Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Far Cry 3

More
04 Dec 2012 22:07 #116278 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Για δείτε λίγο πώς επέλεξαν τον άνθρωπο να κάνει τον Vaas στην Ubisoft.. Xexe
[youtube:2xla4h4x]
[/youtube:2xla4h4x]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Dec 2012 18:11 #116533 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Far Cry 3
Ξερει κανεις το soundtrack που παιζει στο τελος μετα την επιλογη να σωσεις τους φιλους σου(δεν ξερω αν παιζει και στην αλλη επιλογη);

More
14 Dec 2012 03:33 #116759 by Μάνος Γρυπάρης
Το Far Cry 3 είναι για μένα το First-Person Shooter της χρονιάς από πλευράς campaign (ειδικά αν δεν έχετε Xbox 360 για να αποκτήσετε το Halo 4). Όπως είδατε και στο walkthrough χρειάστηκα 12-14 ώρες μόνο για το βασικό campaign. Αν απολαύσετε και τις προαιρετικές αποστολές (που έχει άφθονες) και ξεκλειδώσετε όλα τα skills θα χρειαστείτε περίπου 20 ώρες. Έχει πραγματικά ανελέητη δράση και υψηλό A.I. αν και εφόσον γίνετε αντιληπτοί καθότι οι φρουροί είναι επιθετικοί αλλά δεν βλέπουν πέρα από τα 10 μέτρα.

Τα multiplayer modes περιλαμβάνουν επίσης εντελώς διαφορετικές Co-Op αποστολές (ξεχωριστό story) καθώς επίσης υπάρχουν και competitive modes. Κι εκεί η Ubisoft δίνει ρέστα καθώς αν αρχίσετε να παίζετε θα τρελαθείτε στα level up και στα perks.

Κορυφαία και τα αστεία βιντεάκια. Ο Vaas πραγματικά τράβηξε πολύ κόσμο και συζητήθηκε κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει για τους πρωταγωνιστές. Δεν τους προώθησε πολύ η Ubisoft. Πάντως θεωρώ ότι εκπλήρωσε τις προσδοκίες μας με ένα πολύ καλύτερο sequel από το ανά διαστήματα φτωχό Far Cry 2.

kostisg7 wrote: Ξερει κανεις το soundtrack που παιζει στο τελος μετα την επιλογη να σωσεις τους φιλους σου(δεν ξερω αν παιζει και στην αλλη επιλογη);

Δεν γνωρίζω ποιο είναι αλλά σου δίνω όλα τα κομμάτια απ' το soundtrack του Far Cry 3:
www.youtube.com/playlist?list=PL ... xDGnN6BTTT

Αν τα ψάξεις και βρεις αυτό που θέλεις τότε κάνε τον κόπο να μας πεις το όνομά του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Dec 2012 16:44 #117469 by Γιάννης Ρέμας
Replied by Γιάννης Ρέμας on topic Far Cry 3
το τερμάτισα παιχνιδάρα είναι αν και το story mode δεν είναι τόσο μεγάλο πολύ ωραίο soundrack με εξέπληξαν οι ερωτικές σκηνές με την syntra δεν περίμενα να έχει τέτοιες στιγμές το game πολύ καλό game, τώρα wavee για να έχεις πιο πολλές μπάρες πρέπει να βάλεις τα κατάλληλα skills, για να ξεκλειδώσεις τούς χάρτες πας στα radio towers και τούς ενεργοποιείς και μαζί έτσι ξεκλειδώνεις και όπλα και δεν χρειάζεται να τα αγοράζεις όσο για τα όπλα πήγαινε στο crafting και δες τι χρειάζεται να κυνηγήσεις για να μπορείς να έχεις πιο πολλά όπλα και γενικά για να προχωρήσεις πιο εύκολα στο game καλύτερα ξόδεψε κάνα 3ωρο για κυνήγι και radio towers

More
31 Dec 2012 17:36 #117600 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Far Cry 3
Επικό πραγματικά μετά από περίπου 10 ώρες παιχνιδιού! Το μόνο που με χαλάει είναι τα save...δεν μπορείς να κάνεις όποτε θες με αποτέλεσμα να με αναγκάζει να γυρνάω μόνιμα πίσω και πάλι από την αρχή σε πολλές περιπτώσεις μέχρι να αποφασίσει να κάνει autosave μετά από κάποιο κατόρθωμα μου!! :twisted: :twisted: :twisted:
Κατά τα άλλα από τον χειρισμό του αμαξιού έως το κράτημα της ανάσας ενώ έχω το sniper rifle πραγματικά προσφέρουν άφθονο ρεαλισμό.Επίσης τα πολλά είδη ζώων από (καρχαρίες,λιοντάρια μέχρι φίδια και αρκούδες) όχι μόνο είναι καλοσχεδιασμένα αλλά μπορούν να σου κοστίσουν και 2 μπάρες με μια δαγκωματιά και να είναι μοιραία για σένα!!
Απλά επικό παιχνίδι που αποδεικνύει την εμπειρία και την δύναμη της Ubisoft! :D
Just enjoy the game! =D> =D> =D>

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
02 Jan 2013 01:30 #117684 by Sharkman

wavee wrote: Οταν το τερματησα περιμενα να τελειωσουν τα γραμματα. Μολις τελειωσαν γινοταν να παιξεις κανονικα. Δεν ειχε στοχο στον χαρτη ουτε ενα κιτρινο θαυμαστικο. Ειχε τον χαρτη και ειδα ενα μπλε θαυμαστικο. Αυτο λες? Απλα ηθελα να παιζω κανονικα τα chapter με τα cutscenes τους και με ολα! Δεν γινεται ε?

krabby το τερματησα σε 2 εβδομαδες στο medium. Πρωτη φορα εχω τερματισει παιχνιδι τοσο γρηγορα. Το λιωσα γιατι πλεον ειναι το αγαπημενο μου :)

εγώ εδώ και καμιά βδομάδα το παίζω μαζί με αρκετά quest του και είμαι εκεί που βρίσκω το μαχαίρι και σώζω τον Keith!:D

More
02 Jan 2013 02:30 #117687 by wavee
Replied by wavee on topic Far Cry 3
Α ξερω που λες. Ωραιο ειναι εκει. Εγω παντα εκανα μονο τις κυριες αποστολες. Δηλαδη πηγαινα εκει που εδειχνε στον χαρτη. Σε ποιο επιπεδο δυσκολιας το παιζεις?? Να σου πω το τελος? :p ειναι συγκινητικο παντως

More
02 Jan 2013 02:39 #117688 by Sharkman

wavee wrote: Α ξερω που λες. Ωραιο ειναι εκει. Εγω παντα εκανα μονο τις κυριες αποστολες. Δηλαδη πηγαινα εκει που εδειχνε στον χαρτη. Σε ποιο επιπεδο δυσκολιας το παιζεις?? Να σου πω το τελος? :p ειναι συγκινητικο παντως

είμαι στο medium..έχασα χρόνο από τα quest όπως να μεταφέρω φάρμακα και να εκτελέσω wanted criminals.. :P
Μπα..μην γίνεις spoiler...άσε με να ανακαλύψω μόνος μου τι θα γίνει με τον Vaas τον Hoyt και τους άλλους...άλλωστε σε 4-5 μέρες θα το χω τερματίσει ( αν γλιτώσω απο τους κροκόδειλους και τις τίγρεις) δλδ τα πιο ενοχλητικά ζώα στο παιχνίδι! :twisted: :evil:

More
02 Jan 2013 02:46 #117689 by wavee
Replied by wavee on topic Far Cry 3
Ναι οντως. Ειδικα η τιγρης μια σου δινει και πεθαινεις :D Εμενα μου αρεσει εκεινη η σκηνη (στην αρχη) με την Νταιζη που την βρηκε στο κρεβατι του γιατρου.

[youtube:2qiwjco3]
[/youtube:2qiwjco3]

Ωραιο ε? Εχει και ωραια μουσικη το παιχνιδι

More
02 Jan 2013 03:43 #117691 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Far Cry 3

Πρώτη θέση στα UKIE GfK Chart για το Far Cry 3

Το Far Cry 3 , αν και πήρε πολύ υψηλές βαθμολογίες στα reviews παγκοσμίως, δεν είχε έως τώρα την ίδια τύχη και στις πωλήσεις. Παρόλα αυτά, με το τέλος του 2012 η Ubisoft είδε το παιχνίδι της να εκτοξεύεται στη πρώτη θέση των πωλήσεων στα UKIE GfK Charts στην κατηγορία All Formats Top 40 για την προηγούμενη εβδομάδα!

Μάλιστα, το FPS της γαλλικής εταιρείας εκθρόνισε το Call of Duty: Black Ops II από την κορυφή, το οποίο βρισκόταν στη πρώτη θέση από την ημέρα της κυκλοφορίας του. Επίσης, η Ubisoft έχει τα περισσότερα games στο Top Ten αυτής της εβδομάδας από κάθε άλλο publisher, με το Just Dance 4 να βρίσκεται στην έκτη θέση και το Assassin's Creed III στην όγδοη.

Ακολουθεί το Top 20 των UK Charts για τη χρονιά που μας πέρασε:

1. Far Cry 3 (Ubisoft)
2. FIFA 13 (EA)
3. Call of Duty: Black Ops II (Activision)
4. Hitman Absolution (Square Enix)
5. Need for Speed Most Wanted (EA)
6. Just Dance 4 (Ubisoft)
7. Halo 4 (Microsoft)
8. Assassin's Creed III (Ubisoft)
9. LEGO Lord of the Rings (Warner Bros)
10. Forza Horizon (Microsoft)
11. WWE '13 (THQ)
12. The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda)
13. Football Manager 2013 (Sega)
14. Dishonored (Bethesda)
15. Medal of Honor: Warfighter (EA)
16. Sonic & All Stars Racing Transformed (Sega)
17. Skylanders Giants (Activision)
18. LEGO Batman 2: DC Super Heroes (Warner Bros)
19. Epic Mickey 2: The Power of Two (Disney)
20. Forza Motorsport 4 (Microsoft)