωμένη έκδοση ειδικά στον τομέα των γραφικών και σε μια λογική τιμή...Αλλά επειδή μιλάμε και για Ubisoft μακάρι αν γίνει κάτι τετοιο να βγει χωρίς τα γνωστά προβλήματα που μας έχει συνηθίσει....

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Apr 2018 16:47 #214465 by Christodoulos Zarogiannis
Replied by Christodoulos Zarogiannis on topic Far Cry 3
Το Far Cry 3 το είχα αγοράσει πριν πολύ καιρό, άκουγα άτομα να μου λένε πως είναι εξαιρετικό παιχνίδι και έτσι το δοκίμασα. Το έπαιξα σε ΡC στα max settings στο easy. Ενδιαφέρον ιστορία, πανέμορφα γραφικά και ποικιλία σε όπλα και οχήματα. Δύο βασικοί εχθροί που τους σκοτώνουμε με ένα περίεργο τρόπο και συγκεκριμένα τον δεύτερο που μόλις τελειώσει το realm και είμαστε πίσω στον κανονικό κόσμο, είναι όλοι νεκροί. Είμαστε κάποιου είδους υπερήρωας, μάγος, τέρας ... δεν ξέρω, εγώ θα προτιμούσα να έμενε στη πραγματικότητα η ιστορία. Το τέλος ικανοποιητικό καθώς θα διαλέξεις να σώσεις τους φίλους σου αντί να σε σκοτώσει η Citra για να διοικήσει ο γιος σας. Πολλά side missions που δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου. Το παιχνίδι που πήρε περίπου 14 ώρες να το τελειώσω καθώς εξερευνούσα τα τοπία και δεν ήμουν πλήρως αφοσιωμένος στο main mission. Τα όπλα μπορούν να πάρουν attachments και skins κάτι πολύ θετικό. Το aim είναι αρκετά καλό αλλά το driving experience όχι και τόσο. Τα upgrades που μπορείς να κάνεις στον εξοπλισμό σου είναι ευπρόσδεκτα καθώς το σακίδιο γεμίζει με διάφορα πράγματα και δεν θες να το αδειάζεις όλη την ώρα. Τα syringes τα χρησιμοποίησα μόνος για heal και όχι για τα διάφορα άλλα (combat κτλ) που έχει. Τα skill points του τατουάζ βοηθάνε στην πορεία καθώς το παραπάνω ΗΡ είναι αναγκαίο αν πηγαίνεις όλο ευθεία. Σε γενικές γραμμές με κάλυψε, όχι όσο περίμενα αλλά δεν το θεώρησα χάσιμο χρόνου.

More
23 Apr 2020 22:41 #233397 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Far Cry 3
Ο ηθοποιός του Vaas στο Far Cry 3 δίνει στοιχεία για την επιστροφή του χαρακτήρα
Michael Mando: "Ποιος ξέρει, μπορεί να παίξω ξανά αυτόν τον ρόλο πολύ σύντομα".

Ο ηθοποιός που έκανε την φωνή του Vaas στο Far Cry 3, ενδέχεται να μην έχει τελειώσει την δουλειά του στον ρόλο.

Ο Michael Mando, γνωστός για τα φωνητικά του ως ο κακός του Far Cry 3, Vaas Montenegro, αναγνωρίζεται μέχρι και σήμερα από το κοινό για την ερμηνεία του.

Το Far Cry 3 είχε κυκλοφορήσει το 2012, οπότε είναι λογικό να υποθέτει κανείς ότι έχει αφήσει τον εν λόγω ρόλο πίσω του. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, μπορεί να μην έχει τελειώσει με τον ρόλο του ως Vaas. Σε απάντηση του σε έναν θαυμαστή στο Reddit αναφέρει: " Ο Vaas είναι το πνευματικό μου ζώο. Το να έχω συνδημιουργήσει τον χαρακτήρα είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Ακόμα και σήμερα με αναγνωρίζουν ως Vaas και ακόμα αισθάνομαι αγάπη για τον χαρακτήρα, με κάνει χαρούμενο. Ποιος ξέρει, μπορεί να παίξω ξανά αυτόν τον ρόλο πολύ σύντομα. Ευχαριστώ που παρακολουθήσατε."

Θα μπορούσε σαφώς να αναφέρεται σε κάποιο μελλοντικό Far Cry ή σε κάτι τελείως διαφορετικό. Μένει μόνο να το μάθουμε

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
08 Jun 2020 17:43 #235259 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Far Cry 3

Shikabane_Hime7 wrote: Φήμη: Η Ubisoft ίσως ετοιμάζει επανέκδοση του Far Cry 3

Φήμη: Η Ubisoft ίσως ετοιμάζει επανέκδοση του Far Cry 3
Teaser στη Facebook page της.

Η Ubisoft μας έβαλε ιδέες με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στην σελίδα της στο Facebook. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Βλέπω μια νεκροκεφαλή στην φωτό και πωρώνομαι :P Πέρα από την πλάκα η φάση εξωτικό νησί με πωρώνει πολύ.

Με χάλασε η αληθοφάνεια που αναφέρθηκε πιο πάνω καθώς το RDR2 δεν μου άρεσε γι'αυτό τον λόγο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis

More
05 Apr 2021 19:27 #248936 by Blood Prince
Λοιπόν, θα ξεκινήσω να το παίζω από αύριο λογικά με στόχο την πλατίνα.

Στο how long to beat λέει πως η διάρκεια των βασικών και μόνο αποστολών είναι γύρω στις 15 ώρες και αν κάποιος θέλει 100 % complete μπορεί να φτάσει και στις 30-40 ώρες.

Και μετά υπάρχουν κάποιες κριτικές στο skroutz που λένε " το τερμάτισα σε 1 μέρα" ή "πλατίνα σε 3 μέρες" ρε πάνε καλά ; Για να το τερματίσεις σε 1 μέρα πρέπει να κάνεις μόνο τα βασικά και να παίζεις από τα χαράματα μέχρι τα μεσάνυχτα και άν.... 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
05 Apr 2021 22:00 #248940 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Εμένα μου είχε πάρει 1 μήνα για να τα τελειώσω όλα. Πολύ αξιόλογο game εκείνη τη χρονιά θα το λατρέψεις σίγουρα. Και σίγουρα το καλύτερο Far Cry για μένα. 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Apr 2021 01:37 #248945 by Blood Prince
Είναι μεγάλο παιχνίδι συγκριτικά με το μέγεθος ! Μόνο 8,3 GB ενώ βλέπεις κάτι παιχνίδια με μικρότερο περιεχόμενο όπως το Bee Simulator να είναι πάνω από 14 GB.

Αν με απασχολήσει για δύο εβδομάδες θα είμαι ικανοποιημένος.Τόσο με απασχόλησαν τα Resi Evil 7 και Plague Tale Innocence αλλά τα έπαιξα για πάνω από ένα playthrough.

[IMG

Peter Baylish

More
06 Apr 2021 15:05 - 06 Apr 2021 15:05 #248969 by Blood Prince
Ξεκίνησα να παίζω την κλασική έκδοση του PS4...τα γραφικά τα περίμενα καλύτερα και θυμίζουν παιχνίδι PS3 ή μήπως το PS3 είχε χειρότερα γραφικά ; Δεν ξέρω...πάντως έχω συνηθίσει καλύτερα γραφικά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Apr 2021 15:05 by Blood Prince.

More
06 Apr 2021 15:08 #248970 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Far Cry 3
Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για το PS3 κανονικά το 2012 και το κάνανε re-release για το PS4, γι'αυτό έχει τέτοια γραφικά.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Apr 2021 15:30 #248973 by Blood Prince

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για το PS3 κανονικά το 2012 και το κάνανε re-release για το PS4, γι'αυτό έχει τέτοια γραφικά.
Σίγουρα αλλά και πάλι τα περίμενα κάπως καλύτερα.Κάπου διάβασα πως η classic είναι port της τότε έκδοσης για PC.

[IMG

Peter Baylish