Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 3

More
12 Jun 2013 15:30 #125829 by Βασίλης Καμακάρης
Battlefield 3: Μεγάλη προσφορά από την ΕΑ

Θα είναι διαθέσιμη για λίγες ημέρες.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2013 15:45 #129613 by Γιωργος
Replied by Γιωργος on topic Battlefield 3
Re padia exw to battlefiled 3 premium edition edw kai 3 vdomades kai zitima einai na exw paixei 12 matches.O logos einai oti mporei kai na kathomai miamish wra na perimenw na kanw join se game.Ftaiei to internet m h kai alloi exounthn idia empeiria sto pc?

What if a child dreamed of becoming something other than what society had intended? What if a child aspired to something greater?

More
31 Jul 2013 16:19 #129622 by Γιωργος
Replied by Γιωργος on topic Battlefield 3
Ρε παιδια εχω το BF3 εδω και 3 βδομαδες και εχω καταφερει να παιξω μονο 12 games περιπου.Αργει και σε αλλους απελπιστικα να βρει game η εχω θεμα με την συνδεση μ? ](*,)

What if a child dreamed of becoming something other than what society had intended? What if a child aspired to something greater?

More
31 Jul 2013 16:51 #129636 by Χριστιάνα Θάνου
Σε κονσόλα το παίζεις ή σε pc? Επίσης εγώ βρίσκω μια χαρά matches όποτε θέλω. Αμα θες να μπαινεις πιο γρηγορα πηγαινε στον server browser του παιχνιδιου για να δεις πιοι servers εχουν κοσμο. Οπου εχει πολυ κοσμο εχει και πολλα matches.

More
31 Jul 2013 16:52 #129637 by Γιώργος Λόλας
Γενικά με την σύνδεσή σου έχεις προβλήματα ή μόνο σε αυτό το παιχνίδι στο κάνει αυτό; Μπορεί απλά να αργεί το σύστημα matchmaking να σου βρει server για να παίξεις.

Το πρόβλημα είναι το ίδιο όταν μπαίνεις βραδινές ώρες ή ώρες αιχμής;

More
31 Jul 2013 17:10 #129646 by Petros
Replied by Petros on topic Battlefield 3
gman95":1wdhodt3]Ρε παιδια εχω το BF3 εδω και 3 βδομαδες και εχω καταφερει να παιξω μονο 12 games περιπου.Αργει και σε αλλους απελπιστικα να βρει game η εχω θεμα με την συνδεση μ? ](*,) [/quote]

Έχεις κάνει Port Forward; Μήπως έχεις κάποιο Firewall; Προσπάθησε να το κάνεις χειροκίνητα με το Server Browser.

Ένας ωραίος Server και Ελλάνικος είναι αυτός
www.gametracker.com/server_info/ ... .59:25260/
εδώ. Nemesis Elite Server

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
11 Jan 2015 16:17 #155429 by Νίκος Τριανταφύλλης
Σκεφτόμουν να αγοράσω την premium εκδοση του battlefield 3 που ειναι 10 ευρω αξιζει η αγορα του πια?
Επισης σκεφτομουν μηπως επερνα το battlefield 4 που ειναι παλι στα 10 ευρω ποιο απο τα δυο να παρω?

More
11 Jan 2015 16:34 #155430 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
εγώ παίζω bf 3 από το 2011 και ακόμα είναι γεμάτο κόσμο, με πολλούς servers, είχα παίξει και λιγο το 4 αλλά προσωπικα δεν μου άρεσε, αν και είχε καλύτερα γραφικά.
Αποψή μου είναι να δεις κάμποσα βιντεάκια στο youtube για να δεις το κάθε game (αν δεν μπορεις να το τεστάρεις από αλλού και μετά να αποφασίσεις, προσωπικά πάντως θα έλεγα πάρεις το bf 3 που με 10 ευρώ παίρνεις το Premium

More
12 Jan 2015 22:09 #155469 by Νίκος Τριανταφύλλης
Σκεφτομουν να επερνα το βασικο b4 που ειναι και αυτο στα 10 ευρω αλλα δν ξερω πιο απο τα δυο.