Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 3

More
02 Oct 2011 05:52 #99446 by Γιώργος Λόλας
Το επίσημο platton (guild/clan) του GameWorld.GR είναι έτοιμο και μπορείτε να κάνετε join ακολουθόντας το παρακάτω link :)

GameWorld - Battlefield 3 Platoon

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2011 06:17 #99447 by Αντώνης Παπαθανασίου

christos13 wrote: Παρα πολυ καλο το παιχνιδι παιδια πραγματικα.πολυ βελτιωμενο απο την προεγουμενη beta και οι απαιτησεις τελικα στο pc δεν ειναι τοσο τραγικες.ειμαι με intel core i7, ati radeon 5770 και ram 2GB και παιζω ανετα σε ULTRA.Ενα μεγαλο μπραβο στην DICE λοιπον

Sorry to bust your balls, αλλά στην μπέτα (see what I did there? :D ) δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα ultra textures. Γενικώς θα χρειαζόμαστε "δυο gtx580 σε sli για να το απολαύσουμε σε ultra". Τουλάχιστον σύμφωνα με την Dice. :(

(είναι που το παιχνίδι δεν θα είχε crysis-like απαιτήσεις τοκέρατόμου ](*,) )

Γενικώς στη beta η διαφορά ποιότητας μεταξύ low/med/high δεν είναι μεγάλη, σε παλιότερα συστήματα ίσως κάνει τη διαφορά στα fps, εμένα μου ανέβασε +10fps όταν πήγα σε low, αλλά αυτό γίνεται λόγω των περισσότερων αντικειμένων (φύλλα και τα ρέστα) και του ΑΑ/AF/Occlusion, τα textures γενικά παραμένουν ίδια. Κάποιοι ψάξανε μέσα στα αρχεία της beta και βρήκανε πως από τα πέντε επίπεδα λεπτομέρειας, η beta είναι κολλημένη στο τρίτο. Οπότε μάλλον τα medium βλέπουμε.

Ειδικά στην caspian, το χάος. Εκεί που είχα 25-30fps σταθερά στην μέτρο, στην caspian έπιανα περίπου 16-20.

Με τον επεξεργαστή σου πάντως, όταν βγεί το παιχνίδι και αν τα έχεις, επένδυσε σε μια gtx560 (κατά προτίμηση την Τi) και 2-4gb ram ακόμα και δεν θα έχεις πρόβλημα μέχρι και τα high settings :cool:

More
02 Oct 2011 18:35 #99471 by Χρήστος Γκουρμπάτσης

akpe wrote:

christos13 wrote: Παρα πολυ καλο το παιχνιδι παιδια πραγματικα.πολυ βελτιωμενο απο την προεγουμενη beta και οι απαιτησεις τελικα στο pc δεν ειναι τοσο τραγικες.ειμαι με intel core i7, ati radeon 5770 και ram 2GB και παιζω ανετα σε ULTRA.Ενα μεγαλο μπραβο στην DICE λοιπον

Sorry to bust your balls, αλλά στην μπέτα (see what I did there? :D ) δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα ultra textures. Γενικώς θα χρειαζόμαστε "δυο gtx580 σε sli για να το απολαύσουμε σε ultra". Τουλάχιστον σύμφωνα με την Dice. :(
eta είναι κολλημένη στο τρίτο. Οπότε μάλλον τα medium βλέπουμε.

Ειδικά στην caspian, το χάος. Εκεί που είχα 25-30fps σταθερά στην μέτρο, στην caspian έπιανα περίπου 16-20.
:cool:

Κριμα ρε μαμωτο :/ Ισως παω σε καινουρια vga θα δω...Την Caspian που τη βρήκες?????αφου η beta υποτηθετε μονο την Metro εχει

More
02 Oct 2011 18:44 #99472 by Αντώνης Παπαθανασίου
Την πρώτη μέρα της closed beta είχαν διαρρεύσει από την dice κωδικούς για caspian servers :D αλλά τους κλείσανε μετά :(

More
03 Oct 2011 23:52 #99587 by Γιάννης Πετρόχειλος
Παιδιά στη Beta του Χbox360 όταν χρησιμοποιώ C4 κοντά σε mcom ή συνωστισμένες περιοχές μερικές φορές παγώνει. Συμβαίνει και σε άλλους ή το Xbox μου πάει για σκουπίδια; :?:

More
04 Oct 2011 00:12 #99588 by Άγγελος Φασούλης
Beta είναι λογικό να παρουσιάζει bugs.

More
04 Oct 2011 00:17 #99589 by eliminator
Replied by eliminator on topic Battlefield 3

snikefriend wrote: Παιδιά στη Beta του Χbox360 όταν χρησιμοποιώ C4 κοντά σε mcom ή συνωστισμένες περιοχές μερικές φορές παγώνει. Συμβαίνει και σε άλλους ή το Xbox μου πάει για σκουπίδια; :?:

Εμένα στο ps3 μου μπαίνει μες το έδαφος και αρχίζει να τρέμει η οθόνη, έχει πολλά bugs, δε νομίζω να έχει τίποτα το xbox σου.

More
04 Oct 2011 00:21 #99591 by Γιάννης Πετρόχειλος

draginfable wrote: Beta είναι λογικό να παρουσιάζει bugs.

Οστόσο δεν θεωρώ λογικό να κάνει freeze ολόκληρο το Xbox360 και αν αυτό είναι γενικό πρόβλημα είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ fail για EA-DICE κατά τη γνώμη μου!

eliminator wrote:

snikefriend wrote: Παιδιά στη Beta του Χbox360 όταν χρησιμοποιώ C4 κοντά σε mcom ή συνωστισμένες περιοχές μερικές φορές παγώνει. Συμβαίνει και σε άλλους ή το Xbox μου πάει για σκουπίδια; :?:

Εμένα στο ps3 μου μπαίνει μες το έδαφος και αρχίζει να τρέμει η οθόνη, έχει πολλά bugs, δε νομίζω να έχει τίποτα το xbox σου.

Ναι! Γίνεται και σε εμένα αυτό! Βασικά να σου πω την αλήθεια το Xbox μου με προβληματίζει γιατί μου κάνει και άλλο ένα κόλλημα, στο Halo: Reach δεν ακούγονται καμιά φορά τα teleporters καλά! Αλλά έχω παλιά τηλεόραση και μάλλον αυτό θα φταίει!

More
04 Oct 2011 03:32 #99597 by Γιάννης Μπόκας
Το θέμα είναι τα bugs να είναι μόνο στην beta και όχι μετά στο τελικό game. Μην περάσουμε πάλι σκηνικά Crysis 2...

More
04 Oct 2011 14:14 #99608 by User1
Replied by User1 on topic Battlefield 3
[youtube:1nsp6iqx]
[/youtube:1nsp6iqx]

0:57 λέει <<ABOVE AND BEYOND THE CALL>>
μήπως θέλει να πει <<ABOVE AND BEYOND THE CALL of Duty>> ????
:P