christos13 wrote: Παρα πολυ καλο το παιχνιδι παιδια πραγματικα.πολυ βελτιωμενο απο την προεγουμενη beta και οι απαιτησεις τελικα στο pc δεν ειναι τοσο τραγικες.ειμαι με intel core i7, ati radeon 5770 και ram 2GB και παιζω ανετα σε ULTRA.Ενα μεγαλο μπραβο στην DICE λοιπον
Sorry to bust your balls, αλλά στην μπέτα (see what I did there?
) δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα ultra textures. Γενικώς θα χρειαζόμαστε "δυο gtx580 σε sli για να το απολαύσουμε σε ultra". Τουλάχιστον σύμφωνα με την Dice.
(είναι που το παιχνίδι δεν θα είχε crysis-like απαιτήσεις τοκέρατόμου ](*,) )
Γενικώς στη beta η διαφορά ποιότητας μεταξύ low/med/high δεν είναι μεγάλη, σε παλιότερα συστήματα ίσως κάνει τη διαφορά στα fps, εμένα μου ανέβασε +10fps όταν πήγα σε low, αλλά αυτό γίνεται λόγω των περισσότερων αντικειμένων (φύλλα και τα ρέστα) και του ΑΑ/AF/Occlusion, τα textures γενικά παραμένουν ίδια. Κάποιοι ψάξανε μέσα στα αρχεία της beta και βρήκανε πως από τα πέντε επίπεδα λεπτομέρειας, η beta είναι κολλημένη στο τρίτο. Οπότε μάλλον τα medium βλέπουμε.
Ειδικά στην caspian, το χάος. Εκεί που είχα 25-30fps σταθερά στην μέτρο, στην caspian έπιανα περίπου 16-20.
Με τον επεξεργαστή σου πάντως, όταν βγεί το παιχνίδι και αν τα έχεις, επένδυσε σε μια gtx560 (κατά προτίμηση την Τi) και 2-4gb ram ακόμα και δεν θα έχεις πρόβλημα μέχρι και τα high settings :cool: